View Full Version : Съвети как да заговорим момче
bebebe96
07-13-2012, 09:29
Здравейте! Предлагам в тази тема всеки, които се сети за някакъв съвет как да заговорим някое непознао момче, което харесваме да го напише тук. :)
Например: Когато пазарувате в някои магазин и видите готино момче му кажете: „Би ли пробвал това яке? Купувам го за брат ми и имам чувството, че сте един размер.“
Например: Когато пазарувате в някои магазин и видите готино момче му кажете: „Би ли пробвал това яке? Купувам го за брат ми и имам чувството, че сте един размер.“
О, недей. Това е отвратително.
Teenhelp1
07-13-2012, 09:49
''Ще купувам прашки за майка ми''. ''Би ли дошла да ги пробваме заедно в съблекалнята ?'' :D
Amore-Mio*
07-13-2012, 11:01
Тъпо, тъпо.
Едно "здравей" мисля, че би свършило добра работа. Безсмислено е да измисляш хиляди реплики, само за да заговориш момче. Момчетата са си нормални хора. Не хапят. Не е нужно да изиграеш някаква роля, за да ги заговориш.
Ако си хубава. Едно "Здравей, може ли да се запознаем!?" Еми, много ясно, че ще може и го почваш.
maria.petkova.73
07-13-2012, 13:16
''Ще купувам прашки за майка ми''. ''Би ли дошла да ги пробваме заедно в съблекалнята ?'' :D
:D:D:D
Когато сте в аптеката, кажете "Би ли пробвал този презерватив? Купувам го за брат ми, а имам чувството, че сте един размер."