View Full Version : Дали да се откажа?
Здравейте,
Няма да ви казвам името си, предпочитам да остана анонимен. Историята ми сигурно ви е до болка позната, но като всяка такава история си е уникална. You wanna know my story? - this is my story.
Разбира се, всичко започва с момиче. С нея бяхме съученици преди 5 години и тя проявяваше много интерес към мен, но тогава предпочитах лесните жени и еднократните свалки. Не съм я отблъсквал, но и не съм настъпвал. Сменихме училищата, разделихме се и всеки пое по своя си път.
... Но винаги имаше дни в които се сещах за нея. С желание. Но просто отминаваха. С леки изключения, когато събирах достатъчно смелост, за да я заговоря- зная къде и кога мога да я видя и отивах там... но не правих нищо повече от отваряне на кратък, небрежен разговор.
Докато един ден просто осъзнах, че не мога повече да се мъча и е време да настъпя. Беше сутрин, време на краткотрайна решителност и смели идеи и просто и писах във facebook, че трябва да говоря с нея.
" - ъммм да, кажи? "
" - да говорим, не да си пишем..."
И толкова и беше. Забравих за кратко, че въобще съм го направил и после БАМ съдба, същото момиче се пада до мен на изпит, измежду хиляди други се падна тя.... Като излязохме от изпита си говорихме и тя ме пита какво съм имал да говоря с нея, като аз отложих този ни разговор и й обещах да и звънна вечерта.
Така и направих, излязохме и й признах, че чувствам силно привличане към нея, бях директен и си го наговорих всичкото. Тя остана крайно изненадана, каза ми, че мислела, че съм я мразил и не разбира защо я харесвам, при положение, че хич не я познавам.
След този случай излязохме още няколко пъти, кога по моя инициатива, кога- по нейна. И беше приятно заедно, тя не спираше да се смее и ми правеше комплименти за остроумие и интелект, но липсваше каквато и да е физическа близост. Наистина. За 4 излизанея въобще не сме се докоснали. Очите и винаги се задържат върху мойте, а аз чакам някакъв сигнал за желание- я да ме погледне в устните, я да ми огледа тялото. Но нито едното. Помежду ни постоянно протичат много дълги взирания в очите на другия, завършващи с усмивки.
Тук е моментът да вметна един много интересен и доста забавен факт- тя винаги идваше с баща си.:D Не, той не стоеше с нас, но примерно докато стоим на пейката в 1 сутринта и си говорим, той чака в кола на 30 метра от нас :D Много е странно и точно това, мисля, разбиваше решителноста ми, да се метна и да я целуна, без ици- бици. Когато излизахме губех цялата си увереност и бях притеснителен, опитвах се да го крия, но предполагам ми е личало.
При последната ни среща, тя ми каза " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг". Много тежко, но си го понесах с достойноство. Няколко дни по- късно тя ми писа във ФБ и си чатихме. И после пак. Пише ми всеки ден и често си пишем до 2-3 сутринта. Като единия път даже ми предложи да излезем, но не се получи.
Това, което ми прави впечатление е че ме нарича приятел постоянно. С това момиче изградихме някои общи неща по време да чатовете си и усещам, че е много по- предразположена към мен и че и е забавно.Та въпросът ми и голямата ми дилема е:
Свършено ли е? Бях ли запратен във friend зоната, това ужасно грозно място? Или още има шанс....
... щото, видиш ли, аз още я искам...
Тук е моментът да уточня една важна подробност- това момиче въобще не съм му на нивото. Тя е невероятно красива, аз- леко грозноват, с груби черти на военен. Идва от много богато семейство, а аз съм си средна пристройка, откакто съм станал на 16 работя, за да имам по някой лев за харчалък. И така...
Втори факт, които трябваше да спомена- няколко пъти тя каза, че и харесва колко съм откровен, забавен и нетипичен.
AnarchyBoy
07-14-2012, 15:40
Ми приятелю все още не си точно "friend zoned" но с бодра крачка ходиш на там!
Но не се отказвай все още имаш някакви шансове
Излезте води я на кино, поговорете си ,купи и сладолед подмятай някакви небрежни закачки и като я изпратиш до тях и кажи нещо от сорта на
"днес прекарах страхотно" след което понечи да я целунеш ако се отдръпне целуни я по бузата ( отдръпне ли се , Tогава си в FRIEND ZONE)
А ако не се отдръпне просто я хвани за ръцете, и я целуни страстно и пламенно :) (тогава идва моментът в който ти ми копуваш бира защотото съм ти помогнал! :D) и си готов!
а иначе за паричния статус да не те бърка , тя ако е точна не би и пукало
относно красотата , ако те харесва отвътре не би и пукало как изглеждаш от вън! :)
повярвай ми имам сериозна връзка от 3 години а приличам на бутнат от рейс ама не му е харесало как ме е бутнал и е дал назад да ме премаже още веднъж! :D
важна е съшноста а не външноста!
Cheer up :o
Благодаря ти много за отговора и съвета, AnarchyBoy, и за смеха от лафа ти за влака. :D
Чакай чакай идвала е с баща си на срещите ви?!!! :D:D:D
epic fail
//нямам сериозен коментар по темата просто това ме накара да се изсмея на глас
... ами да и на мене ми беше такава първата реакция.
Френдзоннала те е именно защото не сте осъществили физически контакт какъвто и да бил ;д нещо там пипни я, докосни я... да те усети така да се каже... може нещо да й трепне, да усети привличане. А и такъв физически контакт е нещо като предупреждение за целувка, а не да не си я прегръщал дори, а да я целунеш може да й дойде доста изненадващо.
Amore-Mio*
07-14-2012, 16:46
Време е да се откажеш.
Имал си шанс преди време, изпуснал си я. Сега тя ти е признала, че има друг и те има просто за приятел.
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:01
Според мен момичето не знае какво иска :)
Тва с баща й е прекалено голям залък да преглътна. Еби му мамата, бих се изсмял и ще си тръгна. Не съжалявай, баце, най-много да дойде да ви свети некой ден. Поне не си ли я питал защо идва с него?
Тва с баща й е прекалено голям залък да преглътна. Еби му мамата, бих се изсмял и ще си тръгна. Не съжалявай, баце, най-много да дойде да ви свети некой ден. Поне не си ли я питал защо идва с него?
Питал съм я :) Втория път като се видяхме, тя ми беше писала- " Близо съм до вас, да се видим? ". И се видяхме. И тя " спомена", че е с баща си.
- Моля?
- Баща ми е тук.
- Баща ти?
- Баща ми.
- ЪъЪЪъЪ, защо?
- Той ме докара.
Но продължи да идва с него де хахаха. Единия път се пошегувах и й казах да го викне, да не стой сам в колата и познаите- Тя тръгна да го набира. Когато успях да спра да се смея и казах, че съм се шегувал, за моя радост- преди да успе да го набере.
Иначе мерси на всички за отговорите, ще ги обмисля надълго и на широко, keep it coming. На повече отговори от момичета се надявам, те по ще да разбират какво се случва...
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:21
аЗ съм момиче бе хора :D Вие момичета дет слушат метъл не познавате ли?
Иначе аз ти казах.Девойчето май още не знае какво иска или просто те иска за приятелче.
Тя май не знае, че съществуват повече от приятелчета.
Иначе аз ти казах.Девойчето май още не знае какво иска или просто те иска за приятелче.
Извинявай!
Да не знае какво иска ме устройва, ама как се действа в такава ситуация...
Я, ако не е тайна, на ква възраст сте?
Я, ако не е тайна, на ква възраст сте?
19
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:26
Ми що направо не си излееш душата пред нея?Вижте се и и кажи всичко.
Ми що направо не си излееш душата пред нея?Вижте се и и кажи всичко.
Това направих първия път като излязохме, но тя ме остави без отговор или поне не ми даде нищо конкретно.
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:33
Ей това момиче наистина не знае какво иска.Ако можеш се откажи от нея или ще се задоволиш с приятелство..
Ей това момиче наистина не знае какво иска.Ако можеш се откажи от нея или ще се задоволиш с приятелство..
Ако можех, щях. Ама не мога, тя постоянно ми щъка в мислите, ама постоянно.
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:50
На мен ми дадоха съвет "Любов с любоов се гаси"
На мен ми дадоха съвет "Любов с любоов се гаси"
Мерси за съвета, но аз не искам друга, искам нея.
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 17:58
И аз съм така И на мене съвета не ми помогна...
AnarchyBoy
07-14-2012, 18:15
.
я постни една снимчица в раздел секс ( има тема ) :) 8-) :D да не си помислиш нещо, просто ми е интересно! :)
FuckedUp
07-14-2012, 18:17
Тук е моментът да вметна един много интересен и доста забавен факт- тя винаги идваше с баща си.:D Не, той не стоеше с нас, но примерно докато стоим на пейката в 1 сутринта и си говорим, той чака в кола на 30 метра от нас :D Много е странно и точно това, мисля, разбиваше решителноста ми, да се метна и да я целуна, без ици- бици. Когато излизахме губех цялата си увереност и бях притеснителен, опитвах се да го крия, но предполагам ми е личало.
При последната ни среща, тя ми каза " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг".
Това, което ми прави впечатление е че ме нарича приятел постоянно. С това момиче изградихме някои общи неща по време да чатовете си и усещам, че е много по- предразположена към мен и че и е забавно (т'ва не означава нищо).Та въпросът ми и голямата ми дилема е:
Свършено ли е? Бях ли запратен във friend зоната, това ужасно грозно място? Или още има шанс....
... щото, видиш ли, аз още я искам...
Тук е моментът да уточня една важна подробност- това момиче въобще не съм му на нивото. Тя е невероятно красива, аз- леко грозноват, с груби черти на военен. Идва от много богато семейство, а аз съм си средна пристройка, откакто съм станал на 16 работя, за да имам по някой лев за харчалък. И така... (куца ти малко самочувствието..)
Втори факт, които трябваше да спомена- няколко пъти тя каза, че и харесва колко съм откровен, забавен и нетипичен. (отново нещо типично)
Абе, според мене си нагазил във friendzone-a с двата крака. От тая стена от текст дето си написал се вижда, че вече не те вижда като boyfriend material.. - " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг". Ти хубаво я искаш, ама насила хубост не става. След като "има някой друг"... не знам накъде мислиш, че ще отидат нещата.
А т'ва с бащата е ебаси прекаленото... като имаш предвид, че тя е на 19.. wtf
Не знам. Аз бих се отказал.
Пробвай както ти казаха.. покани я на кино и след т'ва пробвай спонтанно да я целунеш, ако се чувстваш достатъчно самоуверен и виж к'во ще се получи, въпреки че може приятелството ви да отиде на майната си..
SomeoneWhoCares
07-14-2012, 18:21
я постни една снимчица в раздел секс ( има тема ) :) 8-) :D да не си помислиш нещо, просто ми е интересно! :)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.105854752842028.10867.100002525117178&type=1
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002525117178&sk=photos
Ето!
Абе, според мене си нагазил във friendzone-a с двата крака. От тая стена от текст дето си написал се вижда, че вече не те вижда като boyfriend material.. - " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг". Ти хубаво я искаш, ама насила хубост не става. След като "има някой друг"... не знам накъде мислиш, че ще отидат нещата.
А т'ва с бащата е ебаси прекаленото... като имаш предвид, че тя е на 19.. wtf
Не знам. Аз бих се отказал.
Пробвай както ти казаха.. покани я на кино и след т'ва пробвай спонтанно да я целунеш, ако се чувстваш достатъчно самоуверен и виж к'во ще се получи, въпреки че може приятелството ви да отиде на майната си..
Благодаря за компетентния коментар. Смятам и да опитам, не ми пука, че мога да я изгубя като приятелка, щото никога не съм я искал като такава.
FuckedUp
07-14-2012, 18:36
Давай смело тогава. Поне да уведомиш к'во е станало после. Стискам ти палци.
AnarchyBoy
07-15-2012, 07:17
Благодаря за компетентния коментар. Смятам и да опитам, не ми пука, че мога да я изгубя като приятелка, щото никога не съм я искал като такава.
Пък после ела да ни раскажеш кво е станало , найстина не виждам друга опция за теб от нещо спонтанно! ;) браво че си събрал куража да го направиш , на много не им стиска :D
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.105854752842028.10867.100002525117178&type=1
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002525117178&sk=photos
Ето!
А ти ако още веднъж видя пост че си грозна ще дойда да те набия , вече ти имам фейсбука няма да е трудно да те намеря :D 8-) :o
ти преди като каза грозна , аз си помислих няква отвратителна , а ти си една доста привлекателна млада дама
(добре че приятелката ми не влиза в този форум , ще каже че свалям момиченца тук :D )
така ,че се стегни и забий , някой пич ! :)
SunRiseIv
07-15-2012, 09:12
Съветвам те да не се отказваш и да направиш първата крачка!
Пишете си, лято е покани я навън излезте в някой парк и я зграбчи :Д
Трябва да и покажеш какво значи за теб ..... разкри и всичко което си забелязал в нея, особено малките навици, повярвай това ще я трогне много :)
SomeoneWhoCares
07-15-2012, 09:15
А ти ако още веднъж видя пост че си грозна ще дойда да те набия , вече ти имам фейсбука няма да е трудно да те намеря :D 8-) :o
ти преди като каза грозна , аз си помислих няква отвратителна , а ти си една доста привлекателна млада дама
(добре че приятелката ми не влиза в този форум , ще каже че свалям момиченца тук :D )
така ,че се стегни и забий , някой пич ! :)
Мерси за съвета
Пп:Не познавам пичове :D
AnarchyBoy
07-15-2012, 09:38
Мерси за съвета
Пп:Не познавам пичове :D
не е трудно да се запознаеш с такива , лято е!
ходи на плаж , на дискотека ,на кафета, с приятели излизай ,ходи на село!
:o пичове бол , 100 % има мн който ти се "точат" да кажем :D огледай се лято е всички са се побуркали, хормоните не подбират! 8-)
А, мани я тая. На 19 и баща й още подир гъза. Работата лъсна отвсякъде. Богаташко момиченце, живеещо в стъклен дом. Страх да не я отвлекат, да не й вземат парите, да не вземат информация и прочие. Гаранция ти давам, че мама и тате на това момиченце ще направят всичко възможно един дрипльо в твое лице (защото за тях всеки, който не е с пачки, е такъв) да се разкара от идеалното им момиченце. Като нищо да опитат зад гърба ти да уредят дъщеричката си със син на техен приятел - и той лайнарче, ама с пари. Ако е от тея среди, бий шута навреме, и да тръгнете, няма бъдеще такъв тип връзка. Там са филм, филм и яко филм - тези хора правят едно и също, те не живеят добре - не знаят кой какво им мисли и се съмняват във всеки. Ако е от по-умерените паралии - разбирай, да е от престижно семейство на успели с труд хора, може и да се получи нещо. Въпреки това не мисля, че един нормален баща ще следи 19-годишната си дъщеря с кого излиза...
От една страна аз се сещам за друг вариянт. нотляйк ме подсети.. Мисля, че може и баща й да е намесен във всичко това и той да й въздейства по някакъв начин. От всичките неща, които чух за нея, тя си пада леко глупавичка, какъв е проблема и баща й да й каже.. "не ходи с тоя, той не е на твоето ниво" прочие. Ако има достатъчно акъл в главата, може би ще ти признае или поне ще се опита да направи нещо. Попитай я за това, ако вариянтите са ти свършили :)