View Full Version : Не знам какво да правя...
Tonichkka
07-15-2012, 16:06
Здравейте!
От известно време имам малък проблем.Падах си по едно момче,с което започнахме да си пишем по скайп и си размятахме погледи.По едно време,обаче той престана да ми пише.След месец се сети за мен и ми каза,че ме е забравил,защото е имал много изпити и е отделял повече време на ученето.И аз наистина много си падах по него и за това не се правих на много сърдита.Аз го попитах директно дали ме харесва и той каза,че е така, но не е искал да бърза.Примирих се.Аз живея малко по-далеч от него и той ми каза,че не иска връзка от разстояние...След това щтяхме да сме заедно на море,но родителите ми не ми разрешиха.Аз не отидох...и много се отдалечихме един от друг...една вечер ми беше писал,но аз бях болна и не видях и мисля,че беше малко сърдит.Аз наистина го харесвам и искам да бъда с него...някакъв съвет как да привлека вниманието му :? ...Благодаря :)
YoUcANNOtiMaGiNe
07-15-2012, 16:42
Виждали ли сте се? Има ли възможност да живеете на 1 място в бъдеще? Прав си е човека, че връзките от разстояние не са алтернатива. Ако мислиш, че си струва - давай, предприеми нещо по въпроса. Изясни си мислите, после му ги поясни и на него. От колко време се познавате? Малко повече инфо няма да е излишно, за да получиш по-точни съвети. :)
Tonichkka
07-15-2012, 16:58
Да виждали сме се...ние не живеем особено далече на около 2-3 км,познаваме се от около една година,но започнахме да общуваме тази година март месец ... :) и наистина не знам как да предприема нещо по въпроса :X ще се радвам ако ми помогнеш,така че ако имаш въпроси питай ще отговарям :) благодаря
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 16:59
Ама ти верно ли си на 13? Ако е така е съвсем нормално да не те пуснат вашите на море при момче...
Защо просто не му писа смс "бях болна и си почивах, за това не видях, че си ми писал.Ти как си" или нещо от сорта. Важно е да уточниш наистина повече неща YoUcANNOtiMaGiNe има право.
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 17:02
"той ми каза,че не иска връзка от разстояние." "не живеем особено далече на около 2-3 км" wtf :D
Tonichkka
07-15-2012, 17:03
Да на 13 съм...морето не беше само с него,а с много хора..причината нашите да не ме пуснат беше друга,но това няма значение...аз му писах,но той каза,че си ляга и така... има и друг проблем ..много общи приятели ми казват да не се занимавам с него .. но аз просто наистина не мога да спра и не знам какво ми се случва :Х благодаря :)
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 17:10
Стана ми малко смешно, че 2-3 км са ви пречката по принцип, а още по-странно, че момчето се е оправдало с това "разстояние". Не знам не съм имала за гадже съседа от първия етаж примерно, така че това не го приемам като аргумент, а по-скоро намиране на оправдание.
Tonichkka
07-15-2012, 17:24
Да,това наистина беше много глупаво от негова страна,но го каза,когато имахме малък скандал,но после се оправихме. Съвет ? Ти си на 18... предполагам,че имаш богат опит и ще съм ти много благодарна :)
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 17:40
Ми каза, че учил за изпити някакви, което ме навежда на мисълта, че е по-голям... на колко е момчето?
До кога ще е на морето?
Tonichkka
07-15-2012, 17:43
Не,не е голям ...една година по-голям от мен е имаше изпит след седми клас.Върна се от море вчера и го видях,когато влезна в скайп и не ми писа...а аз точно него чаках и наистина ми стана много кофти :х
YoUcANNOtiMaGiNe
07-15-2012, 17:49
Да виждали сме се...ние не живеем особено далече на около 2-3 км,познаваме се от около една година,но започнахме да общуваме тази година март месец ... :) и наистина не знам как да предприема нещо по въпроса :X ще се радвам ако ми помогнеш,така че ако имаш въпроси питай ще отговарям :) благодаря
И моята реакция беше такава:
"той ми каза,че не иска връзка от разстояние." "не живеем особено далече на около 2-3 км" wtf :D
Тва 2-3 км нищо не са по принцип. Отначало като прочетох както го е казал и той, си мислех, че става въпрос за по-голямо разстояние. Но има нещо друго по-важно в случая, което измества разстоянието като евентуална пречка. И това са годините. Така, значи си на 13. Не знам ама доста трудно ще се получи нещо сериозно на тази възраст. Преди да видя на колко си, темата ми изглеждаше като написана от поне 15 годишна, но дори да си психически надраснала възрастта си, не знам тва с какво ще ти помогне. Годините са си голяма пречка по отношение на връзките и много други неща, когато си непълнолетен. Kвото и да си говорим, на тая възраст не може да си готова за връзки, но пък няма лошо да си изживееш детската любов. Говорете си, пишете си, излизайте - без да се задълбочаваш. Няма да му мислиш много, пиши му и го питай как върви ваканцията или нещо подобно. Започни един простичък разговор, има толкова теми, но не очаквай много. Ще имаш доста възможности занапред, и да не стане поне ще си пробвала.
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 17:50
Ами пиши му ти! Вариантите са три:
1.Да ти отговори и да се заприказвате
2.Да ти отговори, но да те отреже с някакво оправдание набързо
3.Да не ти отговори въобще
Първия вариант е най-благоприятния за теб, а при 2. и 3. по-скоро няма интерес към теб вече. Каквото и да стане ти нищо не губиш. Какво толкова се притесняваш да драснеш едно "Хейй как си, как изкара на морето?" ;)
Amore-Mio*
07-15-2012, 17:51
Замисли се дали наистина той не е прав?
Виждали сте се, доколкото разбирам или не? Признал ти е, че те харесва, но разстоянието в такива случаи е наистина сериозна пречка. По - добре изобщо не се захващай с подобен тип връзка, единствено болка ще си причиняваш, защото нямаш да имаш възможност да си го виждаш , целуваш и прегръщаш всеки ден , а не само определени няколко дни. Което си е гадно.
Още повече , че връзките от разстояние са трудни и изобщо не са препоръчителни за всеки. Липсата на доверието и желанието да видиш отсрещния човек, убиват всичко. В повечето случаи такъв тип връзка би оцеляла само тогава, когато сте били заедно, но по една или друга причина ти / той е задължен да отиде някъде за определено време. Единствено тогава има по - голям шанс всичко да е наред, но пак си е трудно.
Всичко си зависи от двойките.
Тяхната любов. И доверие, по между им.
Tonichkka
07-15-2012, 17:54
Както казах,той е една година по-голям...но винаги аз му пиша първа и имам се чуствам като пълна глупачка,а и до сега не съм ходила с никой,а той е имал 2 ''по-сериозни'' връзки ...благодаря :)
Tonichkka
07-15-2012, 17:59
Ами пиши му ти! Вариантите са три:
1.Да ти отговори и да се заприказвате
2.Да ти отговори, но да те отреже с някакво оправдание набързо
3.Да не ти отговори въобще
Първия вариант е най-благоприятния за теб, а при 2. и 3. по-скоро няма интерес към теб вече. Каквото и да стане ти нищо не губиш. Какво толкова се притесняваш да драснеш едно "Хейй как си, как изкара на морето?" ;) добре тогава май наистина нищо не губя ... ще му пиша и да става каквото трябва искреноо благодаряяяяя :)
Tonichkka
07-15-2012, 18:01
Замисли се дали наистина той не е прав?
Виждали сте се, доколкото разбирам или не? Признал ти е, че те харесва, но разстоянието в такива случаи е наистина сериозна пречка. По - добре изобщо не се захващай с подобен тип връзка, единствено болка ще си причиняваш, защото нямаш да имаш възможност да си го виждаш , целуваш и прегръщаш всеки ден , а не само определени няколко дни. Което си е гадно.
Още повече , че връзките от разстояние са трудни и изобщо не са препоръчителни за всеки. Липсата на доверието и желанието да видиш отсрещния човек, убиват всичко. В повечето случаи такъв тип връзка би оцеляла само тогава, когато сте били заедно, но по една или друга причина ти / той е задължен да отиде някъде за определено време. Единствено тогава има по - голям шанс всичко да е наред, но пак си е трудно.
Всичко си зависи от двойките.
Тяхната любов. И доверие, по между им.
много благодаряя :)
Порасни и стани независима. :)
xXxPETYAxXx
07-15-2012, 18:06
Amore-Mio* ти прочете ли за какво разстояние става въпрос?!
Tonichkka ти толкова време си му писала първа, няма да ти стане нищо, ако го направиш още веднъж. Поне така ще му видиш реакцията. На мен лично ми изглежда, че момчето няма интерес от това, което прочетох до тук. Само това, че преди те е харесвал ми обърква това мнение. Ама пък то като го питаш така директно може да не е знаел как да отговори без да те обиди. На живо говорите ли си, това "и си размятахме погледи" сякаш се виждате, а пък само за писане споменаваш иначе?
Tonichkka
07-15-2012, 18:12
да виждали сме се на живо и сме си говорили... в началото си размятахме погледи,когато се срамувахме малко :Д,но сега по-често си пишем и за това...не сме се виждали откакто отиде на море .. горе долу 10 дена ..той каза,че в скайп ''свиквал с общуването''... но мисля да не му пиша ... мисля,че вече наистина май няма интерес към мен