Dark_angel_s
07-18-2012, 14:02
Здравейте, исках да споделя с някого –(просто изпитвам нужда от морална подкрепа в този момент).Миналото лято се запознах с едно момче.Излизахме всеки ден и се харесахме.Той попринцип живее в друг град и беше в моя при баба си само за лятото, също така и беше приет да учи в София...Както и да е беше неизбежно станахме гаджета на купон по случай имения ден на моя приятелка(средата на август).И на 2мата беше ясно, че той си тръгва след месец, но понякога любовта е по-силна от разума.Изкарахме прекрасно лято, пълно с много емоции, но дойде моментът, в който заминаваше за София.Оказа се, че нямало да има възможност да идва в моя град през уикенда и се наложи да се разделим...Не се бяхме виждали година, но аз продължавам да го обичам,той остави незаличима следа в сърцето ми! Сега си дойде и това лято ще е тук ...Прекарахме около 2 седмици заедно, накрая не издържах и му признах, че все още имам силни чувсва към него, но той така и не отговори.Днес разбрах, че е заминал за Швейцария и през август се връща.Чувствам се тотално объркана, всичките ми приятели казват, че и той не е безразличен, аз също мисля така, държи се по-различно към мен, обръща ми особено внимание, но тогава защо не ми писа?Наистина не знам какво да правя!Моля ако някой може да ми даде съвет, ако е изпадал в сходна ситуация или просто има мнение по темата... :Х Наистина не бих могла да го забравя.Боли ме всяка секунда без него!!!