View Full Version : Тема за мен,вас и Avon
sofityoy
07-18-2012, 19:18
Хей,здравейте искам само да ви споделя моето щастие! Днес започнах работа в Avon и съм на върха на щастието тъй като това отдавна ми беше мечта... Мисля,че тази фирма е уникална,а и козметиката е прекрасна! Да трудничко е,но си заслужава...
И така моите няколко въпроса за да се развива темата са:
1.Ползвате ли Avon?
2.Кой ви е любимия продукт от брошурите?
3.Какво ви е мнението за Avon изобщо като цяло?
:) :) :) have fun
DeviL_AsS
07-18-2012, 19:27
Имам някои продукти на Ейвън,ама сенки/моливи и такива ми влияят зле на очите ,болят ме и ми текат.
sofityoy
07-18-2012, 19:55
Имам някои продукти на Ейвън,ама сенки/моливи и такива ми влияят зле на очите ,болят ме и ми текат.
Ee тва е лошо... трябвало е да ги върнеш може и нещо да са стари нз... ;)
PullMeCloser
07-18-2012, 19:58
Не, не използвам Ейвън. Пробвала съм някои продукти, но имат само един ставащ молив- автоматичен с блестящи частици. Не го знам как се казва. Задържа се на клепача, но се разпадна без причина след кратко ползване и в момента не става за нищо. Като цяло аз никак не съм доволна от марката, некачествени са.
strawberry88
07-18-2012, 20:04
И аз изобщо не ползвам козметика на Ейвън.
Преди каквото и да съм си взимала е било гадно. :?
sofityoy
07-18-2012, 20:07
Много жалко,че сте разочаровани... аз досега не съм попадала на развален продукт...явно съм имала някакъв късмет.
strawberry88
07-18-2012, 20:09
Те продуктите не бяха развалени.
Просто качеството не ми харесва и не съм доволна. ;д
Защо да са развалени?
bebeemalko
07-18-2012, 20:10
1.Ползвате ли Avon?- Аз пък всеки месец си поръчвам работи и даже съм си казала че ще спра за да си поразчистя шкафчето малко от тях :D
2.Кой ви е любимия продукт от брошурите? еми нямам любим. Аз всичките ги харесвам :Р
3.Какво ви е мнението за Avon изобщо като цяло? Има си своите минуси, разбира се, но за цените си е доволно :Р
sofityoy
07-18-2012, 20:11
Те продуктите не бяха развалени.
Просто качеството не ми харесва и не съм доволна. ;д
Защо да са развалени?
Да де ... защото попринцип знам,че в някои пратки има развалени,което е рядкост
PullMeCloser
07-18-2012, 20:14
Да кажа и аз, че и моите продукти също не са били развалени, просто са некачествени.
Имам една много любима почистваща пяна за лице на Avon.
И други продукти съм им ползвала, но не са нещо възхитително.
scrooper
07-18-2012, 21:37
На мнение съм, че продуктите са среден клас- откъм цена и качество. Понякога си поръчвам неща като гъби, четка с огледалце, рол он, лакче. Но за сенки, фдт и кремове за лице избирам по- добри марки, ако мога да си го позволя. Ако не, предпочитам да карам без, отколкото да си навлека някой обрив.
1.Ползвате ли Avon? - да, винаги си поръчвам 1-2 неща от всяка брошура
2.Кой ви е любимия продукт от брошурите? - няколко са - крем за ръце с шеа, един син молив, който получих последно, но веднага ми стана любим, гланц с жожоба и ексфолиантът Lagoon
3.Какво ви е мнението за Avon изобщо като цяло? - много неща си харесвам от каталозите, но малко наистина си заслужават, когато ги пробваш, все пак има няколко неща, които редовно поръчвам. За качеството - еми не са най-добрите, ама за 3-4 лв гланц какво да се очаква :D
sambadance94
07-19-2012, 16:20
Поръчвам си от Avon продукти, но рядко. Некачествени са и съдържат парабени (повечето от тях).
sambadance94
07-19-2012, 16:27
Напоследък започнах да ползвам наистина качествена козметика - клас А. Тези продукти са скъпи да, но си заслужават паричките и ефекта се забелязва. :)
Рядко си поръчвам от Ейвън ,защото наистина повечето им продукти са некачествени или с изтекъл срок на годност. Последният път, в който си поръчах един лосион за тяло ,на промоция беше, се оказа негоден за ползване
Dirty Version.
07-19-2012, 20:00
Не се радвай толкова защото не съм чула някой да казва, че е доволен от Avon, включително и аз не ги харесвам. За всичките аксесоари, чанти и козметика, които съм си купувала, еднствено ми хареса гланца със силиконовия ефект с ментата, който леко студи на устните, но в крайна сметка опаковката му се прецака и започна да изтича.
И предполагам искаш да кажеш, че си дистрибуторка, а не че работиш при тях. :)
mimsSss96
07-20-2012, 06:03
Вече не поръчвам нищо от Ейвън, защото повечето им продукти наистина са некачествени... Ето ти и няколко материала за да се убедиш, че продуктите дори са опасни...
"Козметични фирми като Boots, The Body Shop, Avon, Nivea, Unilever и много други редовно използват наночастици, 1000 пъти по-тънки от човешки косъм.
Това обаче невинаги се съобщава на потребителите или компаниите не взимат достатъчни мерки да установят дали наночастиците нямат вредни ефекти. 87% от потребителите не са наясно за употребата на наночастиците. От 67 компании, запитани дали продуктите им са безопасни, са отговорили само 17 и от тях само 8 са били готови да дадат информация за употребата на наночастици в продуктите си. Поради размера си наночастиците могат да проникнат през защитните бариери в тялото, като тези около мозъка, или в бебето, развиващо се в утробата. Освен това наночастиците от даден химикал може да имат различни свойства от по-големите частици на същия материал. https://sites.google.com/site/ovuchkovao/vredna-kozmetika
http://prikachi.com/images/615/5034615p.jpg http://www.aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/396/-%D0%9E%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D 0%B0
Сред марките с най-тревожно съдържание са CARGO, Zhen, Avon, Bourjois, NARS, Elizabeth Arden, Cornsilk, Sally Hansen, Neutrogena, Max Factor, Ultima II, Revlon и Cover Girl. За да бъдем по-конкретни ще споменем продуктите към които трябва да подхождате внимателно, ако сте решили да ползвате. Внимавайте с: Avon beComing PURE BRILLIANCE perfect balancing foundation SPF 8 with Lumin8TM, Avon BEYOND COLOR Perfecting Foundation with Natural Match Technology SPF 12, Avon PERSONAL MATCH Cream-to-Powder Foundation SPF 10, Bourjois Plus Que Parfait! Foundation SPF 15 Opale Fidele 11; Hale Continu 16, Max Factor Lasting Performance Pressed Powder.
При червилата бъдете най-внимателни с Avon и следните техни продукти: Avon ULTRA COLOR RICH Lipstick, Avon beComing LIP DELUX smoothing retinol lipcolor SPF 10, Avon beComing LIPHORIA full satin lipcolor. Също така преди да закупите Vincent Longo Gel-X Lipstick, LORAC Sheer Wash For Lips and Cheeks Magic, Emotion, Ecstasy, Jelly Pong Pong Supermodel Stain For Lips and Cheeks Slenderella, Nymphette, No Breakfast, Giggle & Pop, Cupcake Pout, Black Radiance Indelibly Radiant Lipstick Gold Digger, Sexy Siren, Drama Queen, Sublime Beauty, Queen of Hearts, Glamour Girl, Cleopatra Red, Diva Deluxe, Violet Vixen прочетете или попитайте за повече информация.
http://www.pudriera.bg/statia/Kozmetika/Opasnata_kozmetika-239.html
Всичките парфюми на "Avon" съдържат OXYBENZENE (токсично бяло кристално вещество, производно на бензена, използвано като дезинфектант и антисептик, отровно при поглъщане; изостря астматичните пристъпи), а лосионите им за тяло неотменно са "обогатени" с TRICLOSAN (антибактериален агент; алерген, по същността си пестицид, засягащ целия организъм и предизвикващ мозъчни, бъбречни, чернодробни аномалии, потискащ имунната система и т.н. и т.н.) и BENZOPHENONE (УВ филтър; трябва да се използва минималното възможно колиличество поради токсичността му; в по-големи количества е контактен дразнител, засяга очите, кожата, дихателната система; отровен при поглъщане).
https://sites.google.com/site/ovuchkovao/top-10-na-naj-opasnite-sstavki-v-kozmetikata
Хей,здравейте искам само да ви споделя моето щастие! Днес започнах работа в Avon и съм на върха на щастието тъй като това отдавна ми беше мечта... Мисля,че тази фирма е уникална,а и козметиката е прекрасна! Да трудничко е,но си заслужава...
От прочетеното и аватара ти съдя, че си още малка. Нека ти изясня нещо.
Като за начало мисленето ти за "уникалната фирма" и "прекрасната козметика" е вследствие от разговорчето с някоя координаторка, предполагам, от страниците на брошурите, представящи продуктите с 2-3 изречения и от възрастта ти. И за да ти стане по - ясно, ще ти кажа, че написаното инфо на всеки етикет прикрива това, което е под него, а именно съставът на продуктите. Като човек учещ това ще ти кажа само, че няма нищо полезно в състава им, а още по - лошо - само вредни неща. Със сигурност в момента това са неща, за които не се замисляш, но се надявам това да не продължи дълго.
Трудничко не знам кое наричаш, но всеки втори е дистрибутор на Ейвън. (ако не знаеш)
3.Какво ви е мнението за Avon изобщо като цяло?
Мнението ми е, че са една прекалено прехвалена компания, която разпространяват боклуците си чрез деца като теб и порастнали деца, лапащи пари, за това, че ви наемат.
............
Доволна съм само от един гланц за устни, който е против напукване през зимата. Беше наистина добър, защото преди с каквото и да се мажех пак се напукваха. Но като цяло не съм голяма почитателка на марката.
Сега ще ме накараш да си изхвърля всички сенки и моливи и на Буржоа. :D
Доволна съм само от един гланц за устни, който е против напукване през зимата. Беше наистина добър, защото преди с каквото и да се мажех пак се напукваха. Но като цяло не съм голяма почитателка на марката.
сейм
имам и един спрей на ейвън, но го ползвам все по-рядко
много пари за боклуци с 2 думи
била съм представител, авторке, бягай надалеч
ако направиш 100 лева оборот най-много 5 да отидат при теб
при мен основно майка ми си поръчваше и след няколко месеца като си напълни шкафовете с боклуци и й писна се отказах.. : )
Sarafina
07-20-2012, 12:20
1.Ползвате ли Avon? - НЕ
2.Кой ви е любимия продукт от брошурите?--------
3.Какво ви е мнението за Avon изобщо като цяло? - Лицемерна кампания, продуктите им са 99% токсични, а всички знаем в какви кампании участват... жалка работа. Единственото положително е че не правят тестове с животни, но и това не е много сигурно... Като ще давам пари за нещо, предпочитам да не е нещо, което би причинило черни точки, алергии и рак :)
http://www.ewg.org/skindeep/
Приятно ползване!
Amore-Mio*
07-20-2012, 14:58
Най - често използвам козметиката на Avon. Като цяло съм доволна, с изключение на два - три продукта, но не се оплаквам. Като цяло качеството им е добро. Любими неща от брошурата - нямам. Винаги гледам всичко и накрая избирам това, което ми трябва и което съм си харесала. Принципно най - често гледам моливи за очи / очна линия, спирали и парфюми. Макар, че имам също душ - гелове на Avon. Може да се каже, че съм ползвала доста голяма част от козметиката им.