View Full Version : Малко помощ, моля...
electric_feel
07-19-2012, 17:58
Има едно момче от моя клас. Не си говорим много, води се,че сме приятели. Проблема е,че аз много го харесвам. И имам чувството,че и той ме харесва. Обаче го видях да се натиска с едно друго момиче от моя клас. Не са гаджета. Какво да направя? Да го забравя ли или да му кажа? Моля помогнете ми. Благодаря много...
DisappointedDreamer
07-19-2012, 18:09
Какво да му казваш? Разговаряйте, излизайте, сближете се и в последствие му намекни че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. Какво, видя че езикът му щурмува в друго гърло, и че чепът му се възбужда от друг чифт цици, и ти дойде музата да му кажеш?
Апф. Да се чуди човек на акъла ви.
Amore-Mio*
07-19-2012, 18:41
Сближи се с него , макар че явно го привлича другото момиче, не ти.
Пробвай се. Пък каквото стане-
xXxPETYAxXx
07-19-2012, 19:30
Не му казвай нищо за сега. Да-сближи се с него, разбери повече неща за живота му. Доколкото разбрах не си говорите много и не сте кой знае колко близки, така че едва ли знаеш с коя в какви точно отношения е наистина. Аз лично не харесвам връзките със съученици/колеги - никога не съм ги одобрявала, ама к'во да праиш.
Нищо не му казвай...наблюдавай. Ако видиш, че евентуално има симпатии към теб, просто действай, защо трябва винаги да се обяснявате?
Wednesday666
07-19-2012, 19:56
Какво да му казваш? Разговаряйте, излизайте, сближете се и в последствие му намекни че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. Какво, видя че езикът му щурмува в друго гърло, и че чепът му се възбужда от друг чифт цици, и ти дойде музата да му кажеш?
Апф. Да се чуди човек на акъла ви.
Няма друго какво да се каже.
wankata7
07-20-2012, 23:46
Директно точно ясно да или не .Колко е просто а ? Както каза Wednesday666 Да се чуди човек на акъла ви.
PyCoKoCkA93
07-21-2012, 23:50
Да не ти е собственост,че да му държиш сметка?Остави нещата да се развиват от самосебе си :)
petetyyy
07-22-2012, 11:26
Ами щом се натиска с тази другата явно си се заблудила, че и той е привлечен от теб. Ако мислиш, че си заслужава просто опитай да излизаш с него и да се опознаете, а ако не си толкова хлътнала- просто го забрави. Всичко зависи от теб самата :)
И аз не мисля, че трябва веднага да му казваш, защото вие почти не се познавате и ще му дойде изневиделица :) И макар да прозвучи малко банално защо не пробваш да му пишеш в фейса например. Или просто като ти предложиха другите да започнеш да общуваш повече с него. Мисля, че дори с един разговор ще успееш да разбереш дали те харесва или не :) Успех!