Влез

View Full Version : Малко помощ, моля...

electric_feel
07-19-2012, 17:58
Има едно момче от моя клас. Не си говорим много, води се,че сме приятели. Проблема е,че аз много го харесвам. И имам чувството,че и той ме харесва. Обаче го видях да се натиска с едно друго момиче от моя клас. Не са гаджета. Какво да направя? Да го забравя ли или да му кажа? Моля помогнете ми. Благодаря много...

DisappointedDreamer
07-19-2012, 18:09
Какво да му казваш? Разговаряйте, излизайте, сближете се и в последствие му намекни че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. Какво, видя че езикът му щурмува в друго гърло, и че чепът му се възбужда от друг чифт цици, и ти дойде музата да му кажеш?

Апф. Да се чуди човек на акъла ви.

Amore-Mio*
07-19-2012, 18:41
Сближи се с него , макар че явно го привлича другото момиче, не ти.
Пробвай се. Пък каквото стане-

xXxPETYAxXx
07-19-2012, 19:30
Не му казвай нищо за сега. Да-сближи се с него, разбери повече неща за живота му. Доколкото разбрах не си говорите много и не сте кой знае колко близки, така че едва ли знаеш с коя в какви точно отношения е наистина. Аз лично не харесвам връзките със съученици/колеги - никога не съм ги одобрявала, ама к'во да праиш.

DNJ
07-19-2012, 19:54
Нищо не му казвай...наблюдавай. Ако видиш, че евентуално има симпатии към теб, просто действай, защо трябва винаги да се обяснявате?

Wednesday666
07-19-2012, 19:56
Какво да му казваш? Разговаряйте, излизайте, сближете се и в последствие му намекни че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. Какво, видя че езикът му щурмува в друго гърло, и че чепът му се възбужда от друг чифт цици, и ти дойде музата да му кажеш?

Апф. Да се чуди човек на акъла ви.

Няма друго какво да се каже.

wankata7
07-20-2012, 23:46
Директно точно ясно да или не .Колко е просто а ? Както каза Wednesday666 Да се чуди човек на акъла ви.

PyCoKoCkA93
07-21-2012, 23:50
Да не ти е собственост,че да му държиш сметка?Остави нещата да се развиват от самосебе си :)

petetyyy
07-22-2012, 11:26
Ами щом се натиска с тази другата явно си се заблудила, че и той е привлечен от теб. Ако мислиш, че си заслужава просто опитай да излизаш с него и да се опознаете, а ако не си толкова хлътнала- просто го забрави. Всичко зависи от теб самата :)

kris_96
07-22-2012, 13:12
И аз не мисля, че трябва веднага да му казваш, защото вие почти не се познавате и ще му дойде изневиделица :) И макар да прозвучи малко банално защо не пробваш да му пишеш в фейса например. Или просто като ти предложиха другите да започнеш да общуваш повече с него. Мисля, че дори с един разговор ще успееш да разбереш дали те харесва или не :) Успех!