View Full Version : Говорим си само мръсотии
carrieee
07-20-2012, 12:15
Говорим си само мръсотии,от сорта на това как ще се чукаме,как ще се пипаме и т.н това продължава вече няколко дена и двамата не издържаме!!!Искаме се изключително много.Темата за всичките ни разговори е само СЕКС ... Може би след неудобното му свършване сега се опитва да се реваншира.И после ми кажете,че не ме приемал като сексуален обект (а на мен секса с него много ми харесва),дори май самата аз почнах да го гледам като моето "приятелче за игрички"
dimitar_ak
07-20-2012, 12:19
Надъхвайте се така, но има риск пак да избухне докато му сваляш гащите. Много сексуален мерак ще е събрал.
Пропуснал съм какъв е бил неудобният момент, но не виждам нищо лошо в това което правите, даже напротив много си е забавно :)
xXxPETYAxXx
07-20-2012, 12:26
Ама я чакай малко... не схванах от предната тема дали само веднъж сте спали и после той е бил притеснен, или всеки път като правите секс свършва бързо? Щото, ако е така и сега си говорите мръсотии само, а не правите секс, следващия път пак няма секса да е много продължителен.
И ние какво точно да направим - медал за секс приключения ли трябва да ви дадем? Проблем ли е относно теб и връзката ви или не? Последно как искаш да те вижда той? Ако ти сама не му се представиш в някаква точно определена светлина, той няма да разбере каква си всъщност, ще е объркан и озадачен. Седни, поговори с него, разберете се какво искате и какво ще правите. Ако само седиш пред компютъра и пускаш разни объркани теми, вместо да си поговорите като големи хора, нещата няма да се оправят.
carrieee
07-20-2012, 13:31
Ама я чакай малко... не схванах от предната тема дали само веднъж сте спали и после той е бил притеснен, или всеки път като правите секс свършва бързо? Щото, ако е така и сега си говорите мръсотии само, а не правите секс, следващия път пак няма секса да е много продължителен.
След въпросната тема която пуснах,се случи да има интимен контакт м/у нас..и беше добър много добър(запомнил е всичко което ми харесва и го прави несравнимо)Мисля за това как да го направим пак...След като спах с него и всичко беше както трябва,той почна да се държи добре и не зацикли,както първият път.
Мисля,че ролите се обърнаха и секса изплува.Искам непрекъснато да бъда с него и завършека на вечерта да е с най-добрият ми секс до сега...
Amore-Mio*
07-20-2012, 13:41
Пропуснала си да дадеш някаква информация, защото там не ставаше ясно, че гледа на теб като сексуален обект.
Иначе ако позволяваш да те погледне от такава светлина - о'кей, не се оплаквай. Ако ли пък не: сядаш и говориш с него. Обясни му, че не искаш само секс с него, но и да си имате и нормална връзка. Т.е. и двете неща. Някак си разбирам да си говорите мръсотии няколко часа или цял ден, ама няколко дена ми се вижда леко прекалено /поне за мен/.
П.П: Ти самата му позволяваш да гледа на теб като такъв обект.
SexPLozZiv
07-21-2012, 07:53
Кажи му, да напълни една кофа с сперма, и да идва при теб... тогава вече ако свърши бързо режи го на две :D
Аз не разбрах какъв ти е проблема.. хвалиш ли се? Оплакваш ли се? Мнение ли искаш!?!? Ако ти се чука - чукай се :) Ако не ти харесва да те гледа само като секс. обект кажи му го... Ако искаш да се похвалиш - Честито... Малко тъпа тема :D
DarkTemplar
07-22-2012, 09:36
Я се изчукайте едно хубаво, вместо да си губите времето с приказки.