View Full Version : Проблем ли е ???
Здравейте искам да попитам когато мастурбирам ме боли , когато се опитвам да обеля цялата главичка , но когато не е в еректирало положение нямам никакъв проблем. И когато свършвам спермата не е бяла а някакси по-прозрачна! Моля кажете ми това проблем ли е ????
Чакайте сега , че се стресирах. Какво трябва да е това видях в различни теми за лечение и тем подобни как изглежда, а при мен не е така и сега ме е страх да не е нещо лошо и гадно. Моля помогнете!
prosto_chovek
07-20-2012, 21:20
бате, стига се вкарва в тъпотии. Нищо ти няма, най - вероятно не си правил и секс, та не си свикнал, пък може и да си на 12 - 14... не ти е дошла още съвсем спермата или де да те знам. Нищо ти няма, успокой се :)
wankata7
07-20-2012, 23:22
Имаш още да се развиваш .
embraceme
07-21-2012, 15:27
Ако не можеш да си оголиш главичката в еректирало състояние е нужна операция.Не искам да те плаша,но съм опериран от това и наистина е така.Не е болезнена трае 10-15 минути с местна или с пълна упойка както си решиш ти.Ако искаш изчакай и виж дали ще можеш , но не е хубаво да я оголоваш насила,защото след това може да не успееш да я върнеш и става много лошо,получава се парафимоза мисля че се казваше и тогава се налага спешна операция.Говори с вашите за това ,няма нищо срамно.Аз съм опериран от фимоза и знам какво имаш предвид.Може твоя проблем да не е толкова тежък колкото беше моя,но не си измислям.И аз можех да си я забелвам като не ми е станал,обаче като стане не можех.Успех и не се страхувай не е нищо страшно ,след операцията 1-2 месеца внимавай как вървиш и това е.
Браат.. имаш фимоза и си лееко дефектен. Често се случва - Отиди на доктор.. Нямал съм такъв проблем,но всичко ще е 6ца. Не се чуди,защото няма минуси ;) само +