View Full Version : Девствена ли съм ?
sexybanichka
07-21-2012, 21:25
Здравейте . Тази вечер с приятеля ми опитахме , но нещо , като че ли не стана . :/ Имаше проникване, но щом стигнеше до някъде го усещах все едно някакъв кокал му препречва пътя . Това химена ли е ? Може би не се е разкъсал напълно ? Или пък просто не може повече навътре , защото сякаш така го усещах .
П.С. Извинявам се тъпите изрази ..
Rebirthing
07-21-2012, 21:29
Колко ти го вкара ;д ?
DragonLady
07-21-2012, 21:30
Не си девствена, щом вече си имала полов акт, било то и непълноценен такъв. И да това е химента ти най-вероятно. Следващият път му кажи да натисне повечко въпросният " кокал, който му препречва пътя " може да те заболи и/или да има кръв, но потърпи! После като минат няколко акта ще ти е яко кеф :)
Мда, хименът е сигурно...следващия път просто стисни повечко зъби,купете си лубрикант и тва е.
Настанете се в удобна поза!
sexybanichka
07-21-2012, 21:39
Ох ! Много силно натискаше ! Що за химен ?! Много болеше .. Щом натискаше кокала (хах .. супер сравнение ;д) ии имах чувтвото, че никога няма да мине от там. Направо натискаше със сила накрая .. :/
MarkKnight
07-21-2012, 21:42
човека има пръсти,да ги използва
PyCoKoCkA93
07-21-2012, 21:45
Възможно е ципата ти да е много дебела.При мен беше така.Лекарите направо не можеха да повярват що за химен е това. :D :D :D Много ме болеше при първия път,а колко кръв се изля да не ти разправям...Възможно е и при теб да е така,така че другия път стискай зъби и ще видиш как след това ще си е заслужавало мъките :)
sexybanichka
07-21-2012, 21:48
Е защо пръсти ? С пръсти и аз мога да се отворя .. Исках първия път да е нещо специално . То пък стана едно ..
sexybanichka
07-21-2012, 21:50
Мале дано да не е ;д .. При теб от кой път стана и как ?
Яяя ако има и други нека споделят лесно ли се разкъса тяхната ??
PyCoKoCkA93
07-21-2012, 21:55
Ами имаше един опит,ама пълен провал и неуспех.След това няколко месеца спряхме с опитите и като ги възобновихме,мисля,че от втория път.В началото усещах страшно парене и тъпа болка и в последствие разбрах,че е било от частичното разкъсване.След известно време(може би час-два) реших,че е крайно време да се свършва с тая мъка(буквално мъка) и му казах да натиска смело,усетих пронизваща болка за момент,която след това отмина...Но си заслужаваше,защото няколко пъти след този започнах да се наслаждавам на страхотен секс,който заздрави връзката ни и отношенията помежду ни.
ПС:Надявам се,че не съм те стресирала(много :D) ...
Rebirthing
07-21-2012, 22:03
Ох ! Много силно натискаше ! Що за химен ?! Много болеше .. Щом натискаше кокала (хах .. супер сравнение ;д) ии имах чувтвото, че никога няма да мине от там. Направо натискаше със сила накрая .. :/
Има много видове химени. Ето ти рисунка на някои от тях - http://www.list-cooking.com/woman-health-pregnancy/up/hymen-types-wiki.jpg, при всяка жена може да е различен. Следващия път ползвайте обилно лубрикант, значително ще намали болката.
prosto_chovek
07-21-2012, 22:04
не си девствена :)
chupachips12
07-21-2012, 22:58
Ако много те боли , седни ти отгоре и бавно и полека сама действай :)
Може да не си я скъсала напълно,но не си девствена :)
kaRamella
07-22-2012, 12:14
Аз пък не мога с пръсти, нито с мойте , нито с неговите. Странна работа.
Кръвища яко викате хаха. И при мен беше болезнено.Чудех се защо е толкоз прехвален тоя секс.Не си девствена иначе и ще те боли не само първият път.При мен имаше дискомфорт поне месец след това. Та мъчете се,бутнете я тая берлинска стена. С пръст е най- добре.Не твоя-неговите.Да е малко по-внимателен.Да ти изчаква и да спира ако заболи много. Впрочен оффтопик-на колко си?
ShtrudeL
07-22-2012, 13:22
омг ако сега бях девствена, щяхте да ме откажете от секса :о
Само аз ли не усетих да ми се разкъсва кръвожадно и брутално прочутата ципа?! :о Вярно, че болеше, ама чак пък толкоЗ
Ако много те боли , седни ти отгоре и бавно и полека сама действай :)
ахм
adoreher
07-22-2012, 14:17
И да това е химента ти най-вероятно.
хаохахха
кво било
ного ми е симпатично как се правиш на супер умна
а в следващия момент
аз която съм със стабило годинки по малка от теб
знам как ми се казват чарковете около половите органи ;3
щом ти го е вкарал
не си девствена
пък и да си девствена
химена ти е на входа на влагалището
не до шийката на матката
примерно
Моят явно беше много еластичен , ддз. Скъса се чак на третия път, което значи , че след първите 2 пъти съм си била девствена..
Amore-Mio*
07-23-2012, 08:08
Изтърпи следващия път.
Иначе ние няма как да ти кажем дали си девствена или не, като не сме били там и не знам колко дълбоко е било проникването. Най - добре ще е да говориш с него.
Ако е така, както казваш - следващият път изтърпи и да се свърши с всичко. След това е възможно да има болка пак, но много бързо ще започнеш да изпитваш удоволствие от секса.
Кажи му да влиза с ъглошлайфа и ще е тип-топ :D Шегата настрана. След няколко акта ципата ще е разкъсана напълно и полека-лека ще я изхвърлиш от организма си. След това всичко ще е наред. Имай предвид обаче, че притесненията ще ти пречат в секса дори и да нямаш тая ципа. Попрочети в интернет, там пише достатъчно за овлажняване, отпускане и така нататък :]
TheBeliever
07-23-2012, 09:02
Моят явно беше много еластичен , ддз. Скъса се чак на третия път, което значи , че след първите 2 пъти съм си била девствена..
Щом ти е влязла пишка, значи не си била девствена. Без значение какво се е късало, цепвало, порило и т.н.
Авторке, тва момче знае ли какво прави? То бива химен, химен, ама чак на кокал да удря? Да не би той да не натиска накъдето трябва.
AnarchyBoy
07-23-2012, 09:07
преди да ме нападате , не не съм прочел темата а само заглавието
НЕ СИ ДЕВСТВЕНА!
енд ъф дискашън!
sexybanichka
07-23-2012, 09:56
Спрете се хора .. тук само си помагаме един на друг ! не бива да се нападаме ! Благодаря на всички за отговора и съветите .. може би ще опитам отново въпреки, че бях разочарована .. Винаги съм искала да е нещо специално :D
PyCoKoCkA93
07-23-2012, 17:09
Спрете се хора .. тук само си помагаме един на друг ! не бива да се нападаме ! Благодаря на всички за отговора и съветите .. може би ще опитам отново въпреки, че бях разочарована .. Винаги съм искала да е нещо специално :D
И аз така исках,а то какво стана :D
Важно е какво ще последва след това :)
HapkoMaH
07-24-2012, 06:03
He
xXxinsatiablexXx
07-26-2012, 00:11
айде да ви зарадвам и аз при мен стана на 18тия път и то след като си качих краката на раменете му ... мъчете се там ..
sexybanichka
07-26-2012, 11:44
айде да ви зарадвам и аз при мен стана на 18тия път и то след като си качих краката на раменете му ... мъчете се там ..
Малее ;д Между другото и мен ме казаха , че така най не боли и стана по лесно
xXxinsatiablexXx
07-26-2012, 13:19
моляя? какво каза не боляло? та аз от стискане на зъби щеше да си ги изкривя.. но послееее хмм заслужаваше си болката :Р