View Full Version : Не съм сигурен
AnarchyBoy
07-22-2012, 11:19
Такам въпроса ми е
На приятелката ми , днес и дойде цикъла (1ви ден) и преди 1 час правихме секс .. между другото очаквах да е по мръсно ,а то даже и капка кръв нямаше ...
въпроса ми е : може ли нещо да и стане .. за първи път неможахме да се здържим и го направихме докат тя е в цикъл ..
всичко си беше окей , но се притеснявам нещо .. беше с презерватив а бе като нормален секс си беше всичко , даже по едно време бях забравил че е в цикъл , но се притеснявам адски много.. щото специално в тая област не обща култура ами нищо нямам (говоря за правенето на секс в цикъл)
ПП. и добрите и лошите коментари пак са помощ :)
Ми като си бил с презерватив и всичко е било окей , в цикъл ,или не - нищо не може да се случи.
DisappointedDreamer
07-22-2012, 11:21
Нищо няма да ви стане.
xXxPETYAxXx
07-22-2012, 11:55
Ми като си бил с презерватив и всичко е било окей , в цикъл ,или не - нищо не може да се случи.
Дам...
AnarchyBoy
07-22-2012, 11:59
окей , мерси много :) просто за първи път го правиме докато тя е в цикъл .. даже мислих , че ще изцапаме.. а то въобще капчица няма паднала :D
Лично мен понякога ме боли корема,но аз съм от прецаканите дето все нещо ги боли. Та може да усети тя лек дискомфорт,но иначе нищо няма да стане,спокойно.
ShtrudeL
07-22-2012, 13:14
Нищо й няма.
А това, че е нямало много кръв е нормално. И моя първи ден понякога е така.
Ох защо отворих темата. ^
AnarchyBoy
07-22-2012, 14:06
На колко години си?
17, питай ме в още 10 теми, а защо ? 8-)
PyCoKoCkA93
07-23-2012, 00:25
Всичко е наред,каубой :D Сори за спама,ама ти в крайна сметка к'во реши за Англия и приятелката?(освен да правиш секс с нея :D )
AnarchyBoy
07-23-2012, 06:35
HUGE OFF-TOPIC
Ще ходя , с приятелката ми
Смисъл обяснихме на майка й как стоят нещата и тя се съгласи
Мойте родители също одобриха и сега трябва някой да съобщи на баща й :D , има някакав шанс майка и също да дойде (което ще е AWESOME) :)
Ако не тя ще живее при мен с майка ми и баща ми
Буквално всичко е решено , майка й има попечителство над нея :) така че баща и няма особен избор , но все пак ще го попитам и него , как мисли .. :D ( просто изчаквам подходящия момент :o )
А иначе полета ни е на 5ти август.Майка ми вчера ходи да вземе билети :) вече почнахме да се сбогуваме с приятели и познати :D а бе нещата се нареждат... Наистина ако трябваше да избирам , нямаше да избера нищо (някак си) немога да се деля така .. добре че намерихме компромисен вариант , който устройва всички на макс, е може би баща и ще се дърпа малко , но пък тя ще получи по добро образование и ще види живот на вън (според мен е по добре)
ON-Topic
днес е 2ри ден от цикъла и , а на мен пък ми се прави адски много секс .. :D проблем или не :?
ПП. правописа ми SUCK BIG TIME 8-) за което се извинявам.
Amore-Mio*
07-23-2012, 08:15
Щом е било с презерватив - няма проблеми.
Възможно е да изпита някакъв дискомфорт след това , но явно е нямало, щом не ти е казала.
Относно зацапването: може би просто първия й път да не е обилен.
При мен също е малко. Даже , понякога все едно нямам. Докато втория тече като по вода. :D
AnarchyBoy
07-23-2012, 08:41
Докато втория тече като по вода. :D
Тя след малко ще мине към вкъщи , според теб добра идея ли е да го направим пак :? , аз съм страшно възбуден цяла сутрин :D дефакто има къде да изцапаме , ама някво тегаво ми се струва , да направиме всичко в крЪвища :D 8-)
охх , не го бяхме правили има няма седмица две , и сега съм като подивял :D вчера беше животински секс, с много пъшкане , пръхтене и хамалско лашкане отдавна не се бяхме забавлявали така :D 8-)