View Full Version : ЗАЩО???
blueBubble
07-22-2012, 13:17
Ами ситуацията е такава: Двама приятели (да ги наречем Гошо и Венци) и две приятелки ( Надя и Роси )
Таа .. Венци почти няма да го намесваме ;д Значиии Надя се запознава случайно с Гошо ии по стечение на обстоятелствата се влюбва в него. Както личи, той също я харесва. Отношенията им са супер и всичко върви идеално... Ама наистина перфектно си е. (пишат си, зарибявката си я има...дори по едно време Венци казва, че със сигурност Гошо я харесва ;д )
Принципно Гошо и Венци са винаги заедно, както и Надя и Роси, но дотогава само Надя се познава с тях двамата. Нооо един ден Роси също се запознава с тях и почват да излизат заедно четиримата няколко пъти. Обаче, по няква причина, за която никой не се досеща, чувствата на Гошо към Надя започват да намаляват и изчезват. Тя е ужасена от тва и му пише смс, в който признава чувствата си. Той не отговаря. Междувременно той се сближава доста с Роси и започва да и споделя разни неща и тка тя разбира, че всъщност той уж не харесвал никого в момента. След това намесва темата с смс-а и той казва, че не е получил никакъв смс, въпреки че по думите му абсолютно ясно става, че лъже. Причината за това също не е ясна ;д
Та такаа .. той обаче продължава да й пише (на Надя), сякаш нищо не се е случило. Иска да излизат пак четиримата и т.н. А междувременно отношенията му с Роси са супер и й споделя почти всичко, докато с Надя няма нищо такова ;д
Е, някакви идеи, как така изведнъж е спрял да харесва Надя, защото тва си е малко странно, а със сигурност знаем от най-добрия му приятел, че той я е харесвал ;д .. ии изобщо някакви съвети какво да прави Надя ? Да се откаже ли ? и т.н., каквото се сетите пишете ;д
мерси предварително ;д
xXxPETYAxXx
07-22-2012, 13:39
Поне да беше написала някакви имена измислени женски и мъжки, че да не трябва да поглеждам на всяка буква мъжко ли е, женско ли е.
Писането на смс-и относно чувствата е тъпо. Момчета може и да е харесало "Р", нищо странно няма и нищо лошо - не е бил обвързан с "Н".
А на въпроса как изведнъж е спрял да харесва "Н" - ми много просто, не е познавал Р, направила му е явно впечатление когато са се запознали.
Запознай се и ти с някой друг и го остави този момък. След време може да срещне и да си хареса "Т","К","П"...
DisappointedDreamer
07-22-2012, 13:45
Хлапак е. Лъже че не е получил смс, щото не знае какво да каже. (И аз го направих това веднъж, ама бях в 5ти клас). Междудругото Н. хич не е постъпила добре. Чувства не се казват със смс.
Г. просто си харесва Р. повече от Н. Просто е. Н. може просто да се измъкне от цялата ситуация, като спре да си блъска главата срещу стената. Втората и грешка е, че щом са се зарибявали и харесва ли с Г. защо не е направила първата крачка, защо не му го е показала? Ама сега когато и Р. се намеси, Н. изведнъж се сеща че Г. може да и се изплъзне.
Пълни лапетии.
PyCoKoCkA93
07-22-2012, 20:16
Защо говориш за себе си в 3л.ед.ч?Стряскащо е :D
Иначе филмът е пълен.Според мен не си пада по Н. ,защото не е негов тип като характер.Това намира в Р.,възприемайки го чисто приятелски,но скоро това ще прерасне в нещо повече.С две думи:харесва Н. само физически,а Р. е бъдещото гадже.Т.е ТИ Н. си прецакана...
blueBubble
07-22-2012, 20:20
ами прочетох ви мненията поне по 10 пъти всяко, та ще се радвам да чуя и още (:
а доколкото разбирам според вас причината е, че той си е харесал Роси ???
ем да де, ама той нали й е казал точно на нея, че не харесва никого ;д ?
другото, което не мога да си обясня е как той започва да споделя с Роси почти всичко, при положение, че с Надя се познават по отрано... значи мислите, че той харесва Роси, защото й споделя ? тва не е ли по- скоро приятелско отношение ;о
Alisha28
07-22-2012, 20:22
Споделянето е акт на доверие и отношението му към Р. ми говори по-скоро за харесване. ;з
DisappointedDreamer
07-22-2012, 20:23
Да, това мислим.
Излъгал е, по същата причина поради която не е отговорил и на смс и.
Ей така. Това че познаваш човек по от рано, не означава че той/тя ти е супер приятел/ка. Времето няма значение.
Мислим че той харесва Р. защото и обръща внимание. Преди да почне да се забива с Р., е споделял много и с Н., нали? Що тоя въпрос не ти хрумна тогава?
blueBubble
07-22-2012, 20:32
всъщност никога не е споделял с Надя, което е странното ... смисал, ако приемем, че щом споделя с Роси, значи я харесва, то защо когато е харесвал Надя ( и да, това го знаем със сигурност ), на нея не й е споделял нищо и т.н. ;д нз ако искате някакви подробности мога да кажа, защото тва е мн. съкратен вариант ;д
и бтв говоря в 3то лице уй за да ви е по-лесно да ме разберете ;д
Alisha28
07-22-2012, 20:34
Може би не е чувствал Н. толкова близка и не й е имал достатъчно доверие, а е искал просто зарибявка и я е харесвал чисто физически?
Абе,толкова ли не можете да лепнте едни измислени имена,кой ви знае.Богат на хубави имена език,а аз трябва да ви чета темите като формули по химия!
blueBubble
07-22-2012, 20:41
оп сори, айде ще сложа имена ей ся ;д ама искам мнение ии съвет (:
Alisha28
07-22-2012, 20:43
Мнението ми е, че Н. трябва да се откаже, най-малко заради глупостта със смса. Излъгал е, че не го е получил, значи не проявява интерес по "този начин" и евентуално ... иска просто приятелство.
Geminicous
07-22-2012, 20:44
Може и да проявява , но няма да го покаже след тоя смс .
blueBubble
07-22-2012, 21:06
е добре, щом проявява, защо не го е показал като поне отговори на смс-а и не виждам що да не го покаже и след смс-а ? ;д
а според вас, дали ако реално той си пада все пак по Роси (Р.) и тя също го харесва, според вас какво трябва да се направи.. смисал дали ще е гадно спрямо Надя (Н. ), ако нещата потръгнат, тка да се каже ;д
И както може би сега ще се досетите, не познахте, аз не съм Надя (Н.) , аз съм Роси (Р.) ;д просто някак си виждам че нещата може да се получат, но ме е страх, че Надя (Н. ) ... абе някво гадно ще е .... ;с
PyCoKoCkA93
07-22-2012, 21:20
Вероятно си още много малка,сигурно и за гаджета не ти е време още,съдейки по писането ти.Недей да драматизираш толкова за нещо,което ще има трайност,колкото месечен цикъл и ще мине и замине като него...
Teenhelp1
07-23-2012, 08:34
Детски истории, пълни глупости.Пораснете и тогава се занимавайте с ''гаджета''. Enough said. :)
Amore-Mio*
07-23-2012, 09:12
Просто й е било тръпка. И след като е срещнал другата - тръпката е изчезнала и са се породили симпатии към новото момиче.
Надя няма какво да прави, освен да се примири със случилото се.
Може би е трябвало да действа по - рано, но сега вече е късно.
TheBeliever
07-23-2012, 09:22
Според мен: харесвал е Надето, ама след като се е запознал Роси си я е харесал нея повече. Излъгал е за смс-а защото не е искал да отговаря на последващите въпроси, свързани с него. Казал е на Роси, че не харесва никоя в момента, защото не смее да й признае, че харесва именно нея. Абе лапешка историйка, ама кой не е имал такива.
Росенце, едно нещо не каза само. Ти харесваш ли Гошко?
DisappointedDreamer
07-23-2012, 09:44
Детската градина се е изсипала във форума.
Апф.
Роси каза че харесва Гошо. Награбвайте се. Ще е гадно на Надя, а не би трябвало да е така.
Amore-Mio*
07-23-2012, 12:28
ами прочетох ви мненията поне по 10 пъти всяко, та ще се радвам да чуя и още (:
а доколкото разбирам според вас причината е, че той си е харесал Роси ???
ем да де, ама той нали й е казал точно на нея, че не харесва никого ;д ?
другото, което не мога да си обясня е как той започва да споделя с Роси почти всичко, при положение, че с Надя се познават по отрано... значи мислите, че той харесва Роси, защото й споделя ? тва не е ли по- скоро приятелско отношение ;о
Просто е!
Харесва я , но не й казва това, защото няма смелостта.
Именно поради тая причина казва, че в момента никоя не му е присърце. Един вид, на мен ми изглежда, като че ли бяга от проблема/трудност/щастие - както искаш , така си го наречи.
blueBubble
07-23-2012, 19:11
ох, и аз вече не знам какво да правя ;д
тя aaaдски много си падаше по него ...
Alisha28
07-23-2012, 19:13
Щом толкова си е падала по него, не е трябвало да се обяснява по смс.
blueBubble
07-24-2012, 20:23
Някакви други мнения ? :с ;ss