PDA

View Full Version : Подарък за баща ми :/

darkness848
07-22-2012, 23:42
Ами, още с прочитането на заглавието, става ясно какъв е всъщност проблема ми.
Скоро баща ми има рожден ден и както всяка година, отново съм в едно гадно положение.
Първото което е, че за момче е страшно трудно да се избира подарък, още повече за мъж... 8-)
Подарявала съм му парфюми и дрехи, но тази година реших да е нещо по-различно.
Проблемът е там, че лично за мен, баща ми е доста трудна цел относно подаряването на подаръци.
За това, се нуждая от вашата помощ. Споделяйте всякакви идеи... :)
За да ви улесня, ще ви кажа какво харесва...
Като за начало, баща ми е ЛУД фен на BMW-тата и по-специално на модела BMW m5 e34. Когато е на лаптопа, постоянно се рови във форума на BMW и все намира какво да си купи за колата. Дали ще са фарове или пък mp3, абсолютно винаги има какво още да вземе.
Обича изчистените и семпли неща и по-пастелни цветове. Не носи портфейл, а само книжката с личните документи, карти и т.н. Облича се спортно, понякога си носи и тениски на Металика или ЕйСиДиСи... :D
Не обича да чете, освен ако не е някое списание за мотори и коли.
Мислила съм да му намеря мини модел на BMW m5 e34, само че нещо късмета ми удря на камък... :D Също така мислих и за ръчен часовник или пък да му взема билет за Moto GP Valencia, за 11 ноември. И така се изчерпах... :D
Вие сте на ход! :)

kitty02
07-23-2012, 08:26
Пуши ли?

HiddenSmile
07-23-2012, 09:12
Ако пуши примерно някакви хубави пури+комплект принадлежности. Може бутилка вино ако е ценител и примерно с персонален етикет да го направиш и в една хубава кутия за вино. Друго, което се сещам е ако намериш нещо като калъф или не знам как се казва това за документи, но на БМВ, мисля, че с удоволствие ще си държи там карти,документи и пр. Помисли и за нещо, което примерно е търсил дълго време, като рядък диск на някоя група, аксесоар за автомобила... също ако колекционира някакви неща...
Друго,което се сещам е примерно моят баща е луд на тема макети на кораби и успях да намеря един,който не прилича на повечето китайски боклуци, а е масивен и здрав,много се зарадва,сглоби го,боядиса го и сега му стои в офиса.
Идеята ти за Мото GP ми хареса, мисля че всеки мъж би се зарадвал на подобно нещо ако го влече спорта..
Освен това сподели евентуален ценови диапазон,за да се знае горе-долу какви подаръци да се предлагат. Успех с търсенето :)

TheBeatles
07-23-2012, 09:36
http://www.hobby.store.bg/search?p=s&srchstr=bmw&sin=0 - виж тук за мини моделите на BMW.

darkness848
07-23-2012, 10:37
kitty02, не пуши, иначе и аз мислех да му взема някакви пури или пък лула, ама не е пушач и няма да му вършат работа... :D
HiddenSmile, сега като каза това за виното се сетиш, че всъщност доста харесва вино... :D Може да потърся някакъв аксесоар за вина или например да му намеря някаква отлежала бутилка вино... :D Разбира се, на по-достъпна цена де. 8-)
Мислила съм да му купя и нещо за колата, само дето не знам какво. Има си кожено калъфче за документите, ключодържател на BMW, за GPS-a си има всякакви екстри и не знам какво повече да му взема... http://static2.cs-bg.net/forum/images/smilies/disagree.gif
А иначе за парите, говорим някъде от порядъка на 50 евро.
TheBeatles, разглеждала съм ги, но не мисля, че някоя ще му хареса толкова, колкото модел на колата, която харесва най-много, но все пак благодаря! :)
Разбира се, ако имате други идеи споделяйте :D

bijou
07-23-2012, 11:19
Вземи му плюшена играчка кола или Lego с коли :D ще бъде готино :D
Ако си по сериозните неща, тогава можеш да му вземеш скъп ключодържател на BMW или пък някоя скъпа запалка на BMW или това с билетите е хубаво или не знам и аз се изчерпах :D

Amore-Mio*
07-23-2012, 17:04
Няма ли да върши добра работа просто един ключодържател на BMW ? Не е задължително да е някакъв скъп подарък, за да му се хареса. Ще му е достатъчно, че си се сетила.

darkness848
07-23-2012, 18:52
Amore-Mio*, той вече си има... :(