PDA

View Full Version : Начални етапи и проблеми

pich008
07-23-2012, 13:22
Здравейте!
На 22 години съм(мъж), досега не съм правил секс. С приятелката ми от известно време се опитваме да навлезем по-навътре, като в началото възбудата при мен спадаше, когато понапреднем, но с всеки изминал ден нещата започват да се нормализират. Досега не съм стигнал по никакъв начин до еякуация.
Проблем има и с презерватива - след като днес бяхме заедно и сега се изкъпах, забелязвам, че ми пари на главата на половия орган, след като го мия с вода - точно там, където свършва кожата. При половия акт презерватива се набира на даденото място и ми е много неприятно при движения - прищипва ме. Точно затова и днес прекратихме действията.
Нормални ли са тези неща и по-специално с презерватива в началото на половия живот, а също така какви съвети можете да ми дадете?
Поздрави!

prosto_chovek
07-23-2012, 13:26
откъде знаеш, че при секса ще ти се набере презерватива, като не си правил секс? Ще ти кажа само да се успокоиш, да наденеш правилно презерватива и да си се таковате колкото искате, каквото и да е, след време ще утихне и ще се премахне. А паренето - може да си алергичен към латекс, взимай нелатексови презервативи като дурекс риъл фийл :)

pich008
07-23-2012, 13:31
благодаря за отговора!
днес, когато го правихме, изглежда възбудата при мен спадна и презерватива се набра в горната част при главичката
надяваме правилно презерватива, момичето има опит
при последващи проблеми ще опитам и с тези презервативи, които ми препоръча