Влез

View Full Version : Просто се бъзика?

Rossita
07-24-2012, 12:13
Ще се радвам ако някой изрази мнение (и като казвам мнение, нямам предвид заяждане). Мерси.

През април тази година си харесах момче от училището ми, в един и същ випуск сме. В началото на май започна да ме зарибява. На патронния празник на училището се забавлявахме доста. Искаше ми номера, говорехме си, шегувахме се, прегръщахме се. На излизане от залата (на патронния празник) вървяхме заедно с негов приятел и моя приятелка. И то как вървяхме, той беше преметнал ръка през рамото ми и едва ли не ходехме 'гушнати'. Правеше опити да ме обарва от време на време, но не му позволявах, все пак не беше гаджето ми или нещо подобно. Но когато му се дърпах, всеки път хващаше едната ми ръка и отново ме притискаше близо до себе си, и продължавахме да вървим. (няма да давам повече подробности) Почти бях сигурна, че просто си прави т*шак, защото и други момичета е прегръщал, и с други се е шегувал така, както с мен. Та, в следващите седмици когато се видехме постоянно ме поздравяваше и т.н. И в продължение на месец и нещо бяхме така, говорехме си, зарибяване едно друго. А аз през цялото време го харесвах - всеки път когато го видех сърцето ми отиваше в петите, щом ми се усмихнеше или ме прегърнеше краката ми се подкосяваха и бла бла. В последния ден от училище си взимахме бележниците, но не го видях. Бях отишла на спирката, когато ме извика с обичайния поздрав, който отправя към мен - "оо, хей секси" (или нещо от сорта) Обърнах се към него и негов приятел и дойдоха при мен. Георги (въпросното приятелче) ми каза 'дай да те гушна като за последно тази учебна година' та, гушнахме се, глупости ала бала. След това моят човек ми каза 'А ще ми лапнеш ли така като за последно?' беше ми пределно ясно, че не е сериозен, личеше си от развеселеното му изражение. Отвърнах едно простичко 'не', а той ми каза 'добре, дай поне да те гушна' и се прегърнахме. На следващия ден имах рожден ден и той ми честити във фейсбук, целувки ми беше написал, абе глупости на търкалета изобщо. След това започна лятната ни ваканция и сега нямам идея какво е било всичкото това нещо - просто му беше забавно да си правим взаимно т*шак (макар че аз го харесвах през цялото време) или има някакви симпатии.. нямам идея и какво да правя сега. Ако се стегна - ще го забравя, но имам чувството, че отношенията ни не са приключили.

редакция; още една подробност: говорихме си нещо с негов приятел, а той ни слушаше. Когато свършихме, каза "тя е пекана обаче, радва ме" но го каза хем на всеослушание, хем на въпросния му приятел.

LadyDi
07-24-2012, 12:15
И защо трябва да го забравяш?

ismoo16
07-24-2012, 12:16
Ако питаш мен просто ни си имай работа с такива като него. А ако решиш да пробваш, трябва да понесеш последствията! : )

Да, вече всички го правят. Вече всички тинейджъри си изкарват джобните от нета. Пиши на скайп paid_to_click за повече инфо ! Благодаря за вниманието. : )

Rossita
07-24-2012, 12:17
И защо трябва да го забравяш?

Защото това което изпитвам може и да не е споделено. Както казах - не съм сигурна дали се е*ава или е нещо повече.

LadyDi
07-24-2012, 12:23
Ами може да пробваш да разбереш. Ние няма как да ти кажем. Пишете си, чатете си, излезте някой път...

HollyGolightly
07-24-2012, 13:10
А сега като си във ваканция продължавате ли да си пишете?

Rossita
07-24-2012, 13:25
А сега като си във ваканция продължавате ли да си пишете?

Не.

PyCoKoCkA93
07-24-2012, 14:07
Значи последният ви контакт е бил преди близо месец и ти още се чудиш дали се е ебавал с теб? :D

angelss_love
07-24-2012, 14:13
По-добре забрави за него.Според мен само се е ебавал с теб..Няма смисъл да вървиш след него ;)
щом не те е потърсил цял месец не се мъчи :)

Rossita
07-24-2012, 15:11
Значи последният ви контакт е бил преди близо месец и ти още се чудиш дали се е ебавал с теб? :D

Ами, по принцип така и не си разменихме номерата. И от 6ти юли не си е в града, затова можеше да влиза в интернет само чрез телефона, но whatever, няма кой знае какво значение тая подробност предполагам.

Teenhelp1
07-24-2012, 15:37
След това 'А ще ми лапнеш ли така като за последно?' ми стана ясно той не иска нищо сериозно иска секс френд или пък за един път. :D Ако искаш нещо по-сериозно няма да е от него. :)
Между другото наистина ли си на 13 ?

mech7a7elka
07-24-2012, 16:53
'А ще ми лапнеш ли така като за последно?' Едва ли бих задала, точно този въпрос към момичето , което харесвам.
Може и да е нов вид , изразяване на емоции...
Според мен само се занася с теб.Ако това ти стига - продължи играта , но накрая ти ще си наранена , а той ще моли друга да му го лапне , обаче за здрасти!
Не искам да бъда груба, но си опичай акъла и вникни в нещата. Играчка или играч, ще бъдеш ? :)