Влез

View Full Version : Упражнения !

MIrroslawa
07-24-2012, 12:28
Здравейте, искам да Ви помоля да ми препоръчате някакви упражнения само за корем. Аз сутрин тичам, иначе правя 2 3 упражнения и искам просто да ми дадете някакви за да има по-голям ефект.

Също така ако можете да ми кажете г/д какво да ям и какво не. Сутрин принципно ям едно яйце и най-много 2 филии също така ям и плодове за закуска, но знам, че банана е с много калории и има ли проблем да го ям ?! Също така и тестени хвани знам, че не е хубаво да се яде.

Съжалявам, ако има такава тема търсим, но не намерих, а ако има моля дайте линк ! :)

uniicorn
07-24-2012, 12:37
http://vbox7.com/play:c500421d
може би тезиии?
за храните избягвай тестените и сладките изделия, наблягай повече на плодове и зеленчуци.
на ден по една филия хляб и максимум 2 яйца ((: /ако ще ядеш това де/

MIrroslawa
07-24-2012, 12:45
Мерси за упражненията :) а мляко, сирене такива млечни продукти може ли ? И също така значи няма проблем какъв вид е плодът или зеленчука?

uniicorn
07-24-2012, 12:55
може, но гледай млякоото да е с по-ниска масленост
зеленчуци-всякакви, а иначе ако ще ядеш банан или грозде на закуска най-добре, щот са бая калорични ((:

FuckingFreak
07-24-2012, 14:12
uniicorn, спри се с малоумните съвети, мила...
не повече от 2 яйца?! че защо?
нискомаслено мляко - защо?
да набляга на плодове и ще види плосък корем през крив макарон...

SisiStrange
07-24-2012, 14:48
uniicorn, спри се с малоумните съвети, мила...
не повече от 2 яйца?! че защо?
нискомаслено мляко - защо?
да набляга на плодове и ще види плосък корем през крив макарон...

И аз съм чувала, че повече от 2 яйца на ден е вредно. Има някои лекари, които твърдят, че е вредно повече от 3-4 на седмица, но си мисля, че това е пресилено. Аз си ям по 2 някъде (дневно).

За нискомасленото мляко, наистина, защо? Аз доста се чудех наскоро какво мляко да пия. Мисля, че маслеността няма голямо значение.

Мисля, че много от тези допълнения нямат значение, ако наистина спортуваш активно (и ако не се храниш с чипсове, захарни изделия, газирано и тн).

uniicorn
07-24-2012, 15:58
ми преди около две години свалих 10 килограма точно по този начин при това за 2 месеца и нямаше йо-йо ефект ((:
по-спокойно ;дд

MaggieP
07-24-2012, 17:53
За корем са най-ефикасни коремните преси, но не пълни ами къси http://www.7heplace.com/wp-content/uploads/2012/01/basic-ab-crunch.gif нещо такова трябва да бъде :D Говорила съм с инструктурка специално за това и тя ми каза тези, прави по 20 на ден и постепенно увеличавай малко, имат огромен ефект :D
За храната просто избягвай тестени и пърежени храни :D

My name is Rihanna
07-24-2012, 19:03
Не мисля, че само с коремни преси става плосък корем .. има всякакви упражнения които също са ефикасни :)
А иначе трябва да спортуваш .. за храните е банално вече .. надявам се знаеш какво да ядеш и какво не ..
За млякото аз яко наблягам .. сирене , мляко, пилешко месо - т'ва е в моя хладилник :D ( млякото от кравата на село ми го носи баба :D поне е истинско ) .

bReAk3R
07-24-2012, 19:14
@uniicorn, тия съвети наистина съкват... Авторке, май не си търсила теми :D Или поне не на правилното място.. Мястото е "Спорт и здраве" и нещата на тая тема там се повтарят по 20 пъти...Хранителен режим и тичкане - това е.. Споменаха горе май кои храни се избягват... По-точно да ги кажем това са сладките и тестени изделия, мазните, чипсове, газирано най-вече.. Въпреки, че аз нито едно от тях не съм изключил и ги ям всеки ден по много и ... ще стане беля... Банана се приема за енергия... Е, няма да усетиш енергията силно , няма да литнеш ;D, но все пак ти дава... И за храните, които трябва да ядеш мисля, че вече знаеш.

GirLN
07-24-2012, 19:19
Глупости.. да, не е полезно повече от 2 жълтъка на ден заради холестерина, който се съдържа. Белтъците можеш да ги ядеш колкото си искаш.

FuckingFreak
07-25-2012, 05:38
Холестерола, съдържащ се в храната и хранителните продукти няма пряка връзка с този в кръвта.
Все едно да ви кажа спрете сиренето, млякото и кашкавала, защото мазнините, съдържащи се вътре, ще ви се лепнат на гъза и на паласките.
Усещате ли се колко е банално сега?

MIrroslawa
07-25-2012, 06:54
Еми търсих теми, половината теми са само за отслабване, а аз търся упражнения за корем най-различни. Питах за млякото, защото някой казват, че е вредно, както и с бананите и някой плодове са много калорични и са ми казвали, че дирекно ти се лепи дори и упражнения да правиш не е хубаво