View Full Version : Татуси
Здравейте бих искал да ви попитам тези които имат татуис.На колко години си направихте първият и какъв беше ? И във момента колко татуса имате
EarthHeaven
07-25-2012, 18:39
На 17 (фалшифицирах родителско пълномощно и отидох до друг град, тъй като беше 2 пъти по-евтино)...
Прекалено е личен за да кажа какъв е и също така, понеже е прекалено смислен и важен, втори няма да има (въпреки че се изкушавам).
Попринцип хората се татуират по 2 причини:
-кефи ги(като един вид бижу или окраса) - в този случай ми се струва, че е по-добре да се татуират временно
-страдат от някаква липса (и ....както е в моя случай - това винаги им напомня нещо, което не бива да забравят)
А защо питаш?
Трета причина-маниаци са.
Искам да пиша в темата въпреки, че още нямам татуси.. но съм запланувала МНОГО!
Аз съм от третия вид и сега на есен ще си направя първата, като след нея идват още много от развинтеното ми въображение.
Първа искам едно колело, като вместо рамка има дума изписана.. http://www.newlyswissed.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/Write_a_Bike-Andrea.jpg Точно като това, но не Андреа, а друго нещо.
Номер две са две сладки калинки за двете ми племеннички.
Номер три е една счупена клетка от която излиза врабче с маргаритка в устата и се насочва към едно облаче. Това ми е най-големият проект, също така и първият, но е много голям и цветен и не е удачен за първа татуировка.
И номер четири е sugar skull http://1.bp.blogspot.com/-8zI4fXk0g0M/Tpl-7jC4jJI/AAAAAAAAAN4/Pm99Hk4hQoY/s1600/Sugar-skull-tattoo.jpeg Нещо като това но не точно.
Да.. Сега ще чакам да завалят пари за да си изпълня желанията.
И аз се включвам в темата, нищо че нямам. 8-)
значи аз по принцип съм решила какво искам, но не знам къде, а и чакам да порасна още малко, за да съм сигурна дали искам това.
та, и двете неща, които съм си харесала са надписи.
единия е "moments go. memories stay."
а другия - "hell is empty and all the devils are here".
и много ме мъчи това къде ще са, но има доста време още, за да реша. ^^
slynchoo
07-25-2012, 20:09
И аз се присъединявам към темата,нищо че и аз нямам :D ама много искам!Проблема е че си меня мненията..ту искам надписче(не нещо банално,а смислено и важно за мен) ту някаква нежна рисунка..
още малко ще си помисля.
Зайче, имат ли смисъл тези надписи?
Преди 2 месеца ( почти) си направих първия - надпис ; На 15 години съм ( и половина :D :D :D ). Зимата ще си правя 2ри, да се надяваме ,че след това 3тия ще е последен , но да видим :D:D
mimsssssss
07-25-2012, 22:38
Първият го направих на 16 - един пъзел от две части, причината - просто любов. Сега имам... петнадесет
Зайче, имат ли смисъл тези надписи?
не
важното е татоси да има
не
важното е татоси да има
напротив, имат смисъл и то голям
не отговаряй вместо мен, дразниш ме