Влез

View Full Version : Кофти ми е ...

kitti123
07-25-2012, 23:13
Приятеля ми изявява огромно желание да ме лиже. Постоянно напъва и го пускам за кратко , ама за кратко... На мен ми е някак кофти , защото аз на него няма да му правя и той е наясно с тоя факт и каза , че не очаква нищо в замяна... Просто исках да споделя и да видя ко ше кажете.

AlokiNn
07-25-2012, 23:17
От мъжка гледна точка и аз много обичам.. няма значение дали ще получа нещо в замяна.. просто ми харесва самото усещане или и аз не знам как да го нарека :) Не му спирай кефа и то без причинно! Само ако не ти харесва тогава :)

kitti123
07-25-2012, 23:18
От мъжка гледна точка и аз много обичам.. няма значение дали ще получа нещо в замяна.. просто ми харесва самото усещане или и аз не знам как да го нарека :) Не му спирай кефа и то без причинно! Само ако не ти харесва тогава :)
и колко горе-долу трае тоя акт...? :D

DragonLady
07-25-2012, 23:20
Ако на теб ти харесват френските ласки, остави го човека и за по-дълго щом му е мерак, и недей си мисли " аз сега няма да му върна жеста какво ще си помисли той за мене, че съм егоистка " и тн. простотии.
Иначе и аз познавам мъж на който му доставя удоволствие да прави френска на жена си.

AlokiNn
07-25-2012, 23:42
и колко горе-долу трае тоя акт...? :D
Докато не ми каже да спра.. не я усетя,че иска да ме усети в нея или просто докато не минем към друго - Нямам някво разписание :D

IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:43
МИ ху'у, продължавай да споделяш.

PyCoKoCkA93
07-25-2012, 23:53
Да,да,да,не му спирай кефа бла бла.Каквото и да говори,вътрешно си умира и той за една свирка.Не е толкова лошо,веднъж като се престрашиш.Позамисли се по въпроса.

AlokiNn
07-26-2012, 00:02
Е как пък точно ти реши,че знаеш какво мисли 1 мъж.. не че аз говоря за всички мъже,но поне го виждам от мъжка гледна точка

lubo_4yka
07-26-2012, 00:04
а ти зашо не искаш да му правиш ..гнус ли те е или какво?

PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:07
Е как пък точно ти реши,че знаеш какво мисли 1 мъж.. не че аз говоря за всички мъже,но поне го виждам от мъжка гледна точка

Говорех за по-дългосрочен план.До 15-20-30 пъти(даже се изхвърлям малко,ама айде) ще му е яко само той да и доставя удоволствие така,ама в един момент ще започне да му се върти в главата,че и той заслужава нещо по-така.Греша ли?

AlokiNn
07-26-2012, 00:17
Да,грешиш. Не винаги получаваш удоволствие когато ти правиш или поне не във физически аспект. Когато видиш,че момичето ти умира от кеф и на теб ти е кеф без да ти е лигавила пишката.. поне аз и повечето ми свестни приятели мислим така ;)

PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:24
Поздравления за което ;) Но все пак мисля,че една връзка се развива по-пълноценно,когато има взаимност между двамата партньори,защото това подобрява сексуалния им живот.Ама доколкото предполагам тук,момичето може и да е девствено.Просто исках да кажа,че когато човекът има добра лична хигиена,не е толкова лошо да се престрашиш да го направиш.И аз не умирах от кеф при първия път,и аз имах предразсъдъци,но ги преглътнах в името на своето и общото ни сексуално развитие,така да го нарека.

AlokiNn
07-26-2012, 00:26
Ти си ебаси човека заклевам се

PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:32
Ти си ебаси човека заклевам се

Сега пък какво лошо казах на момичето?Това е моята гледна точка.Ако иска да я взима под внимание,ако не иска- не.Изборът е неин,органите са си нейни :D

lubo_4yka
07-26-2012, 00:37
е те така и мойта най-добра приятелка (колко женско звучи хах) преди неколко години разпраяше колко гнуснои долно й звучало да прави френска и после кат си фана сериозен приятел и сама си пожела да му прави свирка и дори сподели коко й било хубаво да гълта като вижда че на него му е яко...

xXxPETYAxXx
07-26-2012, 05:59
По горенаписаното предполагам сте заедно от скоро с приятеля си... и ти го спираш, защото не искаш да му се чувстваш "длъжна". Е остави го момчето да ти направи кефа като хората. Отпусни се - секса не е "Давам, за да ми дадеш".
Пък след известно време ти сама ще пожелаеш да направиш неговия кеф и ще разбереш, че не е срамно, нито пък гнусно, нито унизително.
Това, че той не иска да те кара да го правиш, не значи, че не би се зарадвал когато сама поискаш.

DarkTemplar
07-26-2012, 06:15
Това е ужасно, не му давай!

(facepalm)

Иначе и аз познавам мъж на който му доставя удоволствие да прави френска на жена си.
Аз познавам много такива мъже.

chushkopek
07-26-2012, 06:37
Как може да разсъждавате така.....в 1 връзка никога не трябва да си ДЛЪЖНА както и той. Ако иска му дай...и какво като ти не искаш да му правиш, което между другото ми е интересно защо...какво гнус ли те е?

kitti123
07-26-2012, 07:57
Не сме заедно от скоро.. Близо година. А защо не искам аз ли ?! Хм ми и аз не знам , не че ме е страх да не ме "ухапе" , и гнус също не мога да кажа , че е ... просто не ми идва отвътре.

bloodyF
07-26-2012, 08:02
оставяй го колкото дълго прецени той
пък тя не че е длъжна да му 'връща жеста' ,ама нито знае за какво става въпрос и дали и харесва или не, само в главата й е всичко
и на мен първият път ми беше странно, ама.. (да правя)
а пък за това ''той ми направи, сега и аз трябва''-пълни глупости, все едно в тефтер ще си го записваш колко пъти какво сте си правили един на друг
примерно ако съм в цикъл или нещо такова предпочитам да има само свирки отколкото нищо
и ако аз му направя 10 ,не значи че после той ще ми прави френска 10 пъти или изобщо ще ми прави или нещо такова
дано ми схванахте мисълта

Amore-Mio*
07-26-2012, 08:59
Дай му просто.

И спри да разсъждаваш по такъв начин: секса не е вземане - даване. Не си мисли, че сега ако му позволиш, ще му оставиш длъжна. Надали!

ShtrudeL
07-26-2012, 09:18
Не сме заедно от скоро.. Близо година. А защо не искам аз ли ?! Хм ми и аз не знам , не че ме е страх да не ме "ухапе" , и гнус също не мога да кажа , че е ... просто не ми идва отвътре.

Май е по-лошо да не ти идва отвътре, от колкото да те е гнус/страх. лол

marilyn
07-26-2012, 10:03
Остави го момчето, не го спирай. Има мъже, на които много им харесва да го правят, както има и жени, които умират от кеф да правят свирки. И все пак, върни жеста на момчето, пробвай, ще видиш колко е готино. ;)

Mia ^.^
07-26-2012, 11:16
Просто недей да мислиш много над този въпрос и да правиш нещата сложни, защото не са. =] Щом ти е казал, че не очаква нищо в замяна, значи това и мисли. Поне го остави един път и ще видиш колко е хубаво и колко ще ти хареса. =] Моят приятел пръв ми прави френска и не очакваше нищо в замяна, а и защо трябва да очаква, сексът не е размяна на стоки. Когато и на мен ми дойде желанието, започнах и аз, не за да му връщам жест, просто исках да му е хубаво, така че може и ти да поискаш след време, това не значи, че той не трябва да ти прави на теб.
Така, че не се стягай толкова и се радвай. =]

balu4ka
07-26-2012, 14:31
Най-лошото е,че видиш ли ти не ти идвало от вътре,което според мен е по-лошо от колкото да те е гнус в този случай.Ходите от почти година ,мисля,че трябва да опиташ нещо ново,например като да се пристрашиш.И щом иска да ти прави френска,защо за бога го спираш (това е едно от най-яките усещания).Щом това му доставя удоволствие ,не го спирай.Нито трябва да се чувстваш длъжна,просто може би заради себе си го направи (:

Zarity
07-26-2012, 15:32
И моя тъй.Ама спря да ми е кофти :D

Anonyss
07-26-2012, 15:34
Всъщност някои от мъжете не желаем отплащане - свирка.. Има някакво удоволствие в тая цялата работа, която я правим

Ronnan
07-26-2012, 16:02
И щом иска да ти прави френска,защо за бога го спираш (това е едно от най-яките усещания).Щом това му доставя удоволствие ,не го спирай.Нито трябва да се чувстваш длъжна,просто може би заради себе си го направи (:

Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.

Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.

Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.

Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?

balu4ka
07-26-2012, 16:47
Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.

Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.

Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.

Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?

Мисля,че в този случай авторката не и е толкова неприятно ,а проблема е там ,че се стеснява и се притеснява.Никъде не каза ,че изпитва болка или погнуса,а се притеснява ,че не е готова да върне "жеста" или просто не изпитва желание.

Ronnan
07-27-2012, 07:32
... или просто не изпитва желание.

Това исках да кажа и аз. Повечето хора подходиха от гледната точка, че тя лишава и себе си и него от удоволствието да я ближе. А ако тя не изпитва удоволствие? Да седи и да гледа половин час тавана докато той я лигави ли? Представи си че гаджето ти изпитва удоволствие да ближе дланта на ръката ти. Не ти е неприятно но и не изпитваш сексуална възбуда от това. Приятно ли ще ти е вместо да правите секс, да да го чакаш половин час да се наближе?

xXxPETYAxXx
07-27-2012, 07:48
Ronnan прав си, по принцип всякакви хора има. Но по самия текст на темата се разбира, че тя не иска, за да не се чувства длъжна и приятеля и да не очаква и от нея същия жест. Ако не й е приятно, можеше да го каже с прости думи.

asemsa
07-27-2012, 12:34
Ай стига с тия разменни начала бе! Ако й е кеф на жрицата, нека жребеца да облизва лехата :) Щом им харедва на айваните :)

lubopitko951
07-27-2012, 16:13
ааа никъде не съм казала , че не ми е кеф ... :D .. Взех , че сr казах да го оставя малко... и снощи и сутринта човека си/ми направи кефа :D

gellan
07-27-2012, 16:16
Дай му просто :)

fenkaaa
07-28-2012, 05:58
Ами браво,късметлийка си :D Моят пък не обича да лиже :D

ubuntureload
07-28-2012, 06:48
Много си спряла ма ... давай му да смуче висулките, после и ти ще лапаш суджука... ще ти хареса особено като ти го инжектира под налягане в гърлото :D