View Full Version : Кофти ми е ...
kitti123
07-25-2012, 23:13
Приятеля ми изявява огромно желание да ме лиже. Постоянно напъва и го пускам за кратко , ама за кратко... На мен ми е някак кофти , защото аз на него няма да му правя и той е наясно с тоя факт и каза , че не очаква нищо в замяна... Просто исках да споделя и да видя ко ше кажете.
От мъжка гледна точка и аз много обичам.. няма значение дали ще получа нещо в замяна.. просто ми харесва самото усещане или и аз не знам как да го нарека :) Не му спирай кефа и то без причинно! Само ако не ти харесва тогава :)
kitti123
07-25-2012, 23:18
От мъжка гледна точка и аз много обичам.. няма значение дали ще получа нещо в замяна.. просто ми харесва самото усещане или и аз не знам как да го нарека :) Не му спирай кефа и то без причинно! Само ако не ти харесва тогава :)
и колко горе-долу трае тоя акт...? :D
DragonLady
07-25-2012, 23:20
Ако на теб ти харесват френските ласки, остави го човека и за по-дълго щом му е мерак, и недей си мисли " аз сега няма да му върна жеста какво ще си помисли той за мене, че съм егоистка " и тн. простотии.
Иначе и аз познавам мъж на който му доставя удоволствие да прави френска на жена си.
и колко горе-долу трае тоя акт...? :D
Докато не ми каже да спра.. не я усетя,че иска да ме усети в нея или просто докато не минем към друго - Нямам някво разписание :D
IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:43
МИ ху'у, продължавай да споделяш.
PyCoKoCkA93
07-25-2012, 23:53
Да,да,да,не му спирай кефа бла бла.Каквото и да говори,вътрешно си умира и той за една свирка.Не е толкова лошо,веднъж като се престрашиш.Позамисли се по въпроса.
Е как пък точно ти реши,че знаеш какво мисли 1 мъж.. не че аз говоря за всички мъже,но поне го виждам от мъжка гледна точка
lubo_4yka
07-26-2012, 00:04
а ти зашо не искаш да му правиш ..гнус ли те е или какво?
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:07
Е как пък точно ти реши,че знаеш какво мисли 1 мъж.. не че аз говоря за всички мъже,но поне го виждам от мъжка гледна точка
Говорех за по-дългосрочен план.До 15-20-30 пъти(даже се изхвърлям малко,ама айде) ще му е яко само той да и доставя удоволствие така,ама в един момент ще започне да му се върти в главата,че и той заслужава нещо по-така.Греша ли?
Да,грешиш. Не винаги получаваш удоволствие когато ти правиш или поне не във физически аспект. Когато видиш,че момичето ти умира от кеф и на теб ти е кеф без да ти е лигавила пишката.. поне аз и повечето ми свестни приятели мислим така ;)
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:24
Поздравления за което ;) Но все пак мисля,че една връзка се развива по-пълноценно,когато има взаимност между двамата партньори,защото това подобрява сексуалния им живот.Ама доколкото предполагам тук,момичето може и да е девствено.Просто исках да кажа,че когато човекът има добра лична хигиена,не е толкова лошо да се престрашиш да го направиш.И аз не умирах от кеф при първия път,и аз имах предразсъдъци,но ги преглътнах в името на своето и общото ни сексуално развитие,така да го нарека.
Ти си ебаси човека заклевам се
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 00:32
Ти си ебаси човека заклевам се
Сега пък какво лошо казах на момичето?Това е моята гледна точка.Ако иска да я взима под внимание,ако не иска- не.Изборът е неин,органите са си нейни :D
lubo_4yka
07-26-2012, 00:37
е те така и мойта най-добра приятелка (колко женско звучи хах) преди неколко години разпраяше колко гнуснои долно й звучало да прави френска и после кат си фана сериозен приятел и сама си пожела да му прави свирка и дори сподели коко й било хубаво да гълта като вижда че на него му е яко...
xXxPETYAxXx
07-26-2012, 05:59
По горенаписаното предполагам сте заедно от скоро с приятеля си... и ти го спираш, защото не искаш да му се чувстваш "длъжна". Е остави го момчето да ти направи кефа като хората. Отпусни се - секса не е "Давам, за да ми дадеш".
Пък след известно време ти сама ще пожелаеш да направиш неговия кеф и ще разбереш, че не е срамно, нито пък гнусно, нито унизително.
Това, че той не иска да те кара да го правиш, не значи, че не би се зарадвал когато сама поискаш.
DarkTemplar
07-26-2012, 06:15
Това е ужасно, не му давай!
(facepalm)
Иначе и аз познавам мъж на който му доставя удоволствие да прави френска на жена си.
Аз познавам много такива мъже.
chushkopek
07-26-2012, 06:37
Как може да разсъждавате така.....в 1 връзка никога не трябва да си ДЛЪЖНА както и той. Ако иска му дай...и какво като ти не искаш да му правиш, което между другото ми е интересно защо...какво гнус ли те е?
kitti123
07-26-2012, 07:57
Не сме заедно от скоро.. Близо година. А защо не искам аз ли ?! Хм ми и аз не знам , не че ме е страх да не ме "ухапе" , и гнус също не мога да кажа , че е ... просто не ми идва отвътре.
оставяй го колкото дълго прецени той
пък тя не че е длъжна да му 'връща жеста' ,ама нито знае за какво става въпрос и дали и харесва или не, само в главата й е всичко
и на мен първият път ми беше странно, ама.. (да правя)
а пък за това ''той ми направи, сега и аз трябва''-пълни глупости, все едно в тефтер ще си го записваш колко пъти какво сте си правили един на друг
примерно ако съм в цикъл или нещо такова предпочитам да има само свирки отколкото нищо
и ако аз му направя 10 ,не значи че после той ще ми прави френска 10 пъти или изобщо ще ми прави или нещо такова
дано ми схванахте мисълта
Amore-Mio*
07-26-2012, 08:59
Дай му просто.
И спри да разсъждаваш по такъв начин: секса не е вземане - даване. Не си мисли, че сега ако му позволиш, ще му оставиш длъжна. Надали!
ShtrudeL
07-26-2012, 09:18
Не сме заедно от скоро.. Близо година. А защо не искам аз ли ?! Хм ми и аз не знам , не че ме е страх да не ме "ухапе" , и гнус също не мога да кажа , че е ... просто не ми идва отвътре.
Май е по-лошо да не ти идва отвътре, от колкото да те е гнус/страх. лол
Остави го момчето, не го спирай. Има мъже, на които много им харесва да го правят, както има и жени, които умират от кеф да правят свирки. И все пак, върни жеста на момчето, пробвай, ще видиш колко е готино. ;)
Просто недей да мислиш много над този въпрос и да правиш нещата сложни, защото не са. =] Щом ти е казал, че не очаква нищо в замяна, значи това и мисли. Поне го остави един път и ще видиш колко е хубаво и колко ще ти хареса. =] Моят приятел пръв ми прави френска и не очакваше нищо в замяна, а и защо трябва да очаква, сексът не е размяна на стоки. Когато и на мен ми дойде желанието, започнах и аз, не за да му връщам жест, просто исках да му е хубаво, така че може и ти да поискаш след време, това не значи, че той не трябва да ти прави на теб.
Така, че не се стягай толкова и се радвай. =]
Най-лошото е,че видиш ли ти не ти идвало от вътре,което според мен е по-лошо от колкото да те е гнус в този случай.Ходите от почти година ,мисля,че трябва да опиташ нещо ново,например като да се пристрашиш.И щом иска да ти прави френска,защо за бога го спираш (това е едно от най-яките усещания).Щом това му доставя удоволствие ,не го спирай.Нито трябва да се чувстваш длъжна,просто може би заради себе си го направи (:
И моя тъй.Ама спря да ми е кофти :D
Всъщност някои от мъжете не желаем отплащане - свирка.. Има някакво удоволствие в тая цялата работа, която я правим
И щом иска да ти прави френска,защо за бога го спираш (това е едно от най-яките усещания).Щом това му доставя удоволствие ,не го спирай.Нито трябва да се чувстваш длъжна,просто може би заради себе си го направи (:
Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.
Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.
Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.
Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?
Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.
Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.
Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.
Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?
Мисля,че в този случай авторката не и е толкова неприятно ,а проблема е там ,че се стеснява и се притеснява.Никъде не каза ,че изпитва болка или погнуса,а се притеснява ,че не е готова да върне "жеста" или просто не изпитва желание.
... или просто не изпитва желание.
Това исках да кажа и аз. Повечето хора подходиха от гледната точка, че тя лишава и себе си и него от удоволствието да я ближе. А ако тя не изпитва удоволствие? Да седи и да гледа половин час тавана докато той я лигави ли? Представи си че гаджето ти изпитва удоволствие да ближе дланта на ръката ти. Не ти е неприятно но и не изпитваш сексуална възбуда от това. Приятно ли ще ти е вместо да правите секс, да да го чакаш половин час да се наближе?
xXxPETYAxXx
07-27-2012, 07:48
Ronnan прав си, по принцип всякакви хора има. Но по самия текст на темата се разбира, че тя не иска, за да не се чувства длъжна и приятеля и да не очаква и от нея същия жест. Ако не й е приятно, можеше да го каже с прости думи.
Ай стига с тия разменни начала бе! Ако й е кеф на жрицата, нека жребеца да облизва лехата :) Щом им харедва на айваните :)
lubopitko951
07-27-2012, 16:13
ааа никъде не съм казала , че не ми е кеф ... :D .. Взех , че сr казах да го оставя малко... и снощи и сутринта човека си/ми направи кефа :D
Ами браво,късметлийка си :D Моят пък не обича да лиже :D
ubuntureload
07-28-2012, 06:48
Много си спряла ма ... давай му да смуче висулките, после и ти ще лапаш суджука... ще ти хареса особено като ти го инжектира под налягане в гърлото :D