View Full Version : Бяла слуз по презерватива
djokovic93
07-26-2012, 09:38
Здравейте :) Днес ми се случи нещо леко странно и съм объркан и любопитен. Та, ситуацията е следната: натискаме се с приятелката ми, по едно време минахме към секс. Сложих си презерватив веднага, всичко нормално. След като свърших и си го извадих, видях че по него отвън и мъничко в приятелката ми имаше бяла слуз. Презервативът си беше сложен правилно, нито се е изхлузвал, проверих и за дупчици и разкъсвания - нямаше.. Доколкото знам течностите, които се отделят от жените и мъжете за овлажняване са безцветни и изключих този вариант. Единственото, което ми идва наум е да е имала "бяло течение", но като съм говорил с други по темата ми казаха, че то е невъзможно по време на секс, та според вас какво е било това и по какъв друг начин може да е проникнала сперма ако не е скъсан или надупчен презрватива?
Най-вероятно това е течността, която се отделя от жената. Щом презерватива не е скъсан, няма как да е сперма. Споко. :)))
При въздбуда жената отделя безцветна слуз. Това е нормално. Ако е била бяла, обаче, явно има някакъв проблем.
Ако няма неприятна миризма или вкус значи няма от какво да се притеснявате. Както Marilyn каза най вероятно това е естествения лубрикант. При много жени е така, по време на секс отделят бяла слуз която като изсъхне става на люспи. Според мене има връзка с количестово естествен лубрикант, защото когато почне да се отделя, усещането, става наистина много мазно.
Било и е кеф и на нея - така да ти го кажа :)
DragonLady
07-26-2012, 11:56
От нея е било споко.
Само моята мъзга ли е белезникава на цвят? И ще умра ли от това?
За смърт не знам ,но за инвалидност е почти сигурно... :(
Деаааам! Дано не се мъча много :D
Mariolcheto
07-26-2012, 21:54
Това е бяло течение ... само незнам кой те излъга,че едно момиче ако има бяло течение то не се появява докато правите секс?Напротив , и аз имам понякога преди да ми дойде и когато правем секс с приятеля ми сме забелязвали бялото течение по презерватива.