Влез

View Full Version : анален

sunshine35
07-26-2012, 18:18
От доста време съм обещала на приятеля си че " ще му дам задничето си " обаче проблема е че ходя преди това до тоалетна и след това когато се опитва да го вкара използваме и лубрикант обаче в буквалния смисъл имам чувството че ще стане белята.. и все му казвам да спре кажете ми какво да направя за да не се получава така.

machoka
07-26-2012, 18:28
клизма

Amore-Mio*
07-26-2012, 19:15
Спокойно и аз го имах това чувство.

Ако той действа бавно, внимателно и нежно, без резки движения - всичко ще си бъди наред.

xXxPETYAxXx
07-26-2012, 19:20
Нормално е в началото да изпитваш подобен дискомфорт.
Приятелят ти може да прочете това: http://www.zajenata.bg/ръководство-за-анален-секс-–-стъпка-по-стъпка-news2883.html надявам се да ви е от полза!

DragonLady
07-26-2012, 19:59
Щом преди това си минала през тоалетната по голяма нужда, нямаш повод за притеснение. Няма да се наакаш споко. Няма смисъл и от клизма при това положение - както беше казала един път калпазанка на "празна тръба какво ще и чистиш" или нещо от тоя сорт беше :D

AlokiNn
07-26-2012, 22:27
Еми.. Които го е страх от мечки.. да не ходи в гората

marilyn
07-27-2012, 10:20
Ако той действа бавно, внимателно и нежно, без резки движения - всичко ще си бъди наред.

Същото

asemsa
07-27-2012, 12:22
Направи това, което ти искаш - не угаждай на никого. Ако на теб ти се ще, опитайте няколко пъти, защото от първия няма да стане. С презерватив определено е много гадно и имаш чувството, че ще се наакаш. Мажете обилно с лубрикант, на дюрекс някой или пък глайтгелен. Направи си клизме преди това, за твоя лична сигурност, въпреки че и без клизма няма да се изложиш, споко ;) Чувството е готино, но след няколко пъти. Успех, бъди постоянна, за да стигнеш момента, в който ще си на черешата :)
Никога не вършете от клитора в анала и обратно с един и същи презерватив! Или без!

gellan
07-28-2012, 23:38
клизма ;)

El_Mona
07-29-2012, 13:29
Клизмата винаги ли е задължителна да питам и аз?
Asemsa,как така от клитора в анала и обратно?Не е ли от влагалището ?????

ShtrudeL
07-29-2012, 13:34
Никога не вършете от клитора в анала и обратно с един и същи презерватив! Или без!

въх

asemsa
07-30-2012, 07:19
Исках да кажа никога от писето в дупето и пак в писето :)

BloodyMeri
07-30-2012, 07:28
От писето в дупето става,но не и обратното.
А дори и да не си правиш клизма едно минаване през WC върши работа.

notlike
07-30-2012, 10:03
Приятеля ти да не се срещне с племе негри хахаха. Това, че си минала през тоалетната, не означава, че си си свършила работата, имай го впредвид. С клизма ефектът е сигурен, но въпреки това те съветвам да НЕ прибързваш с аналния секс. При него средно положение няма - или ще умреш от кеф, или ще ти е отвратително болезнено. Ако ти го искаш - добре, но ако цялата работа е да задоволиш фантазиите от чикиджийския му период, забрави..

KokoDjambo
07-31-2012, 05:51
От доста време съм обещала на приятеля си че " ще му дам задничето си " обаче проблема е че ходя преди това до тоалетна и след това когато се опитва да го вкара използваме и лубрикант обаче в буквалния смисъл имам чувството че ще стане белята.. и все му казвам да спре кажете ми какво да направя за да не се получава така.

То чувството винаги ще го има заради сфинктера ,въпроса е освен чувство да няма друго.Та поне първия път се клизмирай да нямаш дертове!