View Full Version : хининова вода ??
anggabby
07-26-2012, 18:40
Може ли да попитам каква хининова вода използвате(марката) и дали при вас има ефект.И колко често я ползвате ?? Мерси предварително// знам че вече има такива теми,но реших да питам и аз ` Моля, не ме хейтвайте
То защото е нужно всеки един подред да си напише тема за хининовата вода. Не хейтвам,само споменавам че има милиард такива теми.Има теми за бързи отговори,има тема Всичко за косата....
Аз ползвам на Милва. Добра е,но не очаквай чудеса. При всеки действа различно
LoveChocolate
07-26-2012, 19:49
Аз ползвам на Милва . През ден си мия косата и през ден си слагам (но използвам също и шампоана).Да има ефект , но при всеки различен :) Аз не се надявах много , но пък постигнах доста добри резултати . За една година косата ми порасна от малко над рамената до малко под закопчалката на сутиена :) И пак - при всеки е различно :)
DeviL_AsS
07-26-2012, 20:37
Аз преди използвах хининовата вода на Милва,даже 2ро шишенце си купих,обаче забелязах ,че от нея започна да ми се омазнява косата по-бързо от обикновеното и спрях да се пръскам.Иначе не видях голяма разлика за 2 шишенца ползване.
kittenella
07-26-2012, 21:12
Много бях доволна от Мишел и Кокона! :)
anggabby
07-27-2012, 09:42
А може ли да попитам вярно ли причинява косопад, защото имаше мнения,че трябва да се използва с шампоан за косопад,защото хининовата вода го причинявала ??
LoveChocolate
07-27-2012, 09:50
При всеки действа различно ..