View Full Version : противозачатъчни..
justasmile
07-27-2012, 08:34
Апф.. защо няма тема 'бързи отговори на всякакви въпроси'..?
Както и да е. Историята е:
Вчера започнах втора опаковка Жанги 0.2 след 7 дни почивка (през които ми беше и цикъла) и вечерта с приятеля ми правихме секс, без презерватив - свърши в мен. Притеснявам се само, че на предните 21 дни имаше 1 ден с ъмм.. диария.
Нали, след като цикъла ми е дошъл точно на правилните дни, а и още повече съм точно след цикъл (тогава има най-малък шанс да се забременее), а и си пия хапчетата редовно... няма как да забременея?
Пс: Извинявам се.. глупав въпрос, но ми беше за първи път без презерватив. А преди 1-2 месеца се беше скъсал един.. и Ескапеле.. глупости, надявам се, че разбирате, защо съм притеснена ;д
dream1707
07-27-2012, 08:57
Не се притеснявай.. първо дето веднага слд цикъла нямаш особен шанс за забременяване.. хем и хапчета пиеш и тнт
ledenakrasota
07-27-2012, 09:15
Аз пия Диане-35. Нямаш никакъв проблем. Спокойно. Правете си кефа без да му мислите. :)
Е, след като е било точно след като ти е свършило (ако съм разбрала правилно) не би следвало да е станало нищо. Успокой се.
Спокойно бе,мацка ;) Само си пий хапчетата редовно.Аз 2 месеца след като тръгнах с приятеля си започнах да ги пия,по лекарско предписание,което ще рече,че вече от година и половина той си свършва редовно в мен и няма никакъв проблем :)
justasmile
07-27-2012, 11:51
апфф.. мерси ;д мен нещо обаче кръста ме заболя ;дд ама то може да е защото момчето вчера доста се постара.. а аз си бях на сухо към 2 месеца.. и нали знаете как колкото по-дълго време не го правим, толкова повече ни боли след това ;дд мен ме боли и от долу малко... но щом не съм бременна се чувствам добре вече ;дд
DragonLady
07-27-2012, 12:25
Не си бременна мацко, 1во е било точно след цикъла, т.е много далеч от опасните дни и 2ро щом си пиеш редовно хапчетата и не си пропускала нито 1 нямаш повод за притеснение.
Amore-Mio*
07-27-2012, 13:55
Надали си бременна.
Успокой се.
justasmile
07-28-2012, 14:34
апфф.. но още съм нервна.. беше точно след 7те дни почивка.. вярно не съм изпуснала хапче... но както казах: имах проблем с диария (само 1 вечер след хапче.. даже не съм сигурна, дали не беше преди да си го изпия).. Дам.. трябва да се успокоя.. беше точно в деня след последния ми ден цикъл.. така че .. да.. но днес и вчера ме боли кръста.. но не мисля, че е като за МС и е по-точно гръбначния стълб (така става като спя по гръб ;дд).. и се чудя.. дали другата седмица да отида на гинеколог.. ей така за успокоение.. или няма смисъл? и да си изчакам до към 20ти да ми дойде???
Още един въпрос: Вчера си го изпих хапчето малко по-късно (към 11- 11 и нещо) вместо към 9 - 9 и нещо. (изключих просто ;х) Сега ще трябва ли 7 дни и с презервативи.. или? (Гинеколога нищо не ми беше обяснил. Вика: прочети си листовката.. е прочетох я - 3 пъти! - ама не пише.. ;х)
Guardian02
07-28-2012, 14:39
Аз друг съвет ще ти дам- ако си наистина на 15, 16 години ги спри тия боклуци. Зак'во ги пиеш - да може малкото пишлеме да си прави кефа като свърша в теб ли ? И да не пиеш хапчета, пак може да си правете секс без презерватив - имах едно другарче за секс , с което правихме секс в продължение на 1 година без презерватив- просто и брояхме дните и никога не сме имали дори притеснения. Просто ще те пази и толкова. :?
апфф.. но още съм нервна.. беше точно след 7те дни почивка.. вярно не съм изпуснала хапче... но както казах: имах проблем с диария (само 1 вечер след хапче.. даже не съм сигурна, дали не беше преди да си го изпия).. Дам.. трябва да се успокоя.. беше точно в деня след последния ми ден цикъл.. така че .. да.. но днес и вчера ме боли кръста.. но не мисля, че е като за МС и е по-точно гръбначния стълб (така става като спя по гръб ;дд).. и се чудя.. дали другата седмица да отида на гинеколог.. ей така за успокоение.. или няма смисъл? и да си изчакам до към 20ти да ми дойде???
Още един въпрос: Вчера си го изпих хапчето малко по-късно (към 11- 11 и нещо) вместо към 9 - 9 и нещо. (изключих просто ;х) Сега ще трябва ли 7 дни и с презервативи.. или? (Гинеколога нищо не ми беше обяснил. Вика: прочети си листовката.. е прочетох я - 3 пъти! - ама не пише.. ;х)
Не е проблем. Аз преди като пиех противозачатъчни някой път ги приемах с по 5 часа закъснение. Не се шашкай. :)
Здравейте! Искам да попитам следното аз пия Жанги вече 2 ри месец без пропуск.Вчера правих секс с приятеля си и той свърши в мен след това жеднага го изпих точно на 12 тия час както обикновено.Та въпроса ми е има ли проблем че съм го изпила след това,а не преди и има ли значение!! Благодаря
baby_baby
08-16-2015, 15:19
Не си бременна
justasmile, на колко си ?