Влез

View Full Version : Дъщеря ми полудява!!!

Маминка 26
07-27-2012, 11:42
Откакто се върна от един лагер дъщеря ми се държи странно. Постоянно е усмихната до уши и блуждае някъде. Почти не ми говори и винаги е отнесена. Какво може да е ???

ludata90
07-27-2012, 11:46
Влюбена е

Маминка 26
07-27-2012, 11:48
За това знам, че е влюбена в едно момче дето и ти ходи на лагера и не се държеше така преди лагера. възможно ли е да е правила секс с него или ещо друго???

dream1707
07-27-2012, 11:51
Ухууу успокой се мамче ..момичето е влюбено, прекарало е бая време с момчето, което харесва.. нормално да е отвяна от вихъра

Маминка 26
07-27-2012, 11:52
Дано да е така.....

DaNGeRousLy
07-27-2012, 11:52
Лелче, мисля че това не е правилния раздел ..

bloodyF
07-27-2012, 11:53
WE COULD HAVE HAD IT ALL ..

TROLLING IN THE DEEP..

justasmile
07-27-2012, 11:53
Спокойно де... ти не си ли била на нейната възраст?!?!? ;д Имай вяра на дъщеря си.. а и, радвай се за нея след като е щастлива ;)

PyCoKoCkA93
07-27-2012, 11:59
Спокойно де... ти не си ли била на нейната възраст?!?!? ;д Имай вяра на дъщеря си.. а и, радвай се за нея след като е щастлива ;)

То много майки си викат така за малките момиченца,докато един ден не им цъфнат на вратата с "Мамо,бременна съм,какво да правя?".

По темата:Едва ли е правила секс.Аз като го направих за първи път(с човек,когото обичам,родителите ми познаваха и още сме заедно),пак се чувствах един вид гузна.Ако беше направила нещо такова,нямаше да е щастлива и блуждаеща,а замислена,защото това щеше да е ново за нея,щеше да се чуди дали е било правилно,как ще се развият нещата нататък,как ще крие/ще каже на теб и пр.Успокой се,просто е влюбена и е контактувала по един или друг начин с това момче(но не и сексуално,спокойно). :)

DaNGeRousLy
07-27-2012, 12:02
То много майки си викат така за малките момиченца,докато един ден не им цъфнат на вратата с "Мамо,бременна съм,какво да правя?".

Съвременните момиченца пускат тема тук и питат какво да правят .. Изоставаш ! :cool:

Маминка 26
07-27-2012, 12:02
Благодаря за мненията!!!

DragonLady
07-27-2012, 12:05
Спокойно, дъщеря ти тепърва ще изпитва подобни чувста към момчета и е съвсем нормално да се държи от несено. Ще минат няколко месеца ще слезне на земята.

PyCoKoCkA93
07-27-2012, 12:07
Съвременните момиченца пускат тема тук и питат какво да правят .. Изоставаш ! :cool:

Не,напълно точна и ясна съм.Пускат тема тук,получават от всички отговор "Говори с майка си." и така се стига до моя извод. ;)

nqmaznacheniee
07-27-2012, 12:12
вероятно е сбъднала мечтата си е спала с 5-ма наведнъж то няма нищо лошо в това :)

PyCoKoCkA93
07-27-2012, 12:18
вероятно е сбъднала мечтата си е спала с 5-ма наведнъж то няма нищо лошо в това :)

Не филмирай жената така :D

ПС:Не му обръщай внимание на коментарите,той си е такъв :D

Amore-Mio*
07-27-2012, 12:19
Откакто се върна от един лагер дъщеря ми се държи странно. Постоянно е усмихната до уши и блуждае някъде. Почти не ми говори и винаги е отнесена. Какво може да е ???

Влюбена е най - вероятно.
Какъв е проблема?

Маминка 26
07-27-2012, 12:23
Влюбена ма тя е на 12 а той на 15 и аз лично не го харесвам този...

dream1707
07-27-2012, 12:27
Пхахахахахахахауахауахаха

DaNGeRousLy
07-27-2012, 12:27
Сега е модерно да ходят с по-големи,
а това, че не го харесаваш едва ли ги засяга :lol:

justasmile
07-27-2012, 12:38
не го харесваш, защото наистина го познаваш... или защото се занимава с 'малкото ти момиченце'? замисли се над това. Повечето момчета не са толкова лоши, за колкото ги мислите ;)

DragonLady
07-27-2012, 12:40

Ако толкова много си падат един по друг, попитай дъщеря ти дали би те запознала с въпросният.

magnum1
07-27-2012, 13:00
Пък не се знае, днешната младеж не че сам много голям де, говоря за тази която ни наследява е доста разгонена.Особенно момичета да ходят с някой по голям от тях е голяма привилегия . А за тези по големите предполагам се досещаш каква им е целта .....

PyCoKoCkA93
07-27-2012, 13:09

Аз съм на 19 и майка ми пак не харесва приятеля ми поп причнини,които до ден-днешен са непонятни за мен и не разбирам...Въпросът е дали имаш истинско основание за притеснение или просто не искаш дъщеря ти да излиза с момчета на тези години(което не е нещо ненормално)?

granger
07-27-2012, 13:10
В пълното си право е да не го харесва. Момичето е малко, явно се е отплеснала по него и сега е цирк буш. Нищо страшно,ама няма да е лошо да си проведете някои разговори относно момченцата и момиченцата.
Иначе на тая възраст съвсем нормално е да си харесва някой,след 1 месец сигурно ще е някой друг,но ако го има възпитанието и се говори по тоя въпрос няма нужда от притеснения от сорта" дали не е спала с него".

magnum1
07-27-2012, 13:33
но ако го има възпитанието и се говори по тоя въпрос няма нужда от притеснения от сорта" дали не е спала с него".

+1

luiz_lfc
07-27-2012, 16:46
Най-точното мнение до тук.

SuNsEt
07-27-2012, 18:55
Поговори с нея,какво става,какво е това момче и тн. Информирай се,но се дръж като приятелка,а не като майка.

Лично при мен рядко сме говорили с майка ми за секс до 17 годишна възраст. Всичко,което съм разбрала е било,защото сама съм се интересувала от други места или ...от опит. Преди като по-малка майка ми се интересуваше страшно много от гаджетата ми(първото ми гадже беше,когато бях на 13 макар,че си беше още детска работа). Често ми се е случвало да ми звъни по 5 пъти или да имам по 10 пропуснати от нея и тн. Като цяло всички знаеха,че е много строга жена...
После колкото по-голяма ставах,толкова повече доверие започна да ми има и ставахме по-близки и по-близки. Тъй като живея само с нея сега много често я чувствам като много близка приятелка и съквартирантка дори,от колкото майка в някои случаи.

И вас двете ви предстои градене на доверие, приятелство и разни други отношения.Просто я спечели като приятелка,но и се погрижи тя да не забравя,че ти си майката,а тя -дъщерята. Тогава ще си по-спокойна за много повече неща,защото дори и без да я питаш тя постепенно ще ти казва сама какво се случва с нея. Това са мечтаните отношения между майка и дъщеря. Така ,че гледай да си толерантна към това,което тя ти казва и помни ,че в днешно време особено момичетата много бързо порастват ...

AnarchyBoy
07-27-2012, 19:03
Просто е влюбена!
Не е правила секса (просто малко са и в повече емоциите от любовта , все пак е ново за нея ;) !)
А това че не го харесваш , не мисля че на тях им пука особено! се пак той няма да спи с теб , а с малката ти дъщеричка 8-) (не се здържах , извинявай просто те пързалям :D )
Но да , не почвай да и забраняваш да се вижда с него и т.н :) ще влошиш нещата и накрая тя ще се наебе на пук на теб!
те на тая възраст , всичко правят на ПУК!
остави я ще и мине!

Zarity
07-27-2012, 20:47
Извинявай, не знам дали съм разбрала. Притесняваш се,защото дъщеря ти изглежда щастлива?

Chacho
07-27-2012, 21:00
Що за родител ще се допитва за съвет в интернет форум? За тинейджъри.

draid
07-27-2012, 21:05
Искрено препоръчвам да и проведете един курс по безопасен секс и средства за предпазване, за да не се регистрира тя утре и да пита : "Дали съм бременна" и ред други неща които тук питат такива момичета на по 12-14 години. Жестоката истина е че прага за правене на секс е паднал драстично и колкото и кофти да звучи, може да залитне скоро, ако не е вече.

Към Вас госпожо - Не мислите ли, че е редно да създадете по-добра атмосфера помежду Ви и да поговорите с нея, като я предразполагате да Ви споделя ? Така ще си спестите много главоболя, като например да питате тук какво да правите.

sweetycherry33
07-27-2012, 21:29

Родител трол.

CocktailMaker
07-28-2012, 23:15
Също е възможно освен да е влюбена, да се е напушила здравата с много добра холандска трева и да я държи до сега или пък редовно да си пафка :)

gellan
07-28-2012, 23:29
Влюбена е най - вероятно.

prosto_chovek
07-28-2012, 23:46
госпожо, да Ви кажа, на 12 много се съмнявам щерка Ви да е спала с оня 15годишния. Най - малкото не й е в акъла да прави секс до такава степен. Вярно, че сега се протаковаха и на по - малко, но както каза русокоска, нямаше да е такава отнесена от вихъра, а щеше да е замислена и умълчана повече, ако беше правила нещо повече с момчето. Първи любови, първи трепети, занапред се гответе да гледате все такива работи. Макар че не знам защо искате съвет от нас, при положение, че и вие, макар и отдавна, сте минала по същия път :)

AlokiNn
07-29-2012, 00:22
Просто е щастливо момичето.. вие терорист ще я изкарате

nekva ligla
08-06-2012, 16:56

На колко години е дъщеря ти ? :) Защо не поговориш с нея ? :)

Me4encety
08-06-2012, 18:59

По темата:Едва ли е правила секс.Аз като го направих за първи път(с човек,когото обичам,родителите ми познаваха и още сме заедно),пак се чувствах един вид гузна.Ако беше направила нещо такова,нямаше да е щастлива и блуждаеща,а замислена,защото това щеше да е ново за нея,щеше да се чуди дали е било правилно,как ще се развият нещата нататък,как ще крие/ще каже на теб и пр.Успокой се,просто е влюбена и е контактувала по един или друг начин с това момче(но не и сексуално,спокойно). :)
Aма това,че ти си била гузна и замислена не означава,че целият свят е така :?
По темата - Влюбена е и ще и мине.

martini
08-06-2012, 19:06
Момичето се радва, че е прекарало време с това момче, пък може и друго да е било,може и да е влюбена, но е на 12 и тепърва започват да и правят такива неща впечатление...най-добре да седнете и да говорите с нея за секса и за момчетата, за да ви е мирна главата, че хем сте и дали съвет да не бърза, защото все пак си е доста малка на 12, хем тя да знае какво да прави като дойде времето, а не да пуска теми "бременна ли съм?"

bReAk3R
08-06-2012, 19:16
Тинейджърка е-сменя си настроенията без причина.Едва ли е влюбена, но ако го харесва много времето с него и се отразява добре, радва я и явно при нея това се изразява с унес и видимо доволство. Ти най-добре трябва да познаваш дъщеря си и да знаеш дали би правила секс на тези години, ние можем само да предполагаме. Опитай се да я попиташ, но не бъди прекалено настоятелна, за да не се отдалечи от теб.

Всъщност не е тийнейджърка, тъй като е на 12, нали така? Аз леко така не вярвам тва да е истинска тема ;D Смисъл сериозно запитване, леко странно ми звучи.. :D Ама все пак маминке, как се казва "дъщеря ти"?

BadAss
08-06-2012, 19:35
според мен е на хероин

magita
08-06-2012, 20:08
Друса ..

tonique
08-06-2012, 20:44
Гледай не е взимала нещо - ама да не те притеснявам.. :D

ledenakrasota
08-06-2012, 20:51
Една майка не би питала в нета дали дъщеря й е правила секс и то на 12. :shock: Искрено се надявам темата да е ебавка. Ние няма как да знаем. А това е ваша работа. Цели 12 години къде сте били та не познавате собственото си дете или поне един разговор да се проведе. Вече и родителите пишат тук като децата. ..

gt-r
08-07-2012, 10:30
Една майка не би питала в нета дали дъщеря й е правила секс и то на 12. :shock: Искрено се надявам темата да е ебавка. Ние няма как да знаем. А това е ваша работа. Цели 12 години къде сте били та не познавате собственото си дете или поне един разговор да се проведе. Вече и родителите пишат тук като децата. ..

(y) и аз съм на същото мнение не може да не знаете какво се случва с детето ви

beatbox
08-07-2012, 12:58
Пиши на кирилица!
ShtrudeL

raror
08-08-2012, 00:54
Прекалено се тревожиш. Ако я познаваш достатъчно... няма дори да помисляш за нещо такова, освен ако не си сигурна.

fenastz
08-08-2012, 14:41
Правила е секс с шест момчета наведнъж, докато е била друсана с амфети. Също така го е поела и отзад.

DarkTemplar
08-08-2012, 15:09
Като гледам заглавието, не дъщерята, а майката е за психото.

nancho
09-02-2012, 19:20
Абе лагер сами никой не им проверява багажите кой знае този 15 годишния кво си е сложил там. Защото честно казано аз не познавам един който да не пуши и не говоря само за цигари. Повечето на 15 са си заклети тревоманчета а нали знаеш симптомите на тревата или постоянен смях без причина и говорене на глупости или една отвеяност не говори с никой постоянно се подхилква и усмихва. Но не е правила секс много малко вероятно. Но ако е някое добро хлапе няма да се повлияе на тези глупости

dude_BS
09-03-2012, 01:43
Правила е секс ...

shik69
09-03-2012, 04:40

... и кое му е лошото, иска да си "свери" часовника жената!

nancho
09-03-2012, 09:18
не е правила секс това не е държанието може да е правила оргия са катерици ама това не е истински секс

fluffy_^
09-03-2012, 10:16
Кажи на мъжа си да го издири тоя индивид и да му строши: ръце, крака глава квото види още здраво..

ПРОБЛЕМА РЕШЕЕЕНННН

OutlawGirl
09-03-2012, 10:25
Дъщеря ти е щастлива, РАДВАЙ СЕ! Защо трябва да се стига до някакви заключения...дъщеря ти е все пак, питай я небрежно какво става как е как е прекарала на лагера...и също така ако е правила секс не бъди толкова скиптично настроена, иска ли, няма как да е спрете, можеш просто да я подкрепиш и да бъдеш до нея, за да не се налага да търсиш съвет от непознати във форуми.

DennisCobain
09-03-2012, 10:47
Наистина ли всички вярвате, на този трол? :lol:

4Questions
09-03-2012, 16:14
На 12 е малка за секс и би трябвало самата тя да го осъзнава. Но тъй като всичко е възможно ето какво предлагам (като тийнейджърка, чиято майка не знае, че прави секс): Предразположи я да ти има доверие. Започни разговора с това, че забелязваш промяна в поведението и, но го кажи така, сякаш се радваш, че е щастлива. Прояви малко любопитство, но с мярка, не дей да показваш непръязънта си към гаджето й, попитай я съвсем приятелски дали се е случило нещо специално ии т.н. Едиствено тогава би ти казала, когато знае, че няма да срещне неодобрение. :) А ако нищо не е ставало, значи 6+

Izabela97
09-04-2012, 07:54
според мен употребява наркотици
и прави безразборен секс :(
съжалявам

:D

Dark_Vampire23
09-05-2012, 03:01
Наркотици..трол4е

slava1
09-05-2012, 03:04
Или е прекалено влюбена или просто пораства!Поговорете с нея :)

lqlq_
09-05-2012, 09:18
Имай доверие на дъщеря си.Според мен е влюбена,но нищо повече.. ;)

cweeet
09-05-2012, 10:12
Сйелото зувйе!
Маме, научи се да пишеш!Умолявам те!

и все пак си мисля,че темата е трол.

ligal4o_23
09-05-2012, 22:00
Амм не сее тревожии ии аз съм така на лагераа срещнах двама близнации.. бяхаа мноого сладкии! След като се върнах от лагераа имах еднаа гоооляма :) защотоо си спомнях заа нещата, които преживяхмее заедно.. целувки, прегръдки ии дългите разговории които чесно казано ми липсват!! След времее ми мина. Предполагам, че и наа нея ще и минее! Плюс товаа ти сама каза, че тя е усмихнатаа...вместоо да се чудиш какво ѝ е по - добре се радвай за нея!

BornToRaiseTheHell
09-05-2012, 22:16
Е с`а стана страшно.
Не знам дали мамчето е трол или не, но просто ако така мислят всички родители, когато ни видят щастливи, не искам да си представям какво си мислят, когато сме в други настроения..

ViBerry
09-06-2012, 21:02
"Дъщеря ми полудява" - казва майка,която се допитва в тийнейджърски форум дали собствената й дъщеря на 12 е правила секс и защо по дяволите дъщеря и е щастлива???ЗАЩООО!!!!??

П.С - Тролололололо

ViBerry
09-06-2012, 21:03
"Дъщеря ми полудява" - казва майка,която се допитва в тийнейджърски форум дали собствената й дъщеря на 12 е правила секс и защо по дяволите дъщеря и е щастлива???ЗАЩООО!!!!??

П.С - Тролололололо

pifiella
09-07-2012, 21:45
Амм не сее тревожии ии аз съм така на лагераа срещнах двама близнации.. бяхаа мноого сладкии! След като се върнах от лагераа имах еднаа гоооляма :) защотоо си спомнях заа нещата, които преживяхмее заедно.. целувки, прегръдки ии дългите разговории които чесно казано ми липсват!! След времее ми мина. Предполагам, че и наа нея ще и минее! Плюс товаа ти сама каза, че тя е усмихнатаа...вместоо да се чудиш какво ѝ е по - добре се радвай за нея!
Ама ти и с двамата близнаци едновременно ли се натискаше, не се заяждам, просто ми стана любопитно?!

:D :D

druzilla
09-07-2012, 21:49
Ох добре,че майка ми не знае за тоя сайт,че сигурно редовно щеше да пуска теми и да ви пита какво не ми е наред :D

bilqnavod
09-08-2012, 14:29
Ох добре,че майка ми не знае за тоя сайт,че сигурно редовно щеше да пуска теми и да ви пита какво не ми е наред :D

http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-bounce022.gif

Bonbonchencetyy
09-09-2012, 09:43
Не е правила секс.Просто е влюбена и времето с него ѝ се е отразило много добре.

Мога да ти дам 2 причини да повярваш на тезата ми,че не е правила секс.

Първо:Ако беше правила секс на 12,то тогава би трябвало да ѝ е за пръв път.Така че лично по мое мнение химена ѝ ще се е разкъсал и ще я боли малко или много,така че няма да е кой знае колко щастлива...

Второ:Аз ако бях на нейно място,щях да бъда малко засрамена,защото съм правила секс толкова малка и защото майка ми не е харесвала този,с когото съм го направила.И щях да се опитвам по някакъв начин да се държа както обикновено,за да не разбере майка ми.

Така че се успокой!

yamaha436
09-09-2012, 09:48
Прати я в лудница това е тежък синдром на първият секс.