Влез

View Full Version : подходящо гадже

simba5
07-27-2012, 12:07
Искам да си намеря гадже, но как се чудя. Искам да си намеря свестно момче. Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това. Как да си намеря?

justasmile
07-27-2012, 12:15
Не е вярно това за секса.. За повечето ми приятели (а те са повечето момчета) секса е бонус. Разбира се, искат го.. но и искат да могат да говорят с момичето, да им е забавно.. да излизат и т.н. Не оставяй с такава представа (че те са ужасни създания и т.н.).. и аз преди бях като теб.. но вече мм не ;)
На колко си? Ще срещнеш подходящото момче, когато му дойде времето.. Клише е , но е истина ;д

Amore-Mio*
07-27-2012, 12:16
Недей да търсиш под дърво и камък.
Любовта ще те срещне тогава, когато най - малко го очакваш. Не превръщай идеята за гадже като фикс-идея, че тогава вече става лошо. Живей си живота. Звучиш ми като малко дете, така че не бързай все още. За всичко си има време.

Seeker93
07-27-2012, 12:19
Като вземете да се филмирате за тоя секс направо ме убивате :D Ти като видиш дадено момче още на пръв поглед можеш да прецениш бройкаджия ли е или не..Пък и да ти кажа , няма момче ,което да не иска секс , но има много момчета за които момичето е много по важно от самия секс.

nqmaznacheniee
07-27-2012, 12:23
може да пуснеш обява във вестника или по тянков тв

marilyn
07-27-2012, 22:15
Ти ако тръгнеш с мисълта "всички са еднакви и искат само секс и нищо повече"... няма да намериш никой "по-забележителен". Да искат секс от теб е нещо нормално. Освен това има много момчета, които не са просто бройкаджии, има и такива, които си струват. Промени си нагласата, може и да срещнеш някой, който да си заслужава.

aks13v
07-27-2012, 22:37
Всички сме еднакви, да, ама и вие всички сте курви.

MORGAN666
07-28-2012, 15:32
аууу по тянков какви ще си намери...каква романтикаа ще бъдеее!!!!!!! :D :D :D

SisiStrange
07-28-2012, 15:43
Сигурно не си на повече от 13. Това са пълни глупости, че за момчетата няма по-важно от секса.

mr_nikolov
07-28-2012, 19:27
Ей така като седнете и кажете, "всички сте еднакви" ... Всички ли ни мина ? Защото мен специално не си, или не се сещам. Не искам да се заяждам ама това вече излиза извън граници, "всички сте еднакви" , всяка втора тема е това я за момчета я за момичета. Ми не си попаднала на човек, какво си се размрънкала... Аз живея в Пловдив не е малък град както най-вероятно знаеш ама съм сам защото не съм намерил подходяща. Не съм пуснал 300 теми за това как ще си тегля куршума заради това. Не търся само секс, но пък не става и без него. А вече въпроса е ако ти си попаднала в такава компания ... сменяш обкръжението и даваш NEXT докато попаднеш на подходящ човек, след това даваш 1000% от себе си и ако не се получат нещата отново NEXT :)

smilelady
07-28-2012, 19:58
Свестни момчета има, просто не знаеш къде да търсиш..
То всъщност не трябва търсиш любовта, тя сама ще те намери

h47
07-29-2012, 19:32
Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това.

Не, просто боклуците, които ти харесваш, са такива.

ForzaFelipe
07-29-2012, 19:43

Във вестник 3та възраст има обяви 8-)

Това че попадаш само на боклуци не значи че всички сме такива ;) Като му дойде времето ще намериш правилния

mel4ety
07-29-2012, 20:15
Ако момчетата са еднакви, значи и момичетата са еднакви.. айде на баба ми фърчилото, подобно разсъждаване е тъпо, ограничено, детско И основано на базата на 2-3 момченца(или пародийки на такива).
Много са момичетата, които искат да срещнат "принца на бял кон", но за съжаление не е концерт по желание. Ако знаехме къде ТОЧНО се намира "подходящата ни половинка" надали щяхме да си губим времето с "грешните".
Но надали ще го намериш в някоя дива чалгарска дискотека. И толкова ли е важно точно СЕГА да го намериш? Това да не ти е фибичка, че да го търсиш? То живота сам ще те сблъска с него. :) Ай, късмЙет.

afafafafafa
07-29-2012, 20:36
Ти кво очакваш - да си хванеш гадже, което да те чака 7 години, докато станеш на 19, че да му пуснеш? Не се правете, че на вас не ви се иска пусти му секс. Пък и сама си си виновна. Ти се насочваш към нахаканите мачовци, а на срамежливките им викате сдуханяци и не ги поглеждате.

mlakniwe
07-29-2012, 20:47
Аз съм свободен-пиши на ЛС отговарям на изискванята

raror
07-30-2012, 00:25
Режи вени. :D Ти си си виновна, че мислиш така, заради някои.

ge6aaaa3
07-30-2012, 08:34
Дааа... Всички сме еднакви- гадни, отвратителни, изродски клонинги, които искат само да ви чекнат 24/7. Не ни интересува какво имате в главите си. Какви статистики правиш, на база видимо нищожния си опит, незнам....

sugargirl94
07-30-2012, 09:50
Не, просто боклуците, които ти харесваш, са такива.
точно !

Не може да си купиш портокали и да имат вкус на банани :D

ShtrudeL
07-30-2012, 09:58
Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това.

оф... -.-