Влез

View Full Version : Какво мислите за..?

justasmile
07-27-2012, 16:44
Интересно ми е какво ви е мнението за така наречените 'отворени' връзки... ммм.. много не ми харесва наименованието им.. но като няма друго така по-известно.. какво да се прави ;дд
Като цяло аз съм влюбена в такъв тип връзки, защото, хем ти дават свобода - мм не обичам ограничения (да нямаш само 1 гадже.. вече ако се чувстваш добре само с един, стой си само с него), но хем ти дават близостта на истинската връзка.
Много ми харесва и, че виждам различни момчета (в моя случай 2 момчета) как се държат в различни ситуации.
С единия сме заедно от по-дълго време .. около 4 месеца (с малко прекъсване, в което си бяхме мн. добри фр).. смея да кажа, че имам чувства подобни на обич (привързване) към него.. а с втория, те първа започват нещата. Въобще чувствата към единия, не ме бъркат към чувствата към втория. Познавам даже и другото момиче, с което първия излиза.. и двете много си се харесваме ^.^
Та какво мислите за 'отворената' връзка? Нещо, което бихте пробвали ли е или ви се струва тотално неправилно и неморално? Интересно ми е. ;д

Amore-Mio*
07-27-2012, 16:48
Всичко си е до хора. Все пак всеки с вкуса и мнението си.

> Мен лично не ми харесват подобен тип връзки. Неангажиращи. Тъпи ми се струват, с извинение, не съм искала да обидя някой. Просто за мен е важно да има любов и разбиране между партньорите. Двама! Една нормална ангажираща връзка. Хем си имам свобода, истинска близост, щастие и обич. <

Някак си за моя характер не може да бъде прието подобно нещо. За някои може да съм ограничена, за други - съвсем нормална, но просто такова ми е мнението за отворените връзки. Особено , ако съм се привързала към единия, а той си излиза и с друга. Ревнива съм си! Не бих искала да го деля с някоя!
Та, така.

SisiStrange
07-27-2012, 16:50
Не е за мен. Аз се отдавам изцяло на един човек и очаквам същото от него.

xoxi
07-27-2012, 17:16
Аз съм ЗА свободата в една връзка, но свободата, която се простира до запознанство и излизане с други хора. Едно кафе примерно няма да е проблем, но стигне ли се вече и до интимни отношения - не, благодаря.
Аз не изгарям от желание да знам, че приятелят ми в момента е с друго момиче и прави с нея това, което прави и с мен. А вярвам, че и той не иска да си ме представя в това положение.

xXxPETYAxXx
07-27-2012, 18:14
Ми щом ти харесва и те си знаят, че не са единствени няма лошо. За всеки случай е 100 пъти по-добре отколкото да си УЖ само с един и да му изневеряваш и да го лъжеш.
Иначе, не са за мен. Аз искам да съм си само с един, други не са ми нужни.