View Full Version : много ме е страхх! ;(
Момиче съм на 15 и правих безопасен секс. Знам, че освен спермата момчето отделя секрет, от който също може да се забременее (може и да греша). Точно ден след като го направихме ми дойде, а този месец ми закъснява :( Това за секрета го казах, защото известно време просто се търкахме без презарватив. Възможно ли е да е попаднал в мен? Има ли някакъв шанс да съм бременна ?:х Моля ви ако някой може да ми помогне. Това може да ви се струва безкрайно тъпо, но аз съм ужасно уплашена и нямам нужда от обидите и подигравките ви!
Щом ти е дошло не се плаши.
Успокой се, от нерви може да ти закъснява! Споко.
phoeniX_boy_BG
07-27-2012, 21:10
ЦЦЦЦ, бременна си
Спермата не забременява, правят го сперматозоидите. На колко години си ??? Сексуалната ти култура е никаква. Не може да ти дойде и да си бременна (Като изключим нищожен процент случаи на които няма да се спирам)
sweetycherry33
07-27-2012, 21:14
ЦЦЦЦ, бременна си
МОМИЧЕТО ИСКА ПОМОЩ ! НЕЩО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТУКА НА МНОГО ИНТЕРЕСНИ, ОБОРОТНИ РАЗБИРАЧИ И ВЕДНАГА ТРЪГВАТ С "БРЕМЕННА СИ", "БРЕМЕННА СИ С ТРИЗНАЦИ", "ОТ СЕГА КУПУВАЙ КОЛИЧКА"!ТИЯ СА НАЙ - БАНАЛНИТЕ!ВМЕСТО ДА ПУСКАШ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЕ НАПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН, СЕ ОПИТАЙ ДА ПОМОГНЕШ, А НЕ САМО ДА Я ПЛАШИШ!АКО НЯМАШ ЗА КАЗВАНЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ И ПОМОГНЕ ПО - ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ...съжалявам, че избухнах, ама ми е писнало от селски надувки, просещи внимание...
someonerandom
07-27-2012, 21:23
Между другото наистина прекалявате.Ясно,че момичето не е достатъчно образовано,обаче ако всички бяха перфектно изучени и знаеха всичко,какъв щеше да е смисълът от раздела?Целта е да се помага на хора,които са се сблъскали с проблем,за който не са подготвени.Не да им се смеете за всичко и после да се чудите защо децата ги било страх да питат(изключваме въпросите тип "той ми целуна ръката,бременна ли съм?"
По темата:Щом ти е дошло вече,значи няма проблем.Както ти казаха,може да закъснее и от нерви,така че дишай.И за да си спестиш бъдещи нерви,не се търкай на голо във възбудени представители на противоположния пол без презерватив...
DragonLady
07-27-2012, 21:30
Споко мацка нищо ти няма ;) Аз си го правя редовно без презерватив и не пия ОК и пак не съм бременна ;)
Споко мацка нищо ти няма ;) Аз си го правя редовно без презерватив и не пия ОК и пак не съм бременна ;)
Е чакай, има време.
Драгънлейди, първо ти си на почти 20 , имаш си стабилен мъж до себе си, тва че правиш без и не взимаш ОК може да се обясни с факта,че дори и да стане нещо,може да вземете адекватно решение.
Не се сравнявай с 15 годишна,която дори няма и такава култура,нито толкова опит.
Пазете се като правите секс,ако не можете после да си понасяте последствията!
Mariolcheto
07-27-2012, 22:12
МОМИЧЕТО ИСКА ПОМОЩ ! НЕЩО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТУКА НА МНОГО ИНТЕРЕСНИ, ОБОРОТНИ РАЗБИРАЧИ И ВЕДНАГА ТРЪГВАТ С "БРЕМЕННА СИ", "БРЕМЕННА СИ С ТРИЗНАЦИ", "ОТ СЕГА КУПУВАЙ КОЛИЧКА"!ТИЯ СА НАЙ - БАНАЛНИТЕ!ВМЕСТО ДА ПУСКАШ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЕ НАПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН, СЕ ОПИТАЙ ДА ПОМОГНЕШ, А НЕ САМО ДА Я ПЛАШИШ!АКО НЯМАШ ЗА КАЗВАНЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ И ПОМОГНЕ ПО - ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ...съжалявам, че избухнах, ама ми е писнало от селски надувки, просещи внимание... Браво sweetycherry33 и аз съм на същото мнение,много правилно!Отново БРАВО!!!!!!
С двата си поста,не можете да бъдете по-полезни ;-)
DragonLady
07-27-2012, 22:16
Драгънлейди, първо ти си на почти 20 , имаш си стабилен мъж до себе си, тва че правиш без и не взимаш ОК може да се обясни с факта,че дори и да стане нещо,може да вземете адекватно решение.
Не се сравнявай с 15 годишна,която дори няма и такава култура,нито толкова опит.
Пазете се като правите секс,ако не можете после да си понасяте последствията!
Е тука имаш право ;)
Секса без презерватив си е доста голям риск и най-вече отговорност. тея дето тепърва тръгват да ми правят секс е най-добре само с презерватив, и то правилно поставен!
пс на 20 съм вече :D
draid абе дано не стане фала, ама и да стане ще си го гледаме.
chushkopek
07-27-2012, 22:32
Прочети малко и ти....нищо ти няма, има цикъл=няма бебе.
ubuntureload
07-27-2012, 23:04
Къде си тръгнала да се eбeш бе моме, като не знаеш кво се случва?
nqmaznacheniee
07-27-2012, 23:11
вероятно ще ви се роди деградирало копеле
EffinSick
07-27-2012, 23:38
Споко.Не си бременна ;)
Amore-Mio*
07-28-2012, 08:07
Каква бременност, какви пет лева?
Дошло ти е още следващия ден, следователно няма място за никакви притеснения. Иначе, да! На теория има предеякулационна течност, от която има вероятност да се забременее. Ама само при търкане - не. Дишай. Цикълът ти закъснява по други причини, не - бременност.
DarkTemplar
07-28-2012, 08:36
Дишай дълбоко, не си бременна.
AnarchyBoy
07-28-2012, 08:40
Дишай дълбоко, не си бременна.
мислех че ще кажеш " Дишай дълбоко , напъвай! " 8-)
dream1707
07-28-2012, 08:44
Не си бременна
DarkTemplar
07-28-2012, 09:06
мислех че ще кажеш " Дишай дълбоко , напъвай! " 8-)
Бих й го казал само ако има запек и е във WC-то.
AnarchyBoy
07-28-2012, 09:12
Бих й го казал само ако има запек и е във WC-то.
LOL :D :D :D :D изгрубяваш :D :D :D :D хъ хъ ъ ъ ъх ъхъхъ 8-)
Al3ksandra
07-28-2012, 17:47
Ние се лупаме по 3 пъти на ден, на голо и той свършва винаги отвън и все още не съм забременяла така че ако няма сперма вътре, няма повод за притеснение. Като иска да ти го търка, предварително да си го измие и след това може да се търкате, дори да се шлякате. Няма да забременееш ако ти се празни на лицето или корема.
petetyyy
07-28-2012, 17:59
Няма как никой в този форум да ти го каже със сигурност, купи си тест, направи го и ще разбереш. Така става като не сте пораснали достатъчно, а сте се втурнали да правите секс ;)
barbiffqq
07-29-2012, 15:13
И в други теми съм казвала,че от тази течност не се забременява.Имах сериозен приятел,с който го правихме само без презерватив,което означава,че тази течност постоянно се е отделяла в мен.А и не съм само аз.Ако от тази течност се забременяваше нямаше да се прави секс без презерватив.
prosto_chovek
07-29-2012, 15:17
МОМИЧЕТО ИСКА ПОМОЩ ! НЕЩО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТУКА НА МНОГО ИНТЕРЕСНИ, ОБОРОТНИ РАЗБИРАЧИ И ВЕДНАГА ТРЪГВАТ С "БРЕМЕННА СИ", "БРЕМЕННА СИ С ТРИЗНАЦИ", "ОТ СЕГА КУПУВАЙ КОЛИЧКА"!ТИЯ СА НАЙ - БАНАЛНИТЕ!ВМЕСТО ДА ПУСКАШ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЕ НАПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН, СЕ ОПИТАЙ ДА ПОМОГНЕШ, А НЕ САМО ДА Я ПЛАШИШ!АКО НЯМАШ ЗА КАЗВАНЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ И ПОМОГНЕ ПО - ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ...съжалявам, че избухнах, ама ми е писнало от селски надувки, просещи внимание...
ако имаш проблем с капс лока, мога да ти предложа що годе здрава клавиатура на половин цена, работеща... :D
не, не си бременна :)