View Full Version : Допитване до по запознати
Здравейте , не веднъж съм опирал до вашите съвети и в повечето случаи са ми помагали :) та така по темата ..
с приятелката ми го правим от близо месец и нещо .. и преди седмица докато го правехме презервативите свършиха (преди това свърших един път след близо 3 часа ) и в последствие решихме да опитаме без .. беше за кратко около 20 мин и не съм свършвал , проблема е че нещо ме гризе отвътре и ме кара да си мисля че има нещо .. затова и днес говорих с нея да си направи тест в понеделник .. та моя въпрос е - Има ли варянт да е бременна ? :) Благодаря предварително !
prosto_chovek
07-28-2012, 23:51
има вариянт теоретично, но не е. Не си свършвал, освен от предеякулационна течност, няма как да е станало нещо, но дори тогава вариантът е минимален. Ама вие децата сте много безотговорни, бе (предполагам, че сте на не повече от 15, нали) :)
има вариянт теоретично, но не е. Не си свършвал, освен от предеякулационна течност, няма как да е станало нещо, но дори тогава вариантът е минимален. Ама вие децата сте много безотговорни, бе (предполагам, че сте на не повече от 15, нали) :)
Еми да прав си , ама понякога става така просто тогава и двамата яко не мислехме с главата ... важното беше "Колко е яко без презерватив" обаче аз по едно време се осъзнах към 15 - 20 минута и спрях .. + тва през тези 15 - 20 мин сигурно съм спирал 20 пъти най малко заради това да съм сигурен че няма да свърша :) Но все пак ..
А и аз имам проблеми със свършването ,, правим го по 3 - 4 часа за да се случи .. може би е от презервативите така че .. :)
Принципно пич.. Ние тук не сме калкулатори и не можем да ти кажем дали има шанс или не.. Смисъл мога да ти кажа - Не,а да се окаже,че е.. За това ми кажи на колко сте години и 2мата?
КОЛКОООООООО? :shock:
Колкото чу .. дълга история ... партии .. алкохол .. влюбване ии .. няма значение .. по темата ?
Ква тема бе брат ти ми еба майката на всякво желание да ти вкарам мозък в акъла.. Тя е на 12 не знам дали има цикъл............. Половата и система едва ли е развита да роди ,а ти да я оплодиш. Живеи не е бременна
Ква тема бе брат ти ми еба майката на всякво желание да ти вкарам мозък в акъла.. Тя е на 12 не знам дали има цикъл............. Половата и система едва ли е развита да роди ,а ти да я оплодиш. Живеи не е бременна
+тва е незаконно!
Явно пича приема нещата буквално - Има ли бележник става....
Явно пича приема нещата буквално - Има ли бележник става....
Прочети си личното и ще мислиш различно ;) + т'ва ми е 1вата дали мисля за "бележника" мамка му ..
Прочетох го и не мисля различно.. От 1 страна знам какво ти е,че я "обичаш",че те "обича",че няма да се разделите и т.н тва са глупости.. И аз бях лудо влюбен бях 2 години с 1 момиче и след нея го ударих на живот.. Това бих ти казал да не се занимаваш с глупости любов и т.н та тя е на 12 още няма лична карта. Зарязваи я намираи си гадже твои набор и тогава прави секс ;) По-разумно нещо от това не може да направиш
Прочетох го и не мисля различно.. От 1 страна знам какво ти е,че я "обичаш",че те "обича",че няма да се разделите и т.н тва са глупости.. И аз бях лудо влюбен бях 2 години с 1 момиче и след нея го ударих на живот.. Това бих ти казал да не се занимаваш с глупости любов и т.н та тя е на 12 още няма лична карта. Зарязваи я намираи си гадже твои набор и тогава прави секс ;) По-разумно нещо от това не може да направиш
Както ти казах аз още нямам 16 а тя след няколко дни става на 13 така че разликата е малка .. знам хора мой набор с разлика по 5 .. а и през доста "мои наборки" минах и никоя не беше като нея , така че няма как да стане вариянта да я зарежа , сещаш ли се .. точно ся когато трябва да и покажа че не съм като 90 % от скапаняците дето са с някой заради едното Ебане .. : )
Някой трябва да те пребие :) Отговорих ти по темата не е бременна булката ти,но се надявам тези дни баща и да разбере,че я чукаш - да видим колко бои ще отнесеш
Някой трябва да те пребие :) Отговорих ти по темата не е бременна булката ти,но се надявам тези дни баща и да разбере,че я чукаш - да видим колко бои ще отнесеш
Баща и майка и и нашите са много наясно к'во правим ;) К'во ако ни бяха пребили щяха да променят факта че го напраихме ли тц.. живеем в 21 век ;) Ти да не би да го направи за първи път на 40 ?
ТЯ Е НА 2 БЕ СОПОЛ МАЛЪК... ЛАЗИШ МИ ПО НЕРВИТЕ НА 14 ГО НАПРАВИХ ЗА 1ВИ ПЪТ С ПО-ГОЛЯМО МОМИЧЕ ОТ МЕН!? ДОВОЛЕН... ТЯ ОЩЕ ГЛЕДА ДЕТСКИ И Е 6 КЛАС...ТИ СИ МАЛОУМЕН ЧЕСТНО.... КАТО Я ОБИЧАШ МНОГО ЩО НЕ ИЗЧАКА ДА ПОРАСНЕ А Я ЕБА :@
ТЯ Е НА 2 БЕ СОПОЛ МАЛЪК... ЛАЗИШ МИ ПО НЕРВИТЕ НА 14 ГО НАПРАВИХ ЗА 1ВИ ПЪТ С ПО-ГОЛЯМО МОМИЧЕ ОТ МЕН!? ДОВОЛЕН... ТЯ ОЩЕ ГЛЕДА ДЕТСКИ И Е 6 КЛАС...ТИ СИ МАЛОУМЕН ЧЕСТНО.... КАТО Я ОБИЧАШ МНОГО ЩО НЕ ИЗЧАКА ДА ПОРАСНЕ А Я ЕБА :@
По - полека с обидите ако обичаш ;) .. а относо ебането просто се случи и тя го иска от мен , наред ли си .. след т'ва и аз исках беше по взаимно съгласие ? (ТВА НАРЕД ЛИ Е ) а ти като го направи с по - голямо момиче не е ли същото или само ти си "правия" винаги .. Спри се малко , даде съвет помогна , НУЖНО ЛИ БЕШЕ ДА МЕ ОБИЖДАШ , ДА НЕ БИ ДА СЪМ СПАЛ С НЯКОЙ ТВОЙ БЛИЗЪК ? Т'ва е форум и като не разбирам питам , за разлика от някой хора ;) Вземи се малко в ръце. И благодаря за инфото ;)
Давам ти мозък просто.. Като по голям с малко повече опит от теб. Правиш грешка на теб ти е хубаво на нея и е хубаво,но е грешка.. Не винаги правиш нещата както ги харесваш. Понякога трябва да ги правиш както трябва да бъде. Бъдете заедно,но да прави момичето секс на тази възраст е немислимо :) Няма да сбъркаш ако ме послушаш
Давам ти мозък просто.. Като по голям с малко повече опит от теб. Правиш грешка на теб ти е хубаво на нея и е хубаво,но е грешка.. Не винаги правиш нещата както ги харесваш. Понякога трябва да ги правиш както трябва да бъде. Бъдете заедно,но да прави момичето секс на тази възраст е немислимо :) Няма да сбъркаш ако ме послушаш
Пич тя ако не го праим 1 седмица откача , на мен ми е се тая 16 години съм го карал без и сега мога пак , и съветите ти ми помагат .. просто не беше нужно да ме обиждаш все пак не съм я изнасилил мамка му :D беше си щото и двамата го искахме .. а дали е било грешка или не с времето ще си каже , инъче една приятелка ми каза почти същото като теб и аз много се замислих над т'ва . Въпроса е как да и го обясня на нея .. а и ти сам знаеш к'во се случва когато една жена е незадоволена , почват се изневери , лъжи и т.н : ) както и да е мн драма стана тук , Мерси много за инфото и за съветите !
От София ли си?
Пловдив скайп : spoki95 , aко евентуално искаш да ме питаш нещо да не спамим темата :) :P
Даже ако може да бъде изтрита ще е най - добре вече разбрах каквото ми трябва ! :)
chushkopek
07-29-2012, 08:42
И двамата сте.....
Към автора.....след някой друг месец ще се разделите (вероятно) или тя ще е бременна или X или Y поради простата причина, че ти а авно и тя не мислите преди да правите каквото и да е. Грешка е да го правиш с нея САМО поради тази причина, въпреки че като гледам колко ви е акъла може и да не съжалява тя после.
@alokinn Какъв ти е проблема и на теб и на полвината форум с това на каква възраст го правят? Акъл и цикъл има ли, проблем няма. Да повечето на възраст под 15/16 никакви ги няма в главата, но това не са всички а ставам свидетел на тема след тема където няма как да знаете колко акъл има даден индивид и съдите само по възрастта.
Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.
xXxPETYAxXx
07-29-2012, 10:17
wtf 12 годишна и техните били на ясно какво правите :D ??? Не мога да го повярвам или просто не искам.
Както и да е по темата: На теория шанс има, но е адски минимален. Нищо му няма на момиченцето.
*Информативно да ти кажа, че по принцип тестовете за бременност се правят 2 седмици след рисковия акт или 1 ден след закъснението!
Your.Passion
07-29-2012, 10:28
Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.
+1 ..
Била откачала като не го правилаа ...
@alokinn Какъв ти е проблема
И питаш..
AnarchyBoy
07-29-2012, 12:35
Пич тя ако не го праим 1 седмица откача !
А ако знаеш как целия форум ти вярва :D :D
пич тя на тая възраст не знае дали и се пикае или и се ебе! 8-)
откачала била :D моята приятелка кат беше 12 годишна си играеше още с кукли (тогава не ходехме!) :D
Охх ще ме уморите (нз как се прави онова емотиконче дето едно се таркаля от смях , ама си го визуализирайте )
8-) :D 8-) :D 8-) :D 8-) ОТКАЧАЛА БИЛА , това ми звучи толкова смешно, че просто ми развесели целия ден , от тук нататък ще съм весел 8-) .. ОТКАЧАЛА БИЛА , аааа не :D не мога да спра да се смея :D :D :D
П.С. ако приятелката ти на 12 откача без секс , повярвай ми на 16 ще е най-тежката мръсница в града! :D 8-)
peace out! ;)
Ми да ти кажа ако я видиш едва ли ще си помислиш че е 00 ;) така че не говори .. и дишай и наще и техните знаят , отнесахме по 1 конско и т'ва беше ..
Тогава с абсолютна сигурност обявявам родителите ви за молоумници!
Я постни неина снимка да видя на колко ми прилича
Я постни неина снимка да видя на колко ми прилича
Провери си личното ;) !
AnarchyBoy
07-29-2012, 12:58
Е прати ни и на нас , искам да видя 12 годишна "която няма да кажа че е 00"
Обаче после ще ти се смея много, като я видя :) ! :D
Имаш ново ЛС - Тук не ми прилича на 12,а на 13 .. :D
Е прати ни и на нас , искам да видя 12 годишна "която няма да кажа че е 00"
Обаче после ще ти се смея много, като я видя :) ! :D
Anarchy да съм те наемал за съдия за конкурс по "разпознай на колко е " ? Нямаш ли си друга работа освен , да се занимаваш с мен ? : )
ЛС ,а тая 2рата снимка кърти
AnarchyBoy
07-29-2012, 13:12
Anarchy да съм те наемал за съдия за конкурс по "разпознай на колко е " ? Нямаш ли си друга работа освен , да се занимаваш с мен ? : )
Мне просто ми е интересно , щото каза че не изглежда като на 12 .. я прати да видим ;)
човещинка си е да искам да видя :D ти почна да дразниш с , не изглежда кат на 12 :) и бла-бла . просто искам да се уверя Thats all
EDIT**- получих снимката
ЛС - а ве верно тая не прилична на 12 годишна , давам и минимум 14 :D ама то кво се учудвам то вече всички са някви мутанти , моята кат беше на 12 беше 1.30 , 20 кила , гърди NONE! а ся ква взе че стана (mm)
Приятелката ти външно става за шляпане :D ама нз дали организма и е готов на тия години .. нз кво да ти кажа приятел :x :o
peace out! ;)
barbiffqq
07-29-2012, 15:00
Е добре как да е бременна след като не си свършвал?? Какви са тези тъпи отговори,че е възможно да е бременна.Оправете се бе хора.Имах сериозна връзка,при която правих секс само без презерватив..от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
Това,че на теб не ти се е случило ,не значи че не може да се забременее. Ти се осъзнай.
Влез във форума на БГ мама и виж колко жени са станали мами именно от прекъснат полов акт.
Не твърдя,че тук случая е същия, не ща да я коментирам повече тая тема,щото е създадена от малоумно същество и още по-малоумната му приятелка.
Това,че на теб не ти се е случило ,не значи че не може да се забременее. Ти се осъзнай.
Влез във форума на БГ мама и виж колко жени са станали мами именно от прекъснат полов акт.
Не твърдя,че тук случая е същия, не ща да я коментирам повече тая тема,щото е създадена от малоумно същество и още по-малоумната му приятелка.
Айде по - полека обиждай , щото гарантирам , че и ти не си била много "умна" преди да сгрешиш няколко пъти ;) като съм се раждал живота не ми е дошъл с инструкции , така че не ме съди ;)
prosto_chovek
07-29-2012, 15:11
я прати да го видя лапето и ще ти кажа по - добре :)
Гарантирам ти,че съм много по-умна от вас взети заедно, и не - не съм правила грешки! Не се сравнявай с мен,нямаш базата.
Ще те съдя. Че имаш глупостта да чукаш 12 годишна,да 12 годишна, Ако ще като Меган Фокс да изглежда...
Гарантирам ти,че съм много по-умна от вас взети заедно, и не - не съм правила грешки! Не се сравнявай с мен,нямаш базата.
Ще те съдя. Че имаш глупостта да чукаш 12 годишна,да 12 годишна, Ако ще като Меган Фокс да изглежда...
Ахх Ясно ти си безгрешна (рофл) ходи си избивай комплексите някъде другаде.
Да, в сексуално отношение съм безгрешна и нямам комплекси,не се опитвай да се правиш на интересен,че целия форум те видя що за стока си. Не ми се обяснявай на мен,такива като теб за съжаление са много.Чао.
shmatarok
07-29-2012, 17:42
Добре де, ти като си 95 как така нямаш още 16? Оо
Направо нямам думи иначе - не е бременна, ама и двамата сте... пффф. 6 клас. Божееее, накъде отива тоя свят...
Amore-Mio*
07-30-2012, 03:03
На теория има вероятност, да! Но се съмнявам да е. На практика рядко, изключително рядко се среща такъв случай, при който забременяването да се извършва благодарение на предеякулационна течност.
За тест е рано.
Нужно е да минат 14 дни от рисковия полов акт.
Amore-Mio*
07-30-2012, 03:05
Е добре как да е бременна след като не си свършвал?? Какви са тези тъпи отговори,че е възможно да е бременна.Оправете се бе хора.Имах сериозна връзка,при която правих секс само без презерватив..от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
На теория може.
Тъй като съдържа определен брой сперматозоиди. Образовай се. Това, че при теб не се е случило гаф, не значи, че не съществува подобно нещо.
xXxPETYAxXx
07-30-2012, 06:21
...от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
Кажи го това на жените, които са забременели по този начин :D Възможно е, вярно, че шанса е нищожен, но има и такива случаи. Вие не знаете ли, че има яйцеклетки който "прихващат" много лесно, има и сперматозоиди, който са...ъм "много по-упорити" да кажем. Шанса такава двойка да си има бебче, заченато със сперматозоидче попаднало в предеякулационната течност е съвсем реален. Рядко се случва да се съберат 2 души с такива високи възпроизводствени възможности, но шанса не е категорична 0!
phoeniX_boy_BG
07-30-2012, 06:33
Дай ми ЛС!
kpuckoo!!
07-30-2012, 07:12
Много си малоумен честно .. как може да ебеш деца ве xaxaaxax колко са малоумни и двамата, простоооооо :X :D
Wednesday666
07-30-2012, 11:48
Айде по - полека обиждай , щото гарантирам , че и ти не си била много "умна" преди да сгрешиш няколко пъти ;) като съм се раждал живота не ми е дошъл с инструкции , така че не ме съди ;)
Със сигурност не е сгрешила на 12. Това знаеш ли колко е извратено по скала от 1 до 10? 20! Иронията е следната - ти си мислиш, че е окей да чукаш 12 годишна, но моята братовчедка е на толкова и знаеш ли какво бих я направила, ако разбера такова нещо? Трудна за рисуване сигурно, не знам. Вземи се замисли малко, в момента говориш като разгонен тиий, какъвто и си. Някой ден като се замислиш за това няма да ти е толкова приятно. Недей да кориш другите, мацката не е почнала да се ебе на 12, гарантирам ти, нито пък аз - казвам го, защото и мен ще се опиташ да заядеш. Съвет още от сега - не се и опитвай.
Сега по темата - има шанс да забременее от тази течност. На теория не е много голяма, но я има. Имай предвид, че цикъла на мацката или още не е дошъл, или е току що започнал и е страшно нередовен. Другия път гледай поне да имаш резервни презервативи, защото мама на 12 е мааааалко грозно да става ..
DragonLady
07-30-2012, 12:04
+1
А и аконе си пикал между тековете честито ви бебе ;) Особенно ако е било в овулация остатъците от сперма по семепровода може да се окажат фатални.
ledenakrasota
07-30-2012, 12:10
Грешници!
AnarchyBoy
07-30-2012, 12:52
Като цяло е много лошо да се ебеш с такива ако не за друго то защото им е нередовен цикъла и ще си набиваш филми всеки път! :)
ПС. авторе после ще те добавя на скайп , че до мен има бебе динозавър което ме гушка и не можем да си лафим простотии! :D
alexchyyyyy
07-30-2012, 13:24
Педофил.. :)
anonymous708973
07-30-2012, 14:17
Баща и майка и и нашите са много наясно к'во правим ;) К'во ако ни бяха пребили щяха да променят факта че го напраихме ли тц.. живеем в 21 век ;) Ти да не би да го направи за първи път на 40 ?
Я не ми се прави на отворен с тая изтъркана реплика с века. 48 век да сме, ако хвана някое 15-16-годишно пишлеме да чука 13-годишната ми сестра (каквато, впрочем, имам, затова темата ми е присърце), такъв бой ще яде, какъвто и от баща ми няма да види. Влюбен бил... На тия години момиченцата обичат платонично. Като не ти отърва - намирай си наборка и оправяй нея.
AnarchyBoy
07-30-2012, 14:28
Я не ми се прави на отворен с тая изтъркана реплика с века. 48 век да сме, ако хвана някое 15-16-годишно пишлеме да чука 13-годишната ми сестра (каквато, впрочем, имам, затова темата ми е присърце), такъв бой ще яде, какъвто и от баща ми няма да види. Влюбен бил... На тия години момиченцата обичат платонично. Като не ти отърва - намирай си наборка и оправяй нея.
Run and Hide , Run And Hide! Пантерата откачи :D
но си е права де и на мен ми се струва не наред , иначе е красиво момичето и не прилича на 12 годишна .. ама :x някой ще ебе щерка ми докат е на 12 и ще го изсуша от бой , като чуе думата секс ще получава тикове :D
LadyTerrible
07-30-2012, 15:48
На 15 ок,на 14 ...не толкова ок,на 13 рано,но на 12 ?! Не само е незаконно...то е неправилно...още по-малко,че щом момичето няма цикъл значи ,че тялото й не е готово за полов живот изобщо! Тук не е мястото да те съдим,просто да си знаеш,че това,което правиш не е хубаво.
А по темата - не мисля,че е бременна.Не си свършил в нея,а и ако няма цикъл Е НЕВЪЗМОЖНО.
Има родители и родители. Вие може и да не вярвате, но може би техните да знаят и какво трябва да направят? Да ги пребият ли? Или да ги заключат вкъщи? Какво ще постигнат, след като те вече са свършили работа? Не виждам вас какво ви бърка. Да, противно е защото е наистина прекалено малка, но тяхна си работа, не виждам какво толкова сте седнали да ги съдите и да твърдите, че ви лъже.
Niakoitam
07-31-2012, 08:39
Ваша си работа по принцип,но разсъждаващият трябва да си ти в случая.По-голямата от двете ми братовчедки е на 12 години.Септември месец става на 13.Повярвай ми...само като си помисля че някой на 15-16 може в този момент да я чука ми става адски неконфортно и неприятно.Рядко се виждаме понеже сме от различни градове,но...тя е още дете,не може да взима собствени решения въпреки че понякога и се иска да командори.Играе си още с играчки и си пищят с по-малката и сестра тичайки из стаята.Иначе действително като разговаряш с нея знае какво да каже.Е,не можеш да си говориш с нея за Вселената и смисъла на живота де.Ваша си работа,но както казах на мен това ми изглежда съвсем неприемливо.Не забравяй и че официално се влиза в пубертета на 13 години, а някои може и малко по-рано.Тогава се образуват и всички първични и вторични полови белези.Така че не си прави такива експерименти,защото съм сигурен че още не си готов да станеш татко, а тя мама.Да няма после като при циганите.Тате ще дойдеш ли да ме вземеш от детската градина? Абе какво ме караш мен.Я накарай мъжът ти,защото аз съм на училище.А и е незаконно.В тоя закон си има нещо в предвид, че да се забранява.Никой не го е направил за да ви прави мръсно.
nekva ligla
08-07-2012, 20:35
Глупоста ви няма никакви граници ! Ти трябва да мислиш какво правиш, защото си по-голям от нея.. Тя все още е много малка и повярвай ми няма акъл в главата. Още цикъл няма тръгнала да се ебе.. А ти с кой акъл я чукаш като е толкова малка и незряла... И дватама май сте необразовани по тая тема, пораснете малко и тогава правете секс, за да не съжалявате после за последствията! Ако стане някой гаф какво ще правите после - ще пие противозачатъчни ли ?? Много е извратено ... !! Откача ако не го правите една седмица ? Тя сега е на 12, а като стане на 16 ще е най-голямата курва в града ! Я прати снимка на ЛС да видя колко голяма изглежда..;)
chushkopek
08-07-2012, 21:15
Не очаквах такава простотия от теб......да тва с века е глупаво, но сериозно айде някой да ми сподели логичната си причина защо на еди колко си години не може да се прави секс? Както казах в 1 друга тема акъл и цикъл има ли, проблем няма.
П.С Да това което казах беше не съвсем обмислено....забравих, че под 14 е незаконно.
prosto_chovek
08-07-2012, 21:26
гейдераст :)
Като цяло е много лошо да се ебеш с такива ако не за друго то защото им е нередовен цикъла и ще си набиваш филми всеки път! :)
Тя вече и цикъл лии имала... ? :д
T'ва че прилича на 20г примерно не и придава акъл на толкова. Та до колкото знам женското тяло е малко недоразвито на 12 да почне да се шиба. Няма никъв шанс техните да са нормални родители и да позволяват някой идиот който си мисли, че света е розов да са ОК с т'ва че чука детенцето им.
Ушев гледа, Ушев гледа :D