Влез

View Full Version : Уреди за тренировка в къщи-какво да взема?

Tikche
07-30-2012, 07:53
Скоро с приятеля ми правим 1 година от както сме заедно и освен нормалните неща, които ще му подаря искам да му подаря и уреди, с които да тренира. Много се е запалил по домашните тренировки, но в къщи друго освен 1 гиричка и 1 велоергометър друго нямаме. Мислех си да му взема лост за набиране, щанга нещо, но не съм сигурна какво точно трябва. Въпросът ми е главно към мъжете: Какви уреди ползвате и какво е най-добре да му взема? Лост, гирички, колан (понеже има няколко прекъснати нерва на гръбнака и от това много го боли), тример..какво е най-добре да взема, понеже като отида по магазините и харесвам неща, които някъкси не се комбинират добре, а разполагам само със 100лв. Лостовете ги гледах вървят по 20/30лв, дребните неща по 10, ама като не се комбинират няма смисъл. Искам нещо, което наистина да му е от полза, понеже много се е запалил. Ще ми предложите ли какво да му взема с толкова ограничен бюджет?

mimsssssss
07-30-2012, 08:11
За 100лв му купи едни хубави маратонки и ходете в парка да тичате.
Щях да ти предложа гладиатор, има сигурно 10 упражнения за различни мускули на него, но ти си ограничена от към пари...

Tikche
07-30-2012, 09:14
За 100лв му купи едни хубави маратонки и ходете в парка да тичате.
Щях да ти предложа гладиатор, има сигурно 10 упражнения за различни мускули на него, но ти си ограничена от към пари...

Добре питам по темата, а не за маратонки.
Хубавите гладиатори са дост скъпи по няколко хиляди лева. Най-евтините са по 300, но не си заслужават, понеже са без тежести без нищо и като си ги купиш по-добре да дадеш 200лв отгоре и да си купиш гладиатор със всички екстри. Сгеа 5000лв няма как да извадя. Тези неща които изброих, лостове и тн не са скъпи, но въпросът ми е с какво могат да се комбинират, щанги,гирички...какво ще е най-добре?

Tikche
07-30-2012, 21:25
Моля някой да ми помогне! :) Имам 12 дена да измисля нещо и да го поръчам, а докато го измисля времето ще е истекло.

master_of_disaster
07-31-2012, 12:23
Еми освен лост и едни дъмбели с достатъчно тежести друго не се сещам което да може да ти свърши работа.