View Full Version : Уреди за тренировка в къщи-какво да взема?
Скоро с приятеля ми правим 1 година от както сме заедно и освен нормалните неща, които ще му подаря искам да му подаря и уреди, с които да тренира. Много се е запалил по домашните тренировки, но в къщи друго освен 1 гиричка и 1 велоергометър друго нямаме. Мислех си да му взема лост за набиране, щанга нещо, но не съм сигурна какво точно трябва. Въпросът ми е главно към мъжете: Какви уреди ползвате и какво е най-добре да му взема? Лост, гирички, колан (понеже има няколко прекъснати нерва на гръбнака и от това много го боли), тример..какво е най-добре да взема, понеже като отида по магазините и харесвам неща, които някъкси не се комбинират добре, а разполагам само със 100лв. Лостовете ги гледах вървят по 20/30лв, дребните неща по 10, ама като не се комбинират няма смисъл. Искам нещо, което наистина да му е от полза, понеже много се е запалил. Ще ми предложите ли какво да му взема с толкова ограничен бюджет?
mimsssssss
07-30-2012, 08:11
За 100лв му купи едни хубави маратонки и ходете в парка да тичате.
Щях да ти предложа гладиатор, има сигурно 10 упражнения за различни мускули на него, но ти си ограничена от към пари...
За 100лв му купи едни хубави маратонки и ходете в парка да тичате.
Щях да ти предложа гладиатор, има сигурно 10 упражнения за различни мускули на него, но ти си ограничена от към пари...
Добре питам по темата, а не за маратонки.
Хубавите гладиатори са дост скъпи по няколко хиляди лева. Най-евтините са по 300, но не си заслужават, понеже са без тежести без нищо и като си ги купиш по-добре да дадеш 200лв отгоре и да си купиш гладиатор със всички екстри. Сгеа 5000лв няма как да извадя. Тези неща които изброих, лостове и тн не са скъпи, но въпросът ми е с какво могат да се комбинират, щанги,гирички...какво ще е най-добре?
Моля някой да ми помогне! :) Имам 12 дена да измисля нещо и да го поръчам, а докато го измисля времето ще е истекло.
master_of_disaster
07-31-2012, 12:23
Еми освен лост и едни дъмбели с достатъчно тежести друго не се сещам което да може да ти свърши работа.