View Full Version : Забавяне
Lolita93
07-30-2012, 19:05
Интересува ме има ли начин да си забавя цикъла с няколко дни, защото заминавам на море. Чувала съм, че се пие витамин Ц няколко дни преди това, но дава ли наистина резултат? Ще съм благодарна ако споделите и други методи. Мерси предварително :)
Дава някакъв резултат,но се съмнявам да ти го забави по време на цялата почивка. Много ще те боли другия път,ако сега се натряскаш с витамин ц...не знам. Не е яко да си на почивка и в цикъл,ама по-добре ,отколкото да си докараш проблеми и разместване.
xXxPETYAxXx
07-30-2012, 19:11
Дава някакъв резултат,но се съмнявам да ти го забави по време на цялата почивка. Много ще те боли другия път,ако сега се натряскаш с витамин ц...не знам. Не е яко да си на почивка и в цикъл,ама по-добре ,отколкото да си докараш проблеми и разместване.
Аз не съм го пробвала лично но много момичета казват, че има ефект от това...
granger е права, но ако държиш на някакъв метод, според мен е по-добре с витамин Ц, отколкото с другите смотани хапчета!
cveti685
07-30-2012, 19:38
Аз направих грешката преди 2 години да пробвам този метод. Наистина действа и ми отложи цикала с 6 дена, но следващия месец въобще не ми дойде, а когато ми дойде продължи 13 дни и през цялото време бях с отвратителни болки. Не те съветвам да пробваш. По добре премести датата за морето. :P
Абе вие го изкарахте тва вит Ц направо вълшебно. Единственото,което прави всъщност е, че намалява течението. И колкото и да се натъпкаш с вит Ц на следващия месец няма последици.
Lolita93
07-31-2012, 15:35
Като гледам си е доста индивидуално, но все пак мерси момичета :)
Amore-Mio*
07-31-2012, 19:19
При мен лично нямаше.
Най - добре недей прави опити да го забавиш. Много проблеми ще си имаш след това.
Ясно е, че не ти е приятно, ама няма как.
Взимаш си тампони и превръзки и ще се оправиш.
lubo_4yka
08-01-2012, 00:07
вий малоумни ли сте ве.. ;д къф витамин C ви гони.. изобщо знаете ли каква функция изпълнява този витамин в организма? още малко ше кажете че ако ми се надърви оная работа да пия витамин А и ше ми омекне ахаха
Anichkaxxwee
08-01-2012, 00:18
Не съм пробвала, ама чувала съм, че с витамин С помага
На следващия месец, обаче много ще те боли като ти дойде
lubo_4yka
08-01-2012, 00:55
най-големите глупости на тоя свят се появяват с тез.. ами чувал съм еди си кого казал на мой приятел та той ми каза ала бала трънки...