Влез

View Full Version : Използвате ли депилатор за интимните части и каква марка?САМО ЗА МОМИЧЕТА!!!

big_hug
07-31-2012, 15:49
Понеже с майка ми много ме е срам да приказвам за такива неща и за това реших тук да попитам.На 13 съм и се питам дали е добре да ползвам депилатор за интимните части.И дали вършат добра работа или е по добре с съмобръсначката да продължавам.А на колко ви беше първият път когато се ''почистихте'' долу?И ако може предложете ми някаква марка.:)

Glam0rous
07-31-2012, 16:45
Ползвала съм и не съм доволна. Ако трябва да избираш между двете по-добре ги бръсни. Ефектът е еднакъв, само дето с депилатора колкото и да е скъп никога не могат да се махнат идеално гладко и е доста по-бавно като процедура...и миризливо....И най-вече като се замисля какви химии има в тоя крем, че да ми опадват космите от него тръпки ме побиват и това поне мен ме отказва допълнително. Най-доброто което можеш да направиш е кола маска при козметик.

Summer..lov3
07-31-2012, 17:36
Веднъж пробвах да ги махна с депилатор и ефект - никакъв , само дето се омазах хубаво с тоя гнусен крем.Най-добре с кола маска , но ако те боли много давай с бръснача и това е .

big_hug
07-31-2012, 17:45
много ме е срам при козметик а не знам как да си направя кола маска :( но благодаря все пак :) :*

Amore-Mio*
07-31-2012, 19:35
Мен лично не ми харесва.
Супер бавна процедура и накрая ефект никакъв. Някак не правя нещата, както трябва явно и не премахва нищо. Действам си със самобръсначката. Иначе преди бях на кола маска, която сама си правех, но сега нямам достатъчно време.

fakesmile96
07-31-2012, 19:38
Депилатор някога отново да ползвам - нъц. Вонята му е баш отвратителна направо ми идеше да се издрайфам... действието все едно си се минал с бръсначка, само че после вониш на гаден крем и си покрит с косъмчета йеах.
Заради вече само епилатор - единствено триъгълник със самобръсначка, но смятам наскоро да мина първо на кола маска и после да се оправям самичка с епилатора :)

bqL6okolaD
07-31-2012, 19:56
много ме е срам при козметик а не знам как да си направя кола маска :( но благодаря все пак :) :*

няма от какво да те е срам .. нали това му е работата :D а и нали си плащаш .. аз редовно ходя на козметик и нямам проблеми

big_hug
08-01-2012, 09:07
Депилатор някога отново да ползвам - нъц. Вонята му е баш отвратителна направо ми идеше да се издрайфам... действието все едно си се минал с бръсначка, само че после вониш на гаден крем и си покрит с косъмчета йеах.
Заради вече само епилатор - единствено триъгълник със самобръсначка, но смятам наскоро да мина първо на кола маска и после да се оправям самичка с епилатора :)
Но не боли ли много с епилатора?

big_hug
08-01-2012, 09:08
няма от какво да те е срам .. нали това му е работата :D а и нали си плащаш .. аз редовно ходя на козметик и нямам проблеми

А има нещо като обезболяващо, защото ми казаха че болката е ужасна?

fakesmile96
08-01-2012, 09:18
За къде? Ако е за триъгълника, да, боли. Преживява се, но е по-добре първо с кола маска защото болката е един път + това си на козметик. Правиш няколко процедури, след това си почваш с епилатора - космите хем няма да са толкова твърди, хем няма и да са много начесто.

bqL6okolaD
08-01-2012, 11:08
да именно пръво с кола маска :)

lqlq89
08-01-2012, 11:29
Мен ме боля ужасно много, но издържах де. Аз толкова години си ги бях бръснала, много съжалявам за което. Но определено козметик!!!

big_hug
08-01-2012, 12:10
А за козметика трвбва ли нещо,дължина на косъма нещо такова?

Glam0rous
08-02-2012, 09:09
Бе изобщо не боли толкова при козметика. Дръпва ти ги за някаква секунда и ти изтръпва мястото. Но после със седмици си гладка и не го мислиш. Все едно за тази кауза си заслужава определено.