Влез

View Full Version : странно..

Slynchiicee
07-31-2012, 20:51
Знам че въпросът ми е глупав просто ме интересува дали е нормално.. имам сериозен приятел от доста време... пазим се естествено обаче се получи малък гаф защото малко преди да свърши презервативът се спука явно от протриване не свърши в мен.Би трябвало всичко да е наред по принцип не ми е закъснявало винаги ми е бил редовен цикъла,но този път ми закъсня с 4дена и ми дойде съвсем малко и не ми върви или ми идва малко съвсем малко а вечер пък изобщо.. когато се зацапах си ме болеше корема,кръста и гърдите както всеки път ,но ми е странно да ми идва толкова малко днес ми е 3ти ден а вече нямам нищо .. на някой случвало ли му се е ... и възможно ли е да е попаднало малко примерно от предеякулационната течност макар че ако имаше нещо според мен нямаше даже да се зацапам нямаше изобщо да ми дойде нзз.. дайте своето мнение..

chushkopek
07-31-2012, 20:57
Има цикъл=няма бебе, а и във вашия случай е съвсем невъзможно, спокойно.

П.С Презервативите не се късат сами.

Slynchiicee
07-31-2012, 20:59
аз не съм казала,че се е скъсал от себе си явно от протриване или не го е сложил както трябва вината не е в презерватива а в нас :) благодаря за мнението все пак,но не съм сигурна дали е точно цикъл защото е значително малко затова..

xoxi
07-31-2012, 21:01
Има цикъл=няма бебе

Има цикъл=няма бебе=бедна сексуална култура.

В овулация ли си била?
Ако толкова се притесняваш, направи си тест.
Шансът да е станало нещо е минимален.

Лола
07-31-2012, 21:01

По принцип не е точно така - за цветна бременност чувал ли си ?

а по темата , няма страшно щом не е свършил в теб :)

BloodyMeri
07-31-2012, 21:08
Дишай ,нищо ти няма.
А щом се е скъсал от протриване явно и теб е скъсал не само презерватива!:D:D:D:D

chushkopek
07-31-2012, 21:09
Ок, моя грешка, че се изразих неправилно.
Кажи ми сега какъв е шанса за цветна бременност като той дори не е свършил?

granger
07-31-2012, 21:14
Едва ли ти има нещо, но за всеки случай за ваше спокойствие може да си направиш тест.
От притеснение също може да ти се промени цикъла ,затова се успокой.
Едва ли нещо е станало,така че...

Slynchiicee
07-31-2012, 21:15
мисля че при цветна бременност кръвта би трябвало да е по светла доколкото съм чела.. а тя е същата както попринцип може и да бъркам незнам.. но мисля че всичко би трябвало да е наред може би просто от климата понеже бях известно време на морето а там е малко по-хладно от колкото при нас по-влажно тука е ужасна жега всеки ден не се диша може би и това играе някаква роля .. а и когато съм в цикъл умирамммммм за сладко,попринцип не ям мнг сладко в тия жеги ама сега пак умираммм.. ;ддд

BloodyMeri
07-31-2012, 21:16
Мен ли питаш?Вероятността е толкоз голяма колкото и да забременее както го е сторила Дева Мария!

Slynchiicee
07-31-2012, 21:17
Е да бе непорочно нали :D ай стига бе.. ;дд

xoxi
07-31-2012, 21:23
Ок, моя грешка, че се изразих неправилно.
Кажи ми сега какъв е шанса за цветна бременност като той дори не е свършил?

Предекулационна течност?

Slynchiicee
07-31-2012, 21:33
еми смисъл той свърши но не беше вече в мен,бях си сухичка .. остави не се изказах както трябва ;д Едва ли тази течност е била в мен след като той усети че се скъса видя го и след това свърши стана за секунди,но все пак не беше в мен..

chushkopek
07-31-2012, 21:35
Добре, не си малоумна това ми е ясно от доста други твои постове.....
Чети какво написах мамкаму.
Залагам си живота, че не е бременна...... шанса да забременее от предеякулационна течност при това само от скъсан презерватив И да има цветна бременност е по-малък от тва да те тресне мълния 2 пъти подред......

Slynchiicee
08-03-2012, 14:18
аз пак да пиша с мойте .. проблеми .. дойде ми на 29ти вървя ми 2дни дето се вика и спря.. това беше плаша се.. нормално ли е от стрес или от нещо... мисля че дори и 1ден да е щом ми е дошло смисъл болеше си ме коремчето предменструални болки както обичайното .. незнам защоо толкова малко този месец точно 2дни и спря това беше всичко.. ;хх

granger
08-03-2012, 14:46
Не се трови , дошло ти е и при мен тоя месец беше така...
Като толкова те притеснява направи си един тест. Не вярвам да излезе нещо.

3oPuTy
08-03-2012, 14:58

Ти за цветна бременност не си ли чувал/а?!

Авторке,направи си един тест за да видиш дали случайно не е цветна бременност.
А иначе може менструацията да ти се е променила от високите температури напоследък.При мен всяка година е така - лято и зима.Само да се променят температурите и ми се получават подобни аномалии - я ще закъснее,я ще подрани,я ще е по-обилно или обратното ...

Slynchiicee
08-03-2012, 15:00
мисля да почакам дано всичко е наред.. благодаря на всички за помощта !!! (hug)