View Full Version : Интересна тема ^^
Eskapel4o
08-01-2012, 20:52
Здравейте .. така въпросът ми е как се предлага на момиче неможе да кажеш аре да ходим или аре да сме гаджета , така мисля че вече е по модерно да седнете някъде и да кажеш така аз имам чувства към теб или нещо подобно въпросът ми е как стават нещата ??? ^^ ;D
nymphadora
08-01-2012, 21:15
с целувка ^^
unbreakabl3
08-01-2012, 21:28
с целувка ^^
Точно. По-добър начин от това няма. Тъпо е да се говори за това - някакси се убива тръпката. Макар че, ако някой, когото харесвам, ми каже нещо като „Искам да съм с теб“, ще ми подскочи сърчицето. ^^ :)
"Модерно" вика. Сръчкай я във фейсбук.
Действия, не думи. Ако и тя го иска, няма да те върне.
Или й пусни на JB - boyfriend.
Eskapel4o
08-01-2012, 23:03
Или й пусни на JB - boyfriend.
хахахахахах браво засмя ме :D
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 07:07
Прочети темата на валдесбг "Как да се харесаме на момиче"(най-отгоре,във важните).Ще намериш много неща,които да ти помогнат... :)
SisiStrange
08-02-2012, 07:14
с целувка ^^
Абсолютно.
Целувка , след което следва въпросът: "Всичко ок ли е?"
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 09:17
Oчевидно момчето е по-срамежливо.Няма как толкова лесно да преодолее психологическата бариера и да се нахвърли на момичето като лигав санбернар!!! :)
ПС:Може думите да са клише,но действат и затова моят съвет е да използваш устата си с това приложение...
ccdesigns
08-02-2012, 09:39
с целувка :lol: па сметай че и аз бех пускал такова тема :D
Eskapel4o
08-02-2012, 12:38
Благодаря ви за помоща :)
Amore-Mio*
08-02-2012, 15:25
Зависи.
Ако ми харесва, независимо по какъв начин ми предлага - ще приема.
Ако ще и с думи да е.
Макар, че повечето момичета да предпочитаме действията пред думите. Но в случай, че имаме симпатии - никоя няма да тръгне, само защото той й е предложил с думи.
GreenFairy
08-02-2012, 20:08
"А сега ние гаджета ли сме?" изречено 3-4 часа след като сме се запознали подейства при мен, макар, че смята, че доста момичета биха се стреснали от подобен въпрос. По принцип наистина е по-добре да се разбере само с действия. Като излизате няколко пъти в седмицата, целувате се, прекарвате си добре и т.н. се подразбира, че сте заедно.
TheBobqk
08-03-2012, 04:22
Първо бъди сигурен, че и отсрещния човек има чувства. След това сам трябва да прецниш как да й покажеш, че искаш да сте заедно. Можеш да я целунеш, да седнете някъде само двамата и да й кажеш как се чувстваш. Но нека разговорите да са на 4 очи.
sweetycherry33
08-03-2012, 08:22
Подкрепям предложенията отгоре за целувката ... :smt055 :smt058
Ехх ... :smt007 :oops: :smt008
Макар че и с обяснения не е зле. :| :-) =P~ :mrgreen: :smt054
~DesertRain
08-03-2012, 11:42
Хаххаха .. колко точно го каза :Д
А по темата.. пич не знам на колко си.. струва ми се че си на 13-14.. но седнете на някоя пейка , питай я как се чувства с теб .. целуни я.. и по реакцията и ще разбереш дали е съгласна да бъдете заедно :)
Сега и аз да се изкажа,макар че нямам много опит,но обикновено като ти кажат с целувка започваш да се притесняваш,че ще те отхвърли,но според мен щом момичето е приело да дойде с теб (в парка на някоя пейка или другаде) няма да е безразлична,а ще изпитва нещо и просто ще те чака да направиш крачката.Успех,с девойката.
П.п.Поправете ме ако греша
TheBobqk
08-03-2012, 17:10
Коко аз съм момиче и съм излизала с приятели по паркове, плажове и т.н. От твоето мнение идва моментът, когато тя го възприема само като приятел и може да си скапят приятелството, ако той й налети.
Коко аз съм момиче и съм излизала с приятели по паркове, плажове и т.н. От твоето мнение идва моментът, когато тя го възприема само като приятел и може да си скапят приятелството, ако той й налети.
Че него кво го боли хуя? Така като четеш, устройва ли го да са само приятели? Пробва се и това е. Ако стане - стане, ако не - да е жива и здрава, чао, довиждане, лека нощ, сладки сънища.
ccdesigns
08-03-2012, 18:41
Че него кво го боли хуя? Така като четеш, устройва ли го да са само приятели? Пробва се и това е. Ако стане - стане, ако не - да е жива и здрава, чао, довиждане, лека нощ, сладки сънища.
мерси
мерси
Звучиш като Краси Радков..
По-добре нещастен опит,отколкото пропуснат шанс ...
ти си избери какъв ще бъде опитът ти ;)