Влез

View Full Version : Въпрос ?

SweetV1025
08-01-2012, 21:05
Здравейте! Искам да попитам,защото не ми е много известно..
Правих секс преди 3 седмици с презерватив.Цикълът ми закъснява вече 8ми ден.На първия,втория и седмия ден от закъснението си правих тестове - всичките отрицателни.По принцип си имам и хормонални проблеми,нередовен цикъл и какви ли не проблеми със здравето на стресова основа и вероятно затова ми закъснява.Друго е,че на третия ден от закъснението пак правих секс ,пак с презерватив.След това приятелят ми каза,че го е проверил и всичко било наред...знам,че точно преди цикъл възможността е много малка,но аз само да питам..дали по време на закъснението секса е по-рисков или риска е по-малък?

granger
08-01-2012, 21:09
Споко,щом всичко е било окей с презервативите няма нужда от притеснение.
Явно е от хормоналните ти проблеми,щом казваш ,че имаш нередовен цикъл.Не се безпокой, от това може допълнително да ти закъснее. Хубаво би било да посетиш лекар,ако продължава да не ти идва .

nymphadora
08-01-2012, 21:10
След толкова отрицателни тестове явно не си бременна-дишай!И на мен миналия месец ми закъсня с 5 дни,но явно е нещо от климата..Иначе по време на закъснението едва ли има риск,защото тогава не би трябвало да си в овулация,пък и е било с презерватив :)

DragonLady
08-01-2012, 21:12
Споко,щом всичко е било окей с презервативите няма нужда от притеснение.
Явно е от хормоналните ти проблеми,щом казваш ,че имаш нередовен цикъл.Не се безпокой, от това може допълнително да ти закъснее. Хубаво би било да посетиш лекар,ако продължава да не ти идва .

+1
Не си бременна мацко, успокой се :)

Zarity
08-01-2012, 21:20
Бебе няма. Само недей се притеснявай,аз съм същата с цикала ми,ама върви на лекар все пак може да се пооправи.

SweetV1025
08-01-2012, 21:45
Мда,закъснявало ми е няколко дни и по-рано няколко дни ми се е случвало да ми дойде,сега ходих и на море,жега е...ама се притесних....дано да сте прави :)

ludata90
08-02-2012, 06:41
Ходила си на море - сменила си климата. Ще дойде