Влез

View Full Version : Ах този проклет целулит ...

DesSsi
08-01-2012, 21:14
Моля ви който се е отървал да каже как ,, спортувам ,, ограничавам храната ,, мажа се с утайки от кафе и крев Дева ,, но нищо не ставааааааааа,, ще полудея ,, помогнете с нещо изпитано

FuckingFreak
08-02-2012, 05:37
Целулита не се маха, не разбрахте ли...

malka_sladkka
08-02-2012, 06:59
Що пък да не се маха?

FuckingFreak
08-02-2012, 07:13
Щото не се маха. Над 90% от жените по света го имат. Единственото, което се случва е заглаждане на най-горния слой от кожата, което го прави по-малко забележим. Като я стиснеш, се вижда пак.

horacio
08-02-2012, 07:22
Ходи на антицелулитен масаж, една приятелка отиде малко повече от 10 пъти и е много доволна. :) Е, естествено, че не изчезва напълно, но поне не й личи както преди.

SisiStrange
08-02-2012, 07:48
Да, масажите са доста добри в това. Аз си взех ей такава четка: http://www.kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_26046.jpg + спорт + лека диета + мнооооого вода и има някакви резултати. Аз нямах никакъв преди да мина на противозачатъчни, които като че ли спомогнаха да се отключи нещо и ми се образува малко. И аз се боря сега. Кремовете на Дева са хубави, но не ти препоръчвам да ги ползваш заедно с утайката от кафе. В тях също има кофеин. Не е толкова полезно за самата кожа да втриваш такова количество кофеин в нея.

don't say anything.
08-02-2012, 08:06
Щото не се маха. Над 90% от жените по света го имат. Единственото, което се случва е заглаждане на най-горния слой от кожата, което го прави по-малко забележим. Като я стиснеш, се вижда пак.

Като стиснеш - да, като не го пипаш, си е гладко.
Мацка, продължавай в тоя дух, всичко изисква време, понякога малко повече от очакваното от теб. :)

FuckingFreak
08-02-2012, 09:09
Да, а нали се сещаш, че като обуе едни прилепнали къси панталонки и си прекръсти краката като седне, се вижда. Не е въпроса само дали ще го стискаш, той си е там и никъде няма да мръдне...

MaLkaTa_LaDy
08-02-2012, 11:18
Целулита се премахва. При някои по-бързо, при други по-бавно, но грижиш ли се за тялото си винаги ще има резултат.
Аз имам от тези вибриращите колани. Не го ползвам всеки ден, а когато се сетя. Не мога да дам обективно мнение, но би трябвало да има ефект.

FuckingFreak
08-02-2012, 12:15
Хаха, точно от вибриращ колан ще има ефект. Даже може и да отслабнеш с него, представи си. Сигурно защото ти се тресат сланините и по тоя начин сваляш. Намалете ЛСД-то, много молим. :lol:

lqlq89
08-02-2012, 12:19
Антицелулитни масажи + много вода + спорт. Масажите в началото болят ужасно много, от 10-15 се мажа.

MaLkaTa_LaDy
08-02-2012, 13:15
Има дракони в кухнята...
П.с. Нямам нужда да отслабвам.

Annabeth
08-02-2012, 13:16
Пий повече вода и ако пиеш газирано, го намали. Преди няколко месеца ми излезнаха здравословни проблеми и ми казаха да пия много вода и да забравя за газираните напитки. И от това за няколко месеца целулитът ми( не че имах много) доста е намалял. Плюс и спортът влияе много добре. :)

mey_si
08-04-2012, 14:55
И само да ти кажа ,че се маха ;) До сега се стисках навсякъде и го няма...Аз не,че преди имах много ,но като си стехнег дупето се виждаше..Е сега го няма ;) Бях 3 седмици на море и явно от многото течности и физическото натоварване всеки ден на плажа,тичане във водата,скачане и т.н изчезна..Ядях горе-долу само хубава храна и просто си се махна :))

SisiStrange
08-04-2012, 15:39
То е до стил на живот. Никога не съм имала главно, защото не обичам газирано (от него много ме боли гърло), а мазната храна като цяло не ми се отразява добре. И се движа. Появи ми се чак заради противозачатъчните предииии 2-3 месеца, усилих спорта, започнах с масажите и може да се каже, че вече практически няма. Има някаква убита останала гънка. И тя ще си иде. Може би само спорт не стига. Или само диета. Или само масажи с кой да е крем. Но всичко на куп определено дава резултат.

bella bambina
08-04-2012, 21:45
От личен опит мога да ти кажа че утайката от кафе върши доста добра работа(прави си по-енергичен масаж под душа)... с него и + тренировки всеки ден имам доста напредък :)

Tikche
08-04-2012, 22:20
Целулита не се маха, не разбрахте ли...

Тук грешиш много. Аз като бях на 16 имах целулит. Купих си велоергометър и го карах в къщи всеки ден по м/у 40 минути и 1 час. Правех си масажи с кафе. Масаж с мед. И двата всеки ден. Антицелулитен крем и доста вода и сега нямам изобщо целулит. Всичко е въпрос на това дали наистина искаш да се разделиш с целулита или не.