View Full Version : Излязохме за първи път...
starships
08-02-2012, 10:38
Скоро станах гадже с едно момче (това е първото ми гадже ;D) и излязохме на кино. Проблема е, че той или не се сети да ме гушне (или направи някакъв комплимент), или не ме харесва... :( Като цяло мисля, че мина добре но аз го гушнах ииии вече се чудя дали не прекалявам! Дали не го взимам твърде на сериозно, дали трябва да излезем втори път... Опитах да бъда себе си, но дали направих добро впечатление..? Знам, че на него всичко това не му е за първи път и се чудя аз ли избързвам... или той не ме харесва достатъчно..... :( :( :(
apple_pie
08-02-2012, 10:45
след като ти е станал гадже би трябвало да те харесва, а за това, че не те е гушнал според мен не трябва да се притесняваш - може още да го е срам или да не е от типа "гушкащи" момчета и да го прави по-рядко. Така че излезте пак и просто се забавлявай ;)
Teenhelp1
08-02-2012, 10:53
''Гаджета'' сте и ви е срам даже да се ''гушкате'' порасни и опитай пак. :) Пък и отгоре на това мислиш,че си прекалила. :D :D
TheBeliever
08-02-2012, 10:55
Може да се е притеснявал. Излезте пак, но този път не на кино, а някъде, където нищо няма да ви отвлича вниманието един от друг.
Ако и на двамата Ви е ново усещането, може би трябва малко повече време да разчупите бариерата и да се отпуснете един пред друг. дай му малко време.
LadyTerrible
08-02-2012, 11:22
Дайте си малко повече време.Но пък ..гаджета сте,ти не си му първото гадже...на колко години сте?
xXxPETYAxXx
08-02-2012, 11:38
Е как сте били гаджета, а сте излезли за първи път?!
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 11:38
Малки сте и нещата са ви непознати.Имате много време да се опознавате,за да се отпуснете,а по-късно и да се намразите,спокойно :D
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 11:39
Е как сте били гаджета, а сте излезли за първи път?!
Много просто-пишат си в скайп или социалните мрежи "Искаш ли да станем гаджИта?" и след това си уговарят среща фейс ту фейс... :)
xXxPETYAxXx
08-02-2012, 12:42
Е добре де, вече няма ли етап на свалки... те направо гадженца си стават по интернет. Няма ли етап на опознаване? Еххх тоя интернет :D
TheBeliever
08-02-2012, 12:56
Много просто-пишат си в скайп или социалните мрежи "Искаш ли да станем гаджИта?" и след това си уговарят среща фейс ту фейс... :)
Да, много е просто. Също така е жалко, неефективно и води до проблеми в общуването, както за пореден път става ясно и от тази тема.
Amore-Mio*
08-02-2012, 13:52
То наистина ще трябва да излизате втори път. Нали сте гаджета, все пак. Не може само с едно излизане. Иначе щом сте заедно - значи има защо, освен ако всичко това не се е развило във виртуалното пространство. Тогава наистина има вероятност да не те е харесал, но все пак мисля, че щеше да ти го каже. Излизайте си и с времето ще си проличи.
scandalousLady
08-02-2012, 14:11
Излезте пак, но не на кино. Разходете се някъде или го покани да гледате някой филм вкъщи.
mlakniwe
08-02-2012, 15:01
А пък мойту гаджи е 99 набор и само по скайпа си пишим, дажи мислим да се женим, не сме се виждали още но пък това не пречи нали? Аз съм 93 набор-дори прайм виртуален кекс-мислим след сватбата да се видим на живо, но това вече е прекалено, тъй, че ще помисля-кажете си мнениету? Знам, че съм много малък още за връзка, но тя ме изнудва и командва иска да се женим веднага, дори баща и настоява инъчи ще ме убият ако не го напрая ;(
UltrasGirl
08-02-2012, 15:06
Малки сте и нещата са ви непознати.Имате много време да се опознавате,за да се отпуснете,а по-късно и да се намразите,спокойно :D
Това е най-точния коментар. ;дд
Авторката може би иска да каже,че за първи път излизат само двамата ... Не е задължително това да им е първото излизане като цяло :)
По темата:
Авторке,личи си,че сте малки и неопитни.Не бързай толкова - първа среща ви е и момчето сигурно е било притеснено.Аз имах едно гадже преди години,което в началото се притесняваше дори да ме хване за ръката ама след седмица нещата се оправиха и си бяхме заедно 2 години и нещо :) Просто при някои момчета трябва малко време докато осъзнаят к'во става :D
starships
08-02-2012, 15:56
Мерси много за съветите! Това наистина ни беше първата среща само двамата. Познавахме се иначе (знаехме си имената и как изглеждаме ;D) и си станахме гаджета по скайп. На 13 сме иии... май това бяха въпросите за сега :)
ShtrudeL
08-02-2012, 16:20
а цункахте ли се? :3
starships
08-02-2012, 16:48
Не естествено!!! :D :D :D
ShtrudeL
08-02-2012, 16:49
Защо да е естествено?! Какви гаЖита сте тогава? :о
lamer4e7o
08-02-2012, 17:10
13 годишни, любов по скайп, etc. Супер връзка имате, браво! Дано само следващата ти тема не бъде „Бременна ли съм?“.
:smt012
Anichkaxxwee
08-02-2012, 17:23
Гаджета, а пък за пръв път излизате
И даже питаш дали си прекалила като си го прегърнала
Ако толкова много се притесняваш дали избързваш, спри малко, дайте си малко време и всичко ще си дойде на мястото
Frankie Wildе
08-02-2012, 19:33
Еми то за тва се прави на живо. Момчето го е хванало срам, няма кво да се панираш ;д
xshadowx
08-02-2012, 20:42
оххх, този mlakniwe направо ме уби :D:D:D:D
а по темата: верно, малки сте, срам го е, не сте се виждали до сега сами... Но ако скоро той не поеме инициативата и се налага само ти да правиш първата стъпка, не си заслужава. Затова му се казва момче - да те кара да се чувстваш добре в компанията му и общо взето да се прави на "гоУемия". С няколко думи: той е ловеца, ти се правиш на "жертвата" и чакаш да те улови. Ако не те примами, няма сама да му се хвърляш пред пушката я.
YoUcANNOtiMaGiNe
08-03-2012, 19:34
А пък мойту гаджи е 99 набор и само по скайпа си пишим, дажи мислим да се женим, не сме се виждали още но пък това не пречи нали? Аз съм 93 набор-дори прайм виртуален кекс-мислим след сватбата да се видим на живо, но това вече е прекалено, тъй, че ще помисля-кажете си мнениету? Знам, че съм много малък още за връзка, но тя ме изнудва и командва иска да се женим веднага, дори баща и настоява инъчи ще ме убият ако не го напрая ;(
Epic comment is epic :D :D :D
Колкото до темата - никви гаджета не сте. 13-годишни, гаджета по скайп, видях шарени каракуди да летят над дъгата. Facepalm.