View Full Version : МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
maybylove
08-02-2012, 11:02
Здравейте, аз съм на 17 години и си имам приятел, който е влюбен лудо в мен, но аз..... аз не изпитвам към него толкова силни чувства. Всъщност аз страшно харесвам едно друго момче, което също е влюбено в мен, но проблема е, че не мога да зарежа момчето, с което съм, защото се страхувам да не си направи нещо. Преди няколко седмици направих опит да се разделим, но той така и не прие това и се опита да се хвърли с колата. Слава Богу бил е с негови приятели, които го са спрели. Всеки ден ми казва, че ако го оставя ще се самоубие и неща от този род. Аз тръгнах с него, защото просто не исках да разбия сърцето, както преди време разбиха моето! Тогава все още не беше се появило това момче, което днес харесвам. Моля ви кажете ми какво да направя! Просто не издържам, МОЛЯ ВИ! Благодаря предварително!
TheBeliever
08-02-2012, 11:08
Зарязваш го и толкова. Преди това уведоми приятелите и родителите му за това колко е нестабилен, за да го наглеждат. Но в никакъв случай не бъди с някого от съжаление и страх. И запомни, че ти не си отговорна за действията на болния му мозък.
Няма да се самоубие. Недейте да се връзвате на такива смотльовци с лабилна психика. Щял да се мята с колата....ако е искал, да се е метнал и нито приятели, нито някой друг би го спрял. Такива хора, които само заплашват с подобни неща, не са нормални и колкото повече се задържиш при него, толкова повече ще се вкопчва в теб. А той вижда, че му се връзваш. Зарязвай го и не му мисли.
Да се самоубива, на теб кво ти пука?
dimitar_ak
08-02-2012, 11:15
А ти искаш ли да продължаваш с мъж, който те изнудва с това, че ще се утрепе? Това си е изнудване, а ако наистина е толкова слабохарактерен пък да се трепе. Никой не може да го спре.
LadyTerrible
08-02-2012, 11:19
И според мен трябва да го зарежеш.Това е един емоционално нестабилен човек,който толкова го е страх да не те загуби,че говори глупости и заплашва.Едва ли ще се самоубие.Недей да рискуваш щастието си заради такъв човек.
xXxPETYAxXx
08-02-2012, 11:34
Зарежи го, той няма да се самоубие, а приятелите му вероятно са се уговорили с него за тая версия с колата! И занапред мисли какво правиш, защото и твоята постъпка не е похвална!
" Аз тръгнах с него, защото просто не исках да разбия сърцето, както преди време разбиха моето! " ЛОГИКА... Сякаш не си направила точно това?! Тръгнала си с него от съжаление, не се ли сети, че може да се появи момче, което наистина да ти хареса и точно да "разбиеш сърцето" на този?
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 11:35
Преди време имах същия случай само дето не харесвах друг,а просто не исках да съм с момчето.То не бяха филми как си режел вените,как щял да се хвърли от еди-кой си етаж и пр.Е,в крайна сметка уж го преживя някак и още е жив и здрав,ама ще ме помни цял живот,както и теб това момче.За жалост такъв е живота,понякога нараняваме другите за цял живот,за да бъдем ние щастливи... :)
maybylove
08-02-2012, 12:00
Не знам, просто се страхувам. Но и момчето, което харесвам се познава с "приятеля ми". Виждал го е как се е бил напил, когато сме били разделени. Страх ме, че ако го зарежа ще вземе да създава проблеми на момчето, което харесвам!
'Аз тръгнах с него, защото просто не исках да разбия сърцето, както преди време разбиха моето!' Къртиш ...
Като правиш такива глупости сама ще си оправяш кашите. Няма как никой да не остане прецакан. Само си избери кой ще е прецакания(ако пак се прецакаш сама ... :D).
PyCoKoCkA93
08-02-2012, 12:04
Не знам, просто се страхувам. Но и момчето, което харесвам се познава с "приятеля ми". Виждал го е как се е бил напил, когато сме били разделени. Страх ме, че ако го зарежа ще вземе да създава проблеми на момчето, което харесвам!
А това е ясно...Трябва да си готова да поемеш рисковете. :) Престани с това чувство за вина,не може винаги да угодиш на всички,твоето щастие също е важно.Няма смисъл от изкуствено поддържана от съжалението връзка.Това не помага на теб,а него само залъгва!!!
xXxPETYAxXx
08-02-2012, 12:06
Оф момиче, вземи се в ръце, започни да вземаш РАЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ! Като те е страх - стой си с него и кротувай: това по-добрия вариант ли ти се струва?! Ако толкова много го харесваше тоя втория, щеше да намериш начин да разкараш първия, слабокарактерна си и той само те изнудва, а ти се връзваш!
Amore-Mio*
08-02-2012, 15:27
Зарежи го. Не си заслужава да си съсипваш живота само, защото той е психически нестабилен и се притесняваш да не си направи нещо. Та, това не е живот. След време пък той надали ще се чувства добре, когато разбере, че не го обичаш. // > Уведоми приятелите му и роднините му за това , и се разделете.
Wednesday666
08-02-2012, 18:00
Зарязваш го и толкова. Преди това уведоми приятелите и родителите му за това колко е нестабилен, за да го наглеждат. Но в никакъв случай не бъди с някого от съжаление и страх. И запомни, че ти не си отговорна за действията на болния му мозък.
+1 :)
maybylove
08-04-2012, 12:11
Е снощи го направих и днес ми звъннаха неговите приятели, че е в болница. Катастрофирал е снощи в 1и 30. Казаха ми че по чудо се е отървал и че е искал да ме види. Какво сега да направя? Ако отида в болницата какво да му кажа? А ако не отида какво да направя ако се засечем на улицата някои ден?
Обади му се и му кажи следващия път да кара по-бързо.
GreenMimss
08-04-2012, 18:35
'' Как ще искаш да си с някого, който не иска да е с теб...? '' Т'ва момче е ш..бан егоист... нито мисли за теб, нито за родителите си, приятелите..
Anichkaxxwee
08-04-2012, 19:06
Зарежи го
Недей да му се хващаш
Щял да се самоубие ?! Моляя ! Как те е излъгал
Въобще не му се хващай на безмислиците
Като не изпитваш никакви чувства към него, какъв е смисъла ?