View Full Version : Защооо!
AnarchyBoy
08-03-2012, 08:19
Добър ден , пиша това с сълзи на лице !
С приятелката ми на 5-ти би трябвало да заминем за Лондон , с майка и и майка ми!
Днес обаче се скарахме до такава степен , че си наговорихме кой - каквото мисли за другия ..
Буквално след думите и .. не можех да стоя прав , стана ми лошо , повърнах (тя си отиде без да каже нищо)
след което седнах в ъгъла и почнах да плача (гейско е ама не ми пука в момента) буквално от плач "лицето-ми изтръпна" - не съм ревал с глас , но седях мълчалив свит в ъгъла и ми се стичаха сълзи!
слушайки най-неподходящата песен Цък (https://www.youtube.com/watch/?v=RxWEvV9zYj4&feature=relmfu) !!!
Въпроса ми е простичък и не е свързан с моя проблем , просто исках да ви споделя как се чувствам!
Случвало ли ви се е да се скарате така с половинката си?
Случвало ли ви се е да сте в такава депресия , че даже да искате да спрете да дишате ?
Случвало ли ви се е от плач да ви изтръпне лицето ?
Случвало ли ви се е да се чувствате така , да ви стане лошо и да повърнете след караница?
Случвало ли ви се е ?!
Мерси предварително за коментарите!!
Peace out :(
Съжалявам за това,което се е случило. Карала съм се така с бившия ми , не беше куул. Нормално е от много нерви, стрес,адреналин и тн да повърнеш.
Поговорете си и оправете нещата, има грешка , има и прошка. Не знам поради каква причина сте си ги наговорили тея неща,но премислете нещата.
FuCKkK13
08-03-2012, 08:38
нормално е.. спокойно.. странно е защо след като ви предстои нещо хубаво точно сега се карате.. по принцип тия неща стават като ви е кофти,а вие обратното,но няма значение... и да,случвало ми се е .. не е изобщо приятно.. няма да те лъжа - ще ви трябва малко време да се оправите,но все пак.. защо не поговорите ? защо не си простите един на друг ? поговорете,обясни и как се чувстваш,обясни и, че не искаш това да се повтаря, накарай и нея да направи същото и накрая направете нещо забавно... всеки има кофти моменти и понякога е добре да си го изкараш отколкото да стои в теб и да те потиска.. скарали сте се гадно,но нищо не свършва нали ? все пак това е една караница,да,по-голяма от другите,но какво от това ? просто я накарай да мисли за това колко хубаво ще ви е и че няма смисъл да ви е гадно повече време заради едната караница.. скарали сте се,скарали сте се.. не можеш нищо да върнеш,но поне сега да се оправите и да си прекарате добре.. кажи и това и другите неща и после изобщо няма да мислите за караниците.. успех :) .. извинявай че не ти отговорих на въпросите,но те са г/д. 50/50 ... т.е. на 1вите 2 - да,на другите 2 -не..
нормално е като са се събрали негативни емоции и в яда си да се кажат неща, които реално не се мислят... но това не значи, че не се обичате, случват се и такива ситуации. :)
AnarchyBoy
08-03-2012, 08:58
Да но тя каза неща , неща важни за мен каза ги по такъв начин , че буквално след всяка дума чувах как сърцето ми се разпаря. Че ме мрази , че ме ненавижда , буквално нахули едни от най-забавните и приятни моменти който имаме развали всички спомени , всичко!
Не знам как да оправя нещата , след работите който каза не знам дали въобще искам да ги оправям :o
В яда си хората казват понякога нещата,които мислят,но не искат и не ги казват по принцип , за да не наранят човека до себе си...
понякога говорят и неща,които не мислят наистина,но ти я познаваш и можеш да кажеш така ли е ,или не е.
Няма да се разминете без разговор дали за това да се сдобрите,или да прекратите отношенията си.
FuCKkK13
08-03-2012, 09:17
щом ти все още не знаеш дали искаш да останеш с нея и кажи че след няколко дни искаш да поговорите.. кажи и да си помисли за някои неща и ти си помисли... понякога наистина хората казват неща,които не мислят... за хубавите ви моменти - вярваш ли и ? тогава сам си виждал,че и е добре т.е. наистина е било така.. сега е ядосана и за това ти го е казала,но тогава не се е оплаквала нали ?! .. така че не мисли за това,а помисли дали искаш да сте заедно и след няколко дни поговорете :)
Случвало ми се е , да, но после всичко се оправи. Споко, всичко ще се нареди :) Емоциите са ви дошли в повечко просто.
Gwendoline
08-03-2012, 11:21
ами ти какво очакваш да ти каже като се скарате? обичам те блабла, много ясно че ще хули хубавите неща, които сте преживяли, защото от това би те заболяло. и не е вярно, че хората в яда си казват неща, които мислят, има го и това, но не мисля, че в случая става дума за това. щом е искала да замине с теб в Англия.... мисли малко трезво. и кво , ще я зарежеш защото сте се скарали един път??? еми случва се в реалния живот, не всичко е мед и рози, а и ако е под стрес заради заминаването.. прояви малко разбиране.. ще се оправите.
~DesertRain
08-03-2012, 11:39
Просто и се обади.. поговорете си трезво и помислете как НАИСТИНА се чувствате един с друг .. мисля че нещата трябва да се оправят.. случвало се е на почти всички двойки ..така че горе главата и ако се обичате трябва да си простите :)
dimitar_ak
08-03-2012, 11:44
Дори и при конфликт не трябва да подхождаш без мисъл. Винаги съм казвал, че е много глупаво в конкретен спор да се намесват минали случки. Спори се само по конкретния проблем и той реши ли се се забравя. Не сега да кажеш, че всичко е ок и да простиш, а при следващия скандал пак да го извадиш на дневен ред. Дайте си няколко дни да ви мине и поговорете пак.
LadyTerrible
08-03-2012, 13:00
Случвало ми се е, да.За никой не съм плакала както за сегашния ми приятел...плакала съм до без дъх..в някои дни съм била като парцал..без желание за нищо,просто да стоя на едно място и да мълча.Дори не ми се слуша музика...просто мисля мисля, мисля,премислям всичко...боли ужасно и при мисълта за това ми се насълзяват очите.Лягам и ставам с мисълта за случващото се...ту съм бясна на него,ту на себе си,ту на двамата и на обстоятелствата,яд ме е на постъпките,моите и неговите...просто искам да отида при него и да го прегърна..и да си мълчим..За първи път изпитвам толкова силни чувства към някого и болката е неописуема.Но след време се оправяме...и всичко е даже по-прекрасно от преди.И си пожелавам винаги да сме така. :)
Според мен ти трябва малко време,не само на теб и на нея също.Сега си разстроен и ядосан,не мислиш трезво.Трябва да изчакаш да ти отлежат мислите.После ще решиш какво да правиш.Когато човек е под влиянието на такива силни емоции взима най-грешните решения и прави най-много грешки.
scandalousLady
08-03-2012, 13:07
Вижте се някъде на спокойствие и си поговорете сериозно и спокойно!
Amore-Mio*
08-03-2012, 13:10
Та, първоначално се успокой. Във всяка една връзка има такива моменти, но от вас си зависи дали ще продължите напред заедно или поотделно. Потърси я. И си уредете среща, и си кажете неща. Нужен ви е разговор и да изясните всичко. Все пак ви предстои едно много хубаво изживяване, щом сте двамата.
Случвало ли ви се е да се скарате така с половинката си?
Да, случвало се е. Плакала съм в продължение на час, оставах без дъх. Исках в този момент да съм с него и да съм гушната в него. Единствените силни чувства, които някога съм изпитвала са към настоящия ми приятел.
Случвало ли ви се е да сте в такава депресия , че даже да искате да спрете да дишате ?
Да.
Случвало ли ви се е от плач да ви изтръпне лицето ?
Да.
Случвало ли ви се е да се чувствате така , да ви стане лошо и да повърнете след караница?
Не. Но е разбираемо, след всичкия адреналин, стрес и напрежение да се получи подобно нещо.
Случвало ли ви се е ?!
Да.