View Full Version : сложна ситуация, малко помощ?
Здравейте. Преди 5 месеца бях открил едно момиче във ФБ, с което си бяхме писали преди 2 години, и се сприятелихме. Писахме си няколко пъти, но аз се бях влюбил в нея вече. Момичето е наистина ужасно красиво и спада към трудно достижимите момичета, което е нормално. Аз съм на 21г., а тя на 17. След първия месец поисках да се видим (април месец някъде), но тя отказа тъй като си имала приятел, не настоявах естествено, останахме си приятели. Същото беше и с телефонният номер когато го поисках, не пожела да ми го даде. Няколко пъти се опитах да се откажа от нея, но все без успех. Преди седмица разбрах, че вече си няма приятел. Естествено ние сме си в приятелски отношения, но тя не е малко дете, за да не осъзнава колко съм влюбен в нея. Та предложих й да се видим след месец някъде, тя се съгласи. До тук всичко добре. Обаче има неща които ме безпокоят и ме карат да се чувствам зле и неспокоен. Например, ако аз не я закача или поздравя, тя никога не ми пише, и в 95% от случаите аз трябва да задавам въпрос или да завързвам разговор, иначе не ми говори, просто сякаш няма интерес към мен. Другото което е, че забелязвам постоянно зарибявки от други момчета което е нормално за момиче изпъкващо сред всички останали и мисля, че има някой който й допада или иска да бъде с него не знам не мога да я попитам.. Знам, че сега ще наскочат много разбирачи и ще кажат просто "откажи се", но не това е целта. Опитах се много пъти и вече определено знам, че това момиче трябва да е мое на всяка цена. Просто не мога да си направя правилно анализите, това че се съгласява да се видим, от друга страна не й се разговаря много с мен и прочие. Рано ли е да губя надежда или просто всичко може да се промени в нея, след като се видим наживо? Когато се видим, ще се отрази ли зле, ако я гушна преди да се разделим? И как да постъпвам в случая, да продължа да й пиша всеки ден или да спра докато се видим? Благодаря предварително на отзовалите се.
betty-dimitrova
08-03-2012, 22:30
Като се видите ще си проличат много неща. Може пък и просто да и е такъв характера - мълчалив. И аз си трая ако не ме питат в повечето случаи.. Пък и ти къде си се забързал това доколкото разбирам ще ви е 1-ва среща наживо. Недей да прибързваш и да пресилваш нещата дръж се като приятел какъвто си и.. Пък ако тя има желание за нещо повече ще си проличи по един или друг начин просто трябва да обръщаш внимание на малките неща. А за гушкането накрая - зависи от това как сте си прекарали. Успех :)
prostotiika1544
08-04-2012, 09:04
добре, не искам да съм рязка и груба, но ще давам направо: изглежда, че тя не те харесва, това, че се е съгласила е, защото няма вече как да ти отказва и просто очевидно освен хубава е и много мила, но ти не се отказвай! Щом си й писал всеки ден, нон стоп, тя вече е свикнала с твоето внимание и дори за момента е толкова привикнала, че го приема за даденост. Ти спри да й пишеш толкова често, първо е досадно и второ тя ще забележи разликата и отначало ще се зачуди какво става, ще почнат едни мисли, "ама какво става?", "не ме ли харесва вече", "сигурно си е намерил друго момиче", "ох, ама беше много сладък" иии просто чакай тя да те потърси или, ако все пак не е, й пиши деня преди уговорената среща, колкото да потвърдиш, че ще се състои:)) Успех и от мен
LadyTerrible
08-04-2012, 09:36
Първо излезте и тогава си прави изводите.Може на живо да е съвсем различна.Идеята на prostotiika1544 е добра.Не й пиши толкова често,нека тя прояви малко инициатива.Не се отчайвай още в началото.Решил си да се бориш - бори се докрай!Успех! :)
ами юни месец целия въобще не й писах бях се нахъсал да не го правя и да я забравя но един ден не изтраях и така.. Тя през това време не ме потърси и ми е много кофти. Ще се постарая да не пиша всеки ден тогава. Благодаря ви :)
TheBeliever
08-04-2012, 10:17
Ама как се влюбвате в профилни снимки и букви, просто не разбирам. Да, щом не те търси и не проявява инициатива най-вероятно няма интерес. И все пак се е съгласила да се видите, т.е дала ти е шанс. Виж как ще протече срещата и тогава си прецени следващия ход. Но на твое място не бих хранила големи надежди.
П.П Момче на 21 толкова ли не можеш да си харесаш девойче на живо, та 5 месеца се вкопчваш във фейсбук профил?
П.П2 Защо си уговаряте среща за след месец? Толкова неща могат да станат за всичкото това време.
filmimilmi
08-04-2012, 11:27
На 21 си, а се държиш като 14 годишен. За нея ти си просто виртуален обожател, който й вдига самочувствието. Сам забелязваш, че няма никакъв интерес към теб. Съжалявам, но изглежда може да я имаш единствено на снимка.
Anichkaxxwee
08-04-2012, 11:55
И аз мисля, че не те харесва.
Но поне ако излезете, можеш да разбереш дали се интересува от теб, или не
Нищо няма да загубиш (:
в момента не е в България. Защото е момиче, за което си струва чакането.
Amore-Mio*
08-05-2012, 10:32
Не си прави изводи в момента. Когато се видите, всичко ще си проличи и тогава вече ще решиш дали има смисъл да се бориш или не.