View Full Version : Какво ви става МОМИЧЕТАА!!!
deadshadow13
08-05-2012, 18:24
Жени,защо го правите това бе ??? Защо никога не гледате характера а ви впечатляват Тузарчета само...
Имам 10 момичета приятелки и 10 си патиха с момчета.
Това което ме мъчи е че съм на 17.
До сега съм имал само 1 връзка.Какво ли не се опитвам да правя да впечетля някоя но ме възприемат само като фр или минават с номера-Ако си станем гаджета и после скъсаме ще си развалим приятелството-
Какво ми е? Какъв е вашият критерий..
Единственият ми килипир е че пуша... дори и пияч не съм.
Сякаш не останаха добри момичета на този свят..
Т'ва е проблема не си пияч... да това ще да е...
AnIcHkAtA
08-05-2012, 18:31
Само не разбрах какъв е проблема в това че си имал 1 връзка. И защо търсиш толкова отчаяно?
ch0c0late44
08-05-2012, 18:32
Не слагай всички под един знаменател,не всички се интересуваме само от външния вид..
deadshadow13
08-05-2012, 18:35
Не ви слагам просто казвам че Повечето са такива просто немога да намеря подходящата
Ми като търсиш толкова задълбочено нема да намериш бре
Anichkaxxwee
08-05-2012, 18:38
Не се отчайвай
Точно когато най-малко очакваш, ще намериш своята половинка (:
sashko705
08-05-2012, 18:41
http://i.imgur.com/CPq0b.png
ledenakrasota
08-05-2012, 18:41
Смени обкръжението си. 10 момичета не са целия свят. :lol: Просто си в пубертета. :D
deadshadow13
08-05-2012, 18:48
Можеби проблема ми е че нямам подход към жените към познати знам какво да правя но харесали ми някоя непозната незнам какво да правя ..
forside1
08-05-2012, 18:50
Момичетата са си наред. "Какво ли не се опитвам да правя да впечетля някоя" - това ми звучи като " Постоянно им досаждам". Успкой се малко.
AnIcHkAtA
08-05-2012, 18:57
Само не разбрах какъв е проблема в това че си имал 1 връзка. И защо търсиш толкова отчаяно?
!?
OnlyGirl
08-05-2012, 18:59
Нищо не ни става, явно подхода ти не е правилен, погледни себе си.
filmimilmi
08-05-2012, 19:00
Имам 10 момичета приятелки
Тоооолкова много приятелки имаш, а дори с една не си правил нещо. Еми, пич, проблемът е, че явно се сприятеляваш и си до там. Гледай как приятелите ти го правят, как си го искат от тях... и следвай някакъв пример, опитвай... Иначе всяка, която срещнеш ще си й само приятелка.
Love Sucks
08-05-2012, 19:04
Просто те ценят повече като приятел и за тях няма смисъл да ходите там няк'ви си 1-2 (е, може и повече) месеца и после да се отбягвате. Не се опитвай толкова да впечатляваш някоя, смисъл не казвам да не се занимаваш изобщо, но няма нужда да се насилваш толкова.
YoUcANNOtiMaGiNe
08-05-2012, 19:08
Туй дето ми става, да не седнеш на него. :D Извън шегата, ще кажа само, че явно не попадаш на подходящи. Звучиш ми като forever friendzoned, подбирай си обкръжението, бе. Няма как някой от тука да ти каже къв ти е проблема, тъй като не те познаваме, нито си дал обстойна информация или снимков материал, че да казваме (а и не е необходимо). Свестни момичета има, дръж се естествено, да не ти пука, ще срещнеш и такива.
LadyTerrible
08-05-2012, 19:09
Мен "Тузарчета" не ме впечатляват,а и моя приятел пуши и нямам проблем с това.Друга е сигурно причината...като казваш,че те възприемат само като фр..и аз имам един приятел със същия проблем.При него работата е в това,че се държи приятелски с всички момичета независимо дали са известни,слаби и красиви..просто умее да изслушва и да бъде полезен,не се подиграва и гаври с тях и също не се прави на голям играч да се натиска на всяка мацка с яко дупе,обаче всеки път като си хареса някоя си пати,защото го възприема само като приятел...гадно е..много...не знам какво правиш ти,за да те възприемат така,но не трябва да изпадаш в някакви крайности.
sofityoy
08-05-2012, 19:12
Момичетата са си наред. "Какво ли не се опитвам да правя да впечетля някоя" - това ми звучи като " Постоянно им досаждам". Успкой се малко.
1+ -Така е подходящата ще дойде все някога ;) а щом като имаш 10 приятелки значи не си някакъв загубеняк нали?
Давай по смело и успокой топката :) :) :)
Като начало спри да си такава неориентирана носна кърпичка за 10-те си приятелки :)
SisiStrange
08-05-2012, 19:24
Оффф. Ставате досадни вече с тези еднотипни теми. Станете гейове като толкова се дразните от момичетата.
Не, момичетата не търсят тузари. Търсят свястни. Свестен не значи досадник, който е готов на всичко да се подмаже. Свестен представлява МЪЖ с главни букви: отстоява си мнението, поема отговорности, знае как да се грижи и кога да е нежен, умее да води спор, знае как да те накара да се почувстваш прекрасна и без да става лигав.
10те ти приятелки не са извадка, демонстрираща обществото. Това словосъчетание "повечето жени" ми бърка в здравето вече като го прочета. Аз една такава не познавам.
Горкия , докато си отчаяно търсещ така ще си седиш !
NeverBack
08-05-2012, 19:46
Еби им майката повечето не знаят какво искат..
geranium
08-05-2012, 19:51
Грешката не е в нас, а в теб. Няма лошо да си добър, няма лошо в това да се стараеш да опознаеш момичето преди да става нещо между вас, няма лошо в това да си внимателен с една дама, няма лошо да се интересуваш от нея. Но лошото е в това, че ти явно тръгваш по пътя на чистото приятелство. В такива случаи дори да харесваш момичето, дори да й кажеш това, дори и тя да се съгласи - нейната обич ще бъде илюзия, в действителност госпожицата ще изпитва чист страх да не те изгуби като приятел, но в един момент ще се влюби в друг или просто ще й писне да се преструва. И ето ти го края. Разбира се, това не е константа и не важи за всички.
Следващият ти опит с момиче трябва да протече по друг начин. Излизайте, дръж се нормално - както се държиш по принцип, но не пропускай да пускаш по някой и друг комплимент (но не прекалено много, защото голямото количество предвещава и възможно най-скорошно предложение от твоя страна. Освен ако не смяташ да избързаш този път, не прекалявай с комплиментите. А и ако прекалиш, съществува възможност да я отдръпнеш от себе си, дори е твърде вероятно). Можеш да направиш на момичето и някакъв малък романтичен жест - цвете, картичка, песничка, рисунка, сувенирче... Нали знаеш, това вече ти си го решаваш, зависи от възможностите ти, както и от това до каква степен познаваш дамата. Гледай до към четвъртата или петата среща да си уточнил положението пред нея и на глас, тоест да си й казал, че я харесваш. Винаги е възможно да не успееш, но ако се получи така - опитай с друга. И така, това е, което мога да кажа.
ludatadoideee94
08-05-2012, 19:55
казваш да гледаме характера , добре простичък въпрос :) ако ти искочи няк'ва 300 килограмова и ти каже, че е лудо влюбена в теб характера ли ще и гледаш или ще се чудиш как да избягаш :? може външният ти вид да куца то хубо характер,характер ама ти трябва и нещо с ,което да привлечеш внимание нали се сещаш ако чакаш някой да те хареса само заради характер ще има да си чакаш доста полагай грижи за външния си вид :)
mlakniwe
08-05-2012, 19:59
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22248137.jpg
deadshadow13
08-05-2012, 21:27
Всички до един сте прави и ви благодаря за добрите коментарчета защото се смях доста на Млакни ве например
Ludata-Права си донякъде е така.
geranium-Страхотен съвет ми даде
Lady Terible-да точно като твоето приятелче съм точно както описа в коментара си.
Взех си бележка от вас пичове и от вас добри момичета който се опитахте да ми помогнете явно не трябва да бъда гей-приятел както казахте в коментарите просто така ме възприемат аз не съм виновен..
HollyGolightly
08-06-2012, 04:38
Както ти не би тръгнал със всяка срещната така и ние. Ако някоя е дебела И неподдържана ама е много добра и много те харесва, ти би ли тръгнал с нея- много ясно, че отговора е не. И явно просто момичетата след които тичаш са такива , недей да ни обвиняваш всички, само понеже ти имаш лош вкус.Както вие сте различни така и ние.
И какво разбираш под "Тузарче"?
petetyyy
08-06-2012, 05:44
Аз съм момиче и мен също страшно много ме дразнят нещастниците, които си мислят, че като са напомпани и карат що-годе хубави коли всички са им в кърпа вързани. Аз лично държа повече на отношението на момчето към мен и на интелектуалното му ниво, та по темата- няма смисъл да се ядосваш, такива типове ще има, докато има момичета, които ги харесват. Не се ядосвай, гледай си живота и ще срещнеш момичето, когато най-малко очакваш. :)
Amore-Mio*
08-06-2012, 07:49
Хайде, да се поспреш с общия знаменател. Иначе като си попадал на такива момиче, така ще е. Още повече проблема може да е в твоя характер и ниското ти самочувствие? Момичетата обичаме самоуверени момчета, които да ни карат да се чувстваме в безопасност. Поработи над себе си. Не знаем какъв е проблема, не те познаваме.
PS: Разни хора, разни идеали. Не всички гледат външния вид. Тя бие очи само при първото виждане.
ОКей на 17 ще си хванеш някоя и к'во мислиш си, че ще живееш с нея завинаги ли...
Каквото и да ми говорите външния вид е на 1во място.
Вървиш си по улицата и виждаш някое ама много красиво момиче, но и добро
Вървиш си по улицата и виждаш някоя дето те отвращава и ти е супер гнусно, но въпреки това е мноооого по-добра от предишната.
Коя ще спреш да заговориш?
Т'ва че имаш 10 приятелки и нито една не ти се е вързала не означава, че с нападките си към останалите момичета ще промениш нещо