View Full Version : Към момчетата...
petetyyy
08-06-2012, 05:24
Тази сутрин се замислих за нещо. Искам да ви попитам защо киснете с часове по фитнес залите, бягате километри, набирате се само по лостове и си мислите, че само това е важно, за да ви забележим? Не ме разбирайте погрешно, няма нищо лошо в тренировките, но това според мен се е превърнало направо в мания. Лично за мен ще е по-интересно да изляза с момче, което има знания в различни области, знае как да се отнася с едно момиче и няма грам мускули вместо с някой напомпан, който се държи като простак и няма грам отношение. Мисълта ми е, че искам да се обърна към вас със съвета вместо да стоите само по залите и да се чудите какво да ядете и да помпате, може би ще ви е по-полезно да поработите над подхода си. Говоря от личен опит, не искам да засягам никой с мнението си, просто индивидите, на които съм попадала с тези характеристики са доста сходни. :)
Illusion772
08-06-2012, 06:03
Аз съм за момчета развити и в двете отношения ..... и фитнес и това с интелектуалното ниво
П.С. момче съм
dimitar_ak
08-06-2012, 07:01
Ако тръгна да спортувам само защото така ще съм забележим за жените, язък ми за потенето. Спортувам за собствено удоволствие. Иначе авторката е напълно права. С хубава фигура няма да впечатлиш момиче, ако не можеш да й обелиш една дума и гледаш тъпо през цялото време.
Авторке, много хубаво, че се правиш на светица, но повечето момичета дори не си правят труда да се правят на такива.
Истината е съвсем друга. 99 % от момичетата, които познавам, а като бройка те не са малко се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски. Не им дреме за капацитета им, а когато стане явно, че си имат работа с пълни простаци ... просто не им пука, защото другите работи засенчват простащината и неуважението към жените.
Защото вие, жените, ви харесва да ви провокират, да се държат зле с вас, да не ви отразяват ... абе да се държат като с изтривалка. Не знам точно защо, но това е факт.
Аз съм добър по принцип, но дефакто видях, че това ми носи само лоши неща или ми носи ... нищо. Точно за това почнах да се държа по начина, описан по-горе и познай .... видях разликата.
SisiStrange
08-06-2012, 07:08
Защот спортът доставя удоволствие и им е в кръвта. Въобще няма нищо общо с интелекта. Той е хоби и то много полезно хоби. Приятелят ми си спортува редовно и въпреки това ме впечатли главно с характера и ума си. Аз самата също съм се запалила в последно време и 4-5 пъти седмично си тичам/правя упражнения с гирички/търча по стълби и прочие. Усещането след една изтощителна тренировка и душ е нещо уникално.
По тази логика те могат да попитат защо си следим килограмите и защо си мажем кожата с различни кремове за мекота, защо ходим на кола маска и си оправяме веждите, щом тъй и тъй най-важно е какво умееш и знаеш. Ами... за самочувствие. Всеки иска да бъде красив.
Грижат се за себе си,нормално.Е,не бива да се прекалява де-тва все едно момчетата да ни питат що ползваме козметика примерно о.О :Д Пък и мъжете си имат ловен инстинкт :Д
Kavichki
08-06-2012, 07:18
Защо някои момичета си мислят, че момчетата тренират за да им се харесат? Света около вас ли се върти? Аз лично тренирам за собствено удоволствие, а не за да ме хареса някоя чапла...
Вие като използвате грим с к'ва цел го правите? Да се харесате на някого.
Amore-Mio*
08-06-2012, 07:38
Съгласна съм. Повечето действай само в тая насока, развиват се физически, но не си обогатяват общата култура, което е жалко. Такива винаги съм ги отбягвала. Външният вид играе само роля при първото виждане. Но това не бива да се преувеличава и да се правят някакви мускули, тъй като надали ще изиграят нещата по по-хубав начин, тъй като това не е нито критерий за красота, или нещо от сорта.
Добре, защо повечето са с мисълта,че всички усилия,които влагат във външния си вид момчетата/момичетата са за да впечатлят другия пол?
Тия,които го правят с такава цел и зарязват далеч по-важни неща като учене и етц,само и само да достигнат своя идеал за външен вид,са ми жалки.Това не е живот за мен.
Друго е вече грижата за себе си, с цел постигане на добро самочувствие, поддържане и тн...
LadyTerrible
08-06-2012, 09:19
Не съм фен на напомпаните "гъзарчета" ,дето ходят с впити бели тениски и потници,но и не харесвам съвсем запуснати момчета.Хубаво е да имат по малко и от двете...златната среда си е най-добре.
forside1
08-06-2012, 11:30
Какво му е лошото след лекция примерно да отидеш на тренировка, а не да седнеш пред компютъра и да цъкаш игрички по цял ден. Спорта е здраве, не си правете грешни изводи.
HollyGolightly
08-06-2012, 16:07
Това,че някой тренира и се грижи за себе си не означава, че е с куха глава. И много често самите те го правят за себе си или понякога за приятелите си, не заради отсещния пол. И аз лично не виждам нищо лошо в това той да ходи във фитнеса всеки ден, даже много често и аз самата ходя с него. Това е просто начин за разпускане.
И каквото и да си говорим всички ние педпочитаме стегнати, добре изглеждащи момчета/мъже пред някой изоставен младеж, който е заел формата на дивана или на стола пред компютъра.
Teenhelp1
08-06-2012, 16:34
Авторке, много хубаво, че се правиш на светица, но повечето момичета дори не си правят труда да се правят на такива.
Истината е съвсем друга. 99 % от момичетата, които познавам, а като бройка те не са малко се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски. Не им дреме за капацитета им, а когато стане явно, че си имат работа с пълни простаци ... просто не им пука, защото другите работи засенчват простащината и неуважението към жените.
Защото вие, жените, ви харесва да ви провокират, да се държат зле с вас, да не ви отразяват ... абе да се държат като с изтривалка. Не знам точно защо, но това е факт.
Аз съм добър по принцип, но дефакто видях, че това ми носи само лоши неща или ми носи ... нищо. Точно за това почнах да се държа по начина, описан по-горе и познай .... видях разликата.
Тоя пич казва истината (обясни го много добре) защото вие ги заглеждате повече и им се кефите повече.
Такива теми ме дразнят еднополови като имаш на предвид,че другия пол прави същото или почти същото или го подкрепя по някакъв начин.
Аз съм слаб нямам много мускули не бих тръгнал по фитнес само за да ме харесат момичетата(някой повърхностни,който гледат само мускули и ланци) те ако ще ме харесват ще ме харесат за това,което съм. Пък и си имам гадже за сега. :)
Kavichki
08-06-2012, 16:51
^ И аз съм съгласен с Aks13v
Просто момичетата не могат да разберат значението на бодибилдинга, защото не разполагат със същите хормони като нас!
Да, вече всички го правят. Вече всички тинейджъри си изкарват джобните от нета. Пиши на скайп paid_to_click за повече инфо ! Благодаря за вниманието. : )
А защо авторката си мисли че като един мъж е физически здрав то той неизменно трябва да е глупав? Мен лично обкражението ми е от така да се каже от корави момчета от които има доста с добри умствени възможности.Вас жените не мога да ви разбера един път казвате винаги първо впечатление прави външният вид в друг момент се обръщате на 180 градуса и казвате коренно различно. Не знам аз ли съм прост и не ви разбирам или как ??
petetyyy
08-07-2012, 19:00
Изобщо нямах предвид, че всички, които имат мускули са глупави, казах просто, че има такива от тях, които отделят внимание само на външния си вид и реално са доста слабоумни ;)
psychopath
08-08-2012, 01:14
Ще отговоря за себе си:
Играя футбол, защото за мен това е нещо като религия, не мога да си представя живота без футбол (във всичките му форми). Играя, защото ми действа добре, изразходвам негативна енергия, доставя ми удоволствие, чувствам се по-добре след това. За съжаление прекъснах с професионалния футбол, поради контузии, но продължавам да практикувам за удоволствие.
Започнах да тренирам бокс, за да си избивам комплексите :Д... за да изразходвам негативна енергия, за разнообразие и за здраве, както се казва. Занимавал съм се още с много спортове, но доста по-любителски, като за убиване на време и забавление.
Относно фитнесите, така и не се запалих по тях нещо... не, че не ми допада идеята или имам против хората, които го правят... просто ми липсва динамиката, тръпката, целта (не, че няма цел, но ме разбрахте за какво говоря) и разнообразието, които ги има в други спортове.
Спортът ме обогатява. Знам, че тялото не е всичко, което жените гледат, но и то играе голям фактор.
bilqnavod
08-08-2012, 14:41
Миличка, никой не казва, че трябва да се движиш с такива момчета! Светът е пълен с мъже и вярвам, че ще срещнеш този който те удовлетворява. Хубаво е че си се сетила за тази тема и аз се дразня от подобни индивиди, напомпани, а без нито една мозъчна клетка. Не може да се представи кой е и от кой град е.
NqkfaNikakva21
08-08-2012, 14:49
Пречупихте темата по собствената си призма.
Мацката говореше за фитнес маниаците, които прекарват изцяло свободното си време с тренировки, вместо да го съчетаят с по-интелектуални занимания, примерно някоя книга/енциклопедия, етц.
Мисля, че на всички ни е ясно, че спортът е здраве и е дори желателно да се практикува.
По-скоро момиченцата, които берат грижа, че на трениращите ще им умрат мозъчните клетки, могат да свършат нещо смислено, вместо да се напрягат да дават съвети.
Спортът за мен няма нищо общо с другия пол. Поставям си цели, постигам ги, чувствам се полезен, пълноценен и придавам малко повече смисъл на ежедневието си. Учи ме на воля и дисциплина, и ми помага да пренеса тези неща и в други аспекти от живота си.
Атрактивното тяло е само приятен бонус, но не и цел.
DarkTemplar
08-08-2012, 15:21
Спортът е полезно и приятно занимание, което дава енергия и носи удовлетворение на практикуващите го. В много от случаите обаче ниското самочувствие и комплекси на някои индивиди го използват като средство за доказване пред останалите. Тяхното обаче е "да изглеждаш, не да бъдеш". Истината е, че човек трябва да се старае да развива паралелно и ума, и тялото си. Като в онази латинска сентенция - Здрав дух, в здраво тяло.
На авторката мога да й препоръчам да си смени таргет групата и сама ще си реши проблемите.
BlueGirl
08-08-2012, 16:19
Не съм момченце,но ще отговоря на базата на личните ми наблюдения.
Спортът е начин да се откъснем за малко от действителността,да си подобрим тонуса,да се чувстваме и съответно да изглеждаме по-добре.В това няма нищо лошо,разбира се.Даже съм твърдо ЗА идеята.
Тези,за които авторката говори,са комплексираните персони,които искат да постигнат някакво съвършенство и си мислят,че с една камара мускули ще им се получи.Дразни ме увереността им,че светът едва ли не им е в краката,щом прекарват по 2-3 часа на ден във фитнеса.Ама на-и такива ги има.Опитват да компенсират липсата на умствен капацитет с физика.
Всяко нещо,с което не се прекалява,е полезно.Започнеш ли да живееш с единствената мисъл да изглеждаш идеално,без да се развиваш и в други насоки,загубен си :)
Еми щото им харесва предполагам. Спорта е здраве най-малкото, а и защо да не се поддържат. Поне не пускат теми "аз съм гаден и никой не ме харесва", а ти тука си блъскай главата защо още никой не те иска... Какво очакваш да ти отговорим, защото са пълни с комплекси ли? И така да е - поне ги избиват в залата, а не като се друсат или ходят да се бият по улицата (повечето)
Ако са сериозни в т'ва което правят, то не е само да ходят и да блъскат във фитнеса. Сериозните спортисти си спазват режим, дисциплина.
Kaena Smith
08-09-2012, 12:40
Мания е меко казано.Отвращава ме тази част от момчетата,които ходят да блъскат по фитнесите,за да трупат маса и "респект",после взаимно си коментират снимките във facebook - "машина",държат се супер арогантно с момичетата и не само,и се мислят за голямата работа.Правят се,че не им пука за нищо и никой,а в същото време се правят на лоши момчета като бягат от часовете,пушат и т.н.,за да се харесат на тоя и оня.Жалки са.Неслучайно казах "тази част от момчетата",няма нищо лошо в това да спортуваш,да си имаш хранителен режим и т.н.,въпросът е с каква цел,браво на момчетата,които имат такава и го правят за удоволствие,а не ходят да блъскат безцелно,за да бъдат вървежни.А това,че момичетата "се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски",първо,че не е така(и момичетата от форума го казаха,заглеждаме се по поддържани момчета),второ вие не се ли заглеждате по безмозъчни "кукли" и трето разликата между това да се загледаш по някой и да излезеш на среща с него,например,е огромна.Няма как да отгатнеш характера на някой само като го погледнеш.И преди да казвате "99 % от момичетата",се замислете кои са тези момичета.Както не всички спортуващи момчета са безмозъчни индивиди,така и момичетата не са само "тъпи парчета" и "изтривалки".Влюбвате се в безчувствени принцески,и щом ви скастрят крилата,защото сте добри,се превръщате в боклуците,по които си падат и се жалвате,че всички момичетата били еднакви.А относно напомпаните момчета с ланци,начина,по който изглеждат не ги определя непременно като безмозъчни,не всички са грубияни,напротив,някои се държат много възпитано и с уважение към момичетата,и могат да водят смислен разговор на много теми.
Като цяло исках да кажа,че макар да има момчета,каквито авторката описва,не всички са такива и няма нищо лошо да спортуваш за здраве,самочувствие,хоби или с друга цел,но паралелно да се развиваш и в други области,интелектуално,и най-вече да го правиш,заради себе си,а не за да се харесаш на някого.
Мания е меко казано.Отвращава ме тази част от момчетата,които ходят да блъскат по фитнесите,за да трупат маса и "респект",после взаимно си коментират снимките във facebook - "машина",държат се супер арогантно с момичетата и не само,и се мислят за голямата работа.Правят се,че не им пука за нищо и никой,а в същото време се правят на лоши момчета като бягат от часовете,пушат и т.н.,за да се харесат на тоя и оня.Жалки са.Неслучайно казах "тази част от момчетата",няма нищо лошо в това да спортуваш,да си имаш хранителен режим и т.н.,въпросът е с каква цел,браво на момчетата,които имат такава и го правят за удоволствие,а не ходят да блъскат безцелно,за да бъдат вървежни.А това,че момичетата "се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски",първо,че не е така(и момичетата от форума го казаха,заглеждаме се по поддържани момчета),второ вие не се ли заглеждате по безмозъчни "кукли" и трето разликата между това да се загледаш по някой и да излезеш на среща с него,например,е огромна.Няма как да отгатнеш характера на някой само като го погледнеш.И преди да казвате "99 % от момичетата",се замислете кои са тези момичета.Както не всички спортуващи момчета са безмозъчни индивиди,така и момичетата не са само "тъпи парчета" и "изтривалки".Влюбвате се в безчувствени принцески,и щом ви скастрят крилата,защото сте добри,се превръщате в боклуците,по които си падат и се жалвате,че всички момичетата били еднакви.А относно напомпаните момчета с ланци,начина,по който изглеждат не ги определя непременно като безмозъчни,не всички са грубияни,напротив,някои се държат много възпитано и с уважение към момичетата,и могат да водят смислен разговор на много теми.
Като цяло исках да кажа,че макар да има момчета,каквито авторката описва,не всички са такива и няма нищо лошо да спортуваш за здраве,самочувствие,хоби или с друга цел,но паралелно да се развиваш и в други области,интелектуално,и най-вече да го правиш,заради себе си,а не за да се харесаш на някого.
Май имаш доста свободно време
alex_alexiewa
08-10-2012, 12:41
Ами първо всяко момиче гледа гаджето и да може да я защити защо и някой клечо с който ще отидат на дискотека ии тя ще го пази, на всяко момиче и харесва хората да имат респект от гаджето й, а не приятелките й да и обесняват закакво ти е този виж го какъв е и така нататък, а мъжете го прават не само за жените ами защото предполагам че им харесва да са в добра форма а не отпуснати на никой не му харесва, както ии повечето жени също ходим на фитнес за да сме стегнати , и то не за да ни харесват мъжете, а така имаш по голямо самочувствие и се чувстваш много по добре .
petetyyy
08-12-2012, 14:51
Пречупихте темата по собствената си призма.
Мацката говореше за фитнес маниаците, които прекарват изцяло свободното си време с тренировки, вместо да го съчетаят с по-интелектуални занимания, примерно някоя книга/енциклопедия, етц.
Мисля, че на всички ни е ясно, че спортът е здраве и е дори желателно да се практикува.
Точно това имах предвид, благодаря.
Радвам се, че темата се радва на такъв интерес, благодаря ви за мненията :)
Да тренираш е изключително полезно и приятно! Това се прави с цел собствено удоволствие - аз лично обожавам да спортувам. Друг е въпросът с фитнес манията, която е обзела нашата мила страна - всеки втори си мисли, че ще впечатли всички с мускули, натрупани в залата, а както казва шефът ми - в днешно време фитнесът е чист разход на средства и енергия в безполезни занимания. Къде-къде по-ползотворно би било едно поливане на домати или засаждане на други зеленчуци. И с това мога да се съглася. Поне според мен интензивните тренировки във фитнеса с цел позиране са абсолютна загуба на ресурси - виж, ако става въпрос за спортист, който се нуждае от физическа подготовка, да. Или пък за някой отпуснат тумбак, който иска да се стегне. Но да се хванеш и да блъскаш цял ден в някакво затворено място... не знам, поне на мен ми се струва глупаво.
loveca777
08-13-2012, 13:27
Да тренираш е изключително полезно и приятно! Това се прави с цел собствено удоволствие - аз лично обожавам да спортувам. Друг е въпросът с фитнес манията, която е обзела нашата мила страна - всеки втори си мисли, че ще впечатли всички с мускули, натрупани в залата, а както казва шефът ми - в днешно време фитнесът е чист разход на средства и енергия в безполезни занимания. Къде-къде по-ползотворно би било едно поливане на домати или засаждане на други зеленчуци. И с това мога да се съглася. Поне според мен интензивните тренировки във фитнеса с цел позиране са абсолютна загуба на ресурси - виж, ако става въпрос за спортист, който се нуждае от физическа подготовка, да. Или пък за някой отпуснат тумбак, който иска да се стегне. Но да се хванеш и да блъскаш цял ден в някакво затворено място... не знам, поне на мен ми се струва глупаво.
На теб може да ти се струва глупаво , а за други футболът е отегчително прост спорт .
Всеки с разбиранията и харесванията си .
Примера със зеленчуците и поливането напълно не съответства и е меко казано тъп , поне да беше с някакво физичечко натоварване, защото на фитнес не се ходи заради момичетата, а за сила ,маса , удоволствие
На теб може да ти се струва глупаво , а за други футболът е отегчително прост спорт .
Всеки с разбиранията и харесванията си .
Примера със зеленчуците и поливането напълно не съответства и е меко казано тъп , поне да беше с някакво физичечко натоварване, защото на фитнес не се ходи заради момичетата, а за сила ,маса , удоволствие
Именно, че ако се ходи за момичетата, то по-добре да отглеждаш домати, отколкото да се занимаваш с това.
loveca777
08-13-2012, 13:39
Такам
Има всякакви хора
Както напомпани фитнес масивни маняци, които са също , толкова интелигентни и добродушни - учат , четат романи , не пият , не пушат , нито се бият
Това че може да си коментират снимките във фацебуук и наричат ,,извеерг,, не ги прави някакви гадняри или прочие
Просто мъжката природа е такава , а в пубертета повечето момчета подражаваме на коравите пичове ..
Естествено ,че както има дори срамежливи фитнес ,,анаболи,, ,които не ходят по дискотеки и кафенета всеки ден - така има и пълни откачалки и слабоумни прасета ,които се мислят за богоизбрани
Така де, не бива да се съди за човека само по външния вид, дори да има татуси и ланеци за распект
А за момичета ,които твърдят ,че харесват клечки или тюфлеци дебели, които дори не могат да ги защитят при някаква случка - не е хубаво да се самозалъгвате
loveca777
08-13-2012, 13:42
Именно, че ако се ходи за момичетата, то по-добре да отглеждаш домати, отколкото да се занимаваш с това.
ами да ти кажа, ако му висят сланините или е анорексия е хубаво и само заради момичетата да ходи ;)
AnTiBuLLsHiTs
08-13-2012, 13:46
Нека си тренират, нали знаете фразата - "За всеки влак си има пътници.", едни тренират, за да са здрави, други тренират, за да свалят мацки с визия. И тука се появява проблема - на един етап от спортното си развитие мъжете започват да се съревновават по между си т.е "Аз съм по-издръжлив от теб и мога да тренирам доста повече или да направя по-дълга серия." и почват едни състезания и те така. А момиченцата им се кефят, защото в интерент и по ТВ-то, с които те са отрасли това е идеала.
Относно модата, грозните жени са я измислили, за да си прикрият грозотата, а красивите са толкова глупави, че да я следват. И ако се замислите е така - на красивата жена не й трябват гримове или маркови дрехи, тя ще бъде красива дори и да не е с къса поличка. Ама какво да се прави - хора.
Ако трябва цял ден ще стоя на стадиона, залата, ринга и т.н. Що си мислите, че ние тренираме, за да ви впечатлим. През кура ми е за тъпите путки аз си тренирам за да се развия, да стана нещо иииии путенцата са само зааааааа едно нещо братлета еахахха
Kavichki
08-14-2012, 07:41
^ и аз казах това, но никой не го отрази.
druzilla
08-14-2012, 08:05
Говоря от личен опит, не искам да засягам никой с мнението си, просто индивидите, на които съм попадала с тези характеристики са доста сходни. :)
Очевидно просто на такива си попадала.Според мен спорта изгражда характер и по това,че едно момче тренира и поддържа тялото си можеш да разбереш,че е сериозен,че има воля..Разбира се и количеството на сивото вещество е важно,но нищо не пречи да си спортист и да си умен.Баща ми примерно е завършил НСА и през целия си живот се е занимавал само със спорт и въпреки това ми обяснява уроците по математика,докато майка ми,която е завършила счетоводство - не може. :D
ultra_skyline
08-14-2012, 22:07
Защо киснем по залите ли?Защото сегашните момичета или поне тези в моя град харесват само момчета,които са хубави на външен вид,а такива като мен(не съм от най-хубавите :) ) се трудим по цял ден за да ни забележат по някакъв начин.Момичета като тебе почти не са останали в моя град :) и те поздравявам за това, че не гледаш само външния вид.И още нещо, което съм забелязал наскоро:момичетата все повече си падат по нежни момчета и като видя някой педераст с извинение да ходи с някое момиче, а аз съм сам ми идва да го пречукам :).Приятна вечер на всички.
Защо киснем по залите ли?Защото сегашните момичета или поне тези в моя град харесват само момчета,които са хубави на външен вид,а такива като мен(не съм от най-хубавите :) ) се трудим по цял ден за да ни забележат по някакъв начин.Момичета като тебе почти не са останали в моя град :) и те поздравявам за това, че не гледаш само външния вид.И още нещо, което съм забелязал наскоро:момичетата все повече си падат по нежни момчета и като видя някой педераст с извинение да ходи с някое момиче, а аз съм сам ми идва да го пречукам :).Приятна вечер на всички.
Спокойна вечер и на теб.
Ами първо всяко момиче гледа гаджето и да може да я защити защо и някой клечо с който ще отидат на дискотека ии тя ще го пази, на всяко момиче и харесва хората да имат респект от гаджето й, а не приятелките й да и обесняват закакво ти е този виж го какъв е и така нататък, а мъжете го прават не само за жените ами защото предполагам че им харесва да са в добра форма а не отпуснати на никой не му харесва, както ии повечето жени също ходим на фитнес за да сме стегнати , и то не за да ни харесват мъжете, а така имаш по голямо самочувствие и се чувстваш много по добре .
Ей заради това логично изречение!
Е да ама само ти мислиш така.Другите моми4ета като видят малко мускули и уууу...,
пък и никое моми4е няма да забележи от пръв поглед това 4е си пи4 и 4е имаш познаня (и опит)в много области :D:D:D ;)
Ти в другите момичета ли се целиш или в някоя по-различна и уникална? Според мен темата не я разбрахме както трябва. Като вманиачена на тема тяло мога да кажа,че и двата пола тренират най-вече за да се чувстват добре в кожата, а не в мазнините си.