PDA

View Full Version : Против снимането на авторски клипчета

Ягодка
08-06-2012, 09:41
Здравейте :) Малко преди лятото, нашите ми взеха видеокамера [JVC Everio - Full HD]. Имам профил във Вбокс7 и реших да правя авторски клипчета. Но щом мама разбра, че снимам, тя каза, че не иска да ги качвам в интернет. Не иска да се показвам :| Разбирам я, иска да ме предпази, но това лошо ли е? :( В сайта има много авторски клипчета, а пък и аз искам да изразявам мнение като тях. :( Как да убедя мама, че това не е нещо лошо, ако не е .. Моля ви да не обиждате или нещо друго! :)

Amore-Mio*
08-06-2012, 12:32
Поговори с нея. Принципно ми е ясно защо се държи така, все пак във виртуалното пространство - хора всякакви. Опитва се да те предпази от опасностите, които ти предлага интернета.

Ягодка
08-06-2012, 12:41
Поговори с нея. Принципно ми е ясно защо се държи така, все пак във виртуалното пространство - хора всякакви. Опитва се да те предпази от опасностите, които ти предлага интернета.

Да, ще говоря. :) Но сякаш нямам смелост :( Тя ще започне да говори за педофили и колко е опасно и т.н. :( Напълно разбирам тези неща, и ако стане нещо бих й казала веднага! Предпазвам все отвсякъде! Не давам много лична информация, с помощта на която, човек може да ми навреди по какъвто и да е начин! Напр. адрес, телефон, скайп.. и т.н. :) Обаче имам и друг проблем. Мама май ме следи! Това е много гадно! Май че следи в кои сайтове влизам, а на мен не ми е въобще приятно! Искам да й кажа, обаче тя ще си помисли нещо и ще ми ограничи достъпът до интернет!..

Amore-Mio*
08-06-2012, 13:20
Не мисля, че ще си помисли нещо и ще ти ограничи достъпа до интернет. Интернет доставчиците предлагам пакети, благодарение , на което могат да спрат достъпа ти до определени сайтове. Просто се притеснява за теб. Сядаш и говориш с нея, тя ти е майка, ще те разбере.

phoeniX_boy_BG
08-23-2012, 14:01
Щом те следи - триеш хистърито и си готова.

semity_we
08-23-2012, 20:59
Здравейте :) Малко преди лятото, нашите ми взеха видеокамера [JVC Everio - Full HD]. Имам профил във Вбокс7 и реших да правя авторски клипчета. Но щом мама разбра, че снимам, тя каза, че не иска да ги качвам в интернет. Не иска да се показвам :| Разбирам я, иска да ме предпази, но това лошо ли е? :( В сайта има много авторски клипчета, а пък и аз искам да изразявам мнение като тях. :( Как да убедя мама, че това не е нещо лошо, ако не е .. Моля ви да не обиждате или нещо друго! :)
Ne i kazwai,i az taka si kacwam klipowete

jghgh
08-23-2012, 21:16
а за кви авторски клипчета става въпрос? седите и коментирате нещо ли : D или правите beauty tutorials