PDA

View Full Version : Кожа с актне!?

sexobeAt
08-06-2012, 11:30
ЗДР..интересува ме дали при прием на бирена мая..ще има някакъв напредък в оправянето на кожата ми..имам съвсем малко пъпки около врата и челото..пробвал съм и предписани лекарства..който бяха за 6 месеца,но никога не мога да изтърпя до края на лечението и нямам пълни видими промени..пробвал съм и всякакви мазала и продукти на гарниер..сега се натъкнах на бирената мая..четах из интернет малко,но ми е интересно какво мислите вие??
Благодаря ви предварително! :)

FuCKkK13
08-06-2012, 11:33
форум с 100 еднакви теми... :?

сега по темата: индивидуално е,но при повечето хора помага - на мен лично също !

sexobeAt
08-06-2012, 11:47
форум с 100 еднакви теми... :?

сега по темата: индивидуално е,но при повечето хора помага - на мен лично също !

съжелявам за темата..сериозно ! :)
а как ти помогна..смисъл изглади ти се кожата или се прамахнаха!

FuCKkK13
08-06-2012, 13:46
съжелявам за темата..сериозно ! :)
а как ти помогна..смисъл изглади ти се кожата или се прамахнаха!

ами просто ми излизат по-малко пъпки и кожата като цяло става по хубава...

sexobeAt
08-06-2012, 15:11
ами просто ми излизат по-малко пъпки и кожата като цяло става по хубава...
а би ли ми казала от къде си го взимаш..аптека ли..и по колко дови дневно се приема..смисъл трябва ли да отида на лекар,че да ми предпише мая-та или мога ей тей да си я взема от някоя аптека и да си пия на воля...смисъл,кажи ми при тебе как е :/

FuCKkK13
08-06-2012, 16:00
а би ли ми казала от къде си го взимаш..аптека ли..и по колко дови дневно се приема..смисъл трябва ли да отида на лекар,че да ми предпише мая-та или мога ей тей да си я взема от някоя аптека и да си пия на воля...смисъл,кажи ми при тебе как е :/

не ти трябва лекарско предписание и си пише отзад как се ползва..

Nadislawaa
08-06-2012, 16:05
И аз преди имах такива пъпчици и ми казаха да почна да пия бирена мая и действително имаше резултат ^^

Dagichka
08-06-2012, 16:08
акТне, srsly?
пила съм бирена мая доста пъти, като правех почивки от 6 месеца и след това пак (заради проблем с очите) иначе да - помага и при акне, изчиства се кожата, но има и страничен ефект - може да надебелееш от нея, но е индивидуално. по-добре отиди при дерматолог и той ще ти изпише най-подходящите продукти за твоята кожа

Nadislawaa
08-06-2012, 16:28
Еми той по горе е написал, че е ходил, но не му е помогнало ..

sexobeAt
08-07-2012, 07:48
акТне, srsly?
пила съм бирена мая доста пъти, като правех почивки от 6 месеца и след това пак (заради проблем с очите) иначе да - помага и при акне, изчиства се кожата, но има и страничен ефект - може да надебелееш от нея, но е индивидуално. по-добре отиди при дерматолог и той ще ти изпише най-подходящите продукти за твоята кожа
sry АКНЕ е..без да искам съм писал Т :Д както и да е
значи на лекар съм ходил предписа ми АкнеАут...но не мога да кажа че има голям ефект..бтв аз тренирам фитнес..и искам да качам кила..някой беше казал че бирената моя помага а когато тръгнах да чета в интернет видях че помагало и за кожата :) и така..значи викате да пробвам!?

strawberry88
08-07-2012, 10:25
При мен от бирената мая нямаше абсолютно никакъв ефект.

sexobeAt
08-08-2012, 13:21
а ако ползвам хума..някви пплюсове има ли..смисъл ще помогне ли поне мъничко :/ ???

ledenakrasota
08-08-2012, 14:00
а ако ползвам хума..някви пплюсове има ли..смисъл ще помогне ли поне мъничко :/ ???

Хумата е само маска. Не може само с нея. Тя изсушава кожата. Използвай се със салицилов спирт. Измивай кожата си хубаво и се мажи с хубав крем. Явно ти се омазнява повече тази зона. :)

sexobeAt
08-08-2012, 14:25
Хумата е само маска. Не може само с нея. Тя изсушава кожата. Използвай се със салицилов спирт. Измивай кожата си хубаво и се мажи с хубав крем. Явно ти се омазнява повече тази зона. :)
тя да ти кажа..след душ..си я мажа и си чистя лицето с специални предписани мазила..но след има няма 2-3 часа пак се омазнява..ония ден си взех гарниер скин перфекто ли кво беше..уш редуцира отделянето на мазнина..горе долу помага..но пъпките по долните части на бузите ми около ухото и врата си ги има още..не са мн,но ще е мн по добре без тях !

ledenakrasota
08-08-2012, 14:27
тя да ти кажа..след душ..си я мажа и си чистя лицето с специални предписани мазила..но след има няма 2-3 часа пак се омазнява..ония ден си взех гарниер скин перфекто ли кво беше..уш редуцира отделянето на мазнина..горе долу помага..но пъпките по долните части на бузите ми около ухото и врата си ги има още..не са мн,но ще е мн по добре без тях !

Мазна кожа ли имаш? Да нямаш розацея? Какво ти каза дерматологът? В такива случаи може да трябва да използваш медицинска козметика. :)

sexobeAt
08-08-2012, 15:25
Мазна кожа ли имаш? Да нямаш розацея? Какво ти каза дерматологът? В такива случаи може да трябва да използваш медицинска козметика. :)

еми да то акне по принцип имат хората с мазна кожа..а какво е розацея..ползвал съм и медицинска козметика..тия пъпки ги имам от 3 години..в момента са почти не видими..ако сравня с 1=вата година..дерматологът ми каза да си мия лицето често..аз си го мия колкото мога често...предписа ми акнеаут..последният път когато ходих...лосион и крем на Акнеаут..нз какво ти говори това :)
П.П не е розацеа...сега прочетох и видях сними..не е таково нещо.. :п

ledenakrasota
08-08-2012, 15:54
еми да то акне по принцип имат хората с мазна кожа..а какво е розацея..ползвал съм и медицинска козметика..тия пъпки ги имам от 3 години..в момента са почти не видими..ако сравня с 1=вата година..дерматологът ми каза да си мия лицето често..аз си го мия колкото мога често...предписа ми акнеаут..последният път когато ходих...лосион и крем на Акнеаут..нз какво ти говори това :)
П.П не е розацеа...сега прочетох и видях сними..не е таково нещо.. :п

Щом са невидими вече, няма място за притеснение.

sexobeAt
08-08-2012, 16:17
Щом са невидими вече, няма място за притеснение.
a хумата помага да се изглади кожата нали така..колко ччесто трябва да го ползвам..ако ше ползвам де :Д

ledenakrasota
08-08-2012, 16:51
a хумата помага да се изглади кожата нали така..колко ччесто трябва да го ползвам..ако ше ползвам де :Д

Има инструкции как се прави на опаковката. Щом имаш мазна кожа, може да си правиш маска 2 пъти седмично. Ти сама ще усетиш кога, ако бързо ти се замърсява кожата. :) Но гледай а не прекалиш, защото изсушава. После винаги нанасяй крем. Аз се ексфолирам със захар и това много ми помага. :)

sexobeAt
08-08-2012, 19:23
Има инструкции как се прави на опаковката. Щом имаш мазна кожа, може да си правиш маска 2 пъти седмично. Ти сама ще усетиш кога, ако бързо ти се замърсява кожата. :) Но гледай а не прекалиш, защото изсушава. После винаги нанасяй крем. Аз се ексфолирам със захар и това много ми помага. :)
2 пъти седмично..ОК ще го пробвам..а и съм МЪЖКО :)

ledenakrasota
08-08-2012, 19:40
2 пъти седмично..ОК ще го пробвам..а и съм МЪЖКО :)

:( Извинявай, но си нормален тогава. :D

sexobeAt
08-08-2012, 19:48
:( Извинявай, но си нормален тогава. :D

нее не съм мн нормален..но това е друг въпрос...или подробности :D
благодаря ти за мненията..а и на всички други! :)