PDA

View Full Version : Ефектните деколтета?

prostotiika1544
08-06-2012, 16:21
Така, момчета, знам, че не може да се устои на сочно деколте, но сутиените правят чудеса. Ами ако гледката не е толкова приятна без помощта на бельо? Ако реалността не съвпада с очакванията, продиктувани от показаното до тук...много сутиени имат допълнителни...нека ги наречем екстри, които правят нещата да изглеждат в пъти по-добре... Мисълта ми е, че момичетата с по-малки гърди ползват помощни средства, за да изпъкне и малкото, което имат, но не е ли разочароващо да видиш, че подаръкът ти е по-малък от опаковката си? Чувствате ли се излъгани? :D

Предпочитате ли "вашето момиче", дори и да няма толкова големи дадености, да ви радва окото с това, което има, но подчертано с дадени средства или по-скоро ще ви е разочароващо когато видите..."голата истина"...изобщо забелязвате ли някаква разлика с и без сутиен или сте разсеяни от мисълта: "цицииииииии":D

bloodyF
08-06-2012, 16:31
има разлика и се забелязва, но не мисля,че ще е чак толкова разочарован, ако я види на голо и е по-ненадарена отколкото си е мислел
важното е да няма салфетки и чорапи

пък винаги със сутиен изглежда различно, независимо дали е чашка А или Д ..но пък не става без
така че дишай, няма да те върнат щот имаш по-малки гърди и няма да се ''чувстват излъгани''

prostotiika1544
08-06-2012, 16:47
Мерси за мнението, но ще побързам да уточня, че дишането ми е нормално, а гърдите - задоволителни :D интересно ми е да задавам хипотетични въпроси :)

DarkTemplar
08-06-2012, 17:11
Харесвам и по-големи, и по-малки, спортни цици. Щом я харесвам и има на какво да обърна внимание, значи съм доволен. Тея фалшове и измами с подплънките, по-малък размер сутиен и т.н. не ги понасям.

Wax
08-06-2012, 18:29
Не всички мъже са цицомани

marilyn
08-06-2012, 19:41
Тва с подплънките е толкова грозно според мен... щом едно момче е с теб, значи е доволен от това,което имаш като дадености.

Nappqko
08-06-2012, 19:50
Еми какво да ти кажа, не само гърдите са важни и други неща правят впечатление.

DeviL_AsS
08-06-2012, 19:55
Прочетох ника ти като 'prostitutkata1544' :D

BadAss
08-06-2012, 19:57
ахах попадал съм на една мацка дето имаше страшните цици на снимки
и като излязохме като я видях на живо в главата ми си казах "ама..къде са ? ;/"

magita
08-06-2012, 20:15
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/422122_388344567843445_1957804633_n.jpg

prostotiika1544
08-06-2012, 20:31
DeviL_AsS , и друг път се е случвало, но така аватарът ми е мн тематичен...:D май ще тр да помисля за друг ник

bloodyF
08-06-2012, 20:31
ми , не знам, ама аз съм виждала летящи салфетки в женска съблекалня и не е приятна гледка да гледаш 40 кг, плоска като дъска ,която под блузата изглежда като..Адриана Лима..примерно..

6timi
08-07-2012, 06:34
Аз харесвам малки спортни цицки... като критерии - като ис сжия шепата... да ми я изпълват :) и да са обемни на всякъде а не провиснали... :)

П.П. на скоро се запознах с едно момиче ... намерихме се във фейс-а и на живо имаше огромни цици, а после и гледах снимките по бански... бяха по малки от мандаринки... даже и моята приятелка се възмущаваше... :D

3oPuTy
08-07-2012, 08:39
Никога не съм разбирала жените,които използват "магически сутиени" (както ги нарича една приятелка) за да изимитират по-големи гърди :?
Вярно,к'во ли разбирам аз като съм доста голяма гръдна,ама все пак ... Не знам,аз лично го намирам за хипер глупаво :?

Jammie
08-07-2012, 09:25
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1344331508z.jpg

<3

horacio
08-07-2012, 09:34
Прочетох ника ти като 'prostitutkata1544' :D
и аз така :razz:

embraceme
08-07-2012, 10:02
Ако съм лудо влюбен в някое момиче изобщо няма да гледам колко са и големи гърдите

SisiStrange
08-07-2012, 10:19
Има си хора за всекиго. Едни си падат по малки, други - по големи гърди. Но ми се струва, че ако бях момче щях да се обидя, ако моята се чуди колко дебела подплънка да си завре.

Впрочем, в последно време ми се струва, че и без това вече твърде рядко се срещат хора, които харесват големи цици. Някакви се комплексират и се мъчат да ги свалят с диети и не знам си какви други простотии. Отмина нашето време... Тъй че не са ви нужни подплънки реално.

anonymous708973
08-07-2012, 14:31
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1344331508z.jpg

<3

Хах, елементарно.

или сте разсеяни от мисълта: "цицииииииии"
Мда :D

IncendiaSanctus
08-07-2012, 14:34
Има си хора за всекиго. Едни си падат по малки, други - по големи гърди. Но ми се струва, че ако бях момче щях да се обидя, ако моята се чуди колко дебела подплънка да си завре.

Впрочем, в последно време ми се струва, че и без това вече твърде рядко се срещат хора, които харесват големи цици. Някакви се комплексират и се мъчат да ги свалят с диети и не знам си какви други простотии. Отмина нашето време... Тъй че не са ви нужни подплънки реално.

Долни лъжи ! Аз обичам големи цици, кой каквото ще да ми говори :D
Пък тия подплънки, те си личат долу-горе, трудно да не се досетиш... Пък и някоя клечка с 50 ханш като извади 110 гръдна обиколка и ти е ясно, че нещо не е както трябва... Грозно е !
Искам само да кажа, че и моя идеал е да ми е колкото шепата, обаче аз имам огромни шепи ( топка за волейбол я държа с една ръка :D )

Zaharinka
08-07-2012, 14:56
Ами аз пък съм потресена...Отидох да си купувам бельо и всичките сутиени имаха огромни подплънки...ама огромни ви казвам,всичко подплънка и искам,не искам,като си харесам си взимам,пък мъжо не се е оплаквал.Понякога не лъжат чак толкова тези подплънки,но все пак зависи.По принцип си личи,когато няма нищо в сутиена.

dami666
08-08-2012, 19:11
И аз го имам този проблем с големите подплънки,от по-евтините сутиени почти няма без подплънки и се отказах от тях.Сега си купувам по-скъпички,но поне качествени.Никога не съм харесвала подплънки и според мен няма смисъл да използваме тази оптична илюзия да привлечем мъж,защото рано или късно все ще ни видят голи.И няма да са доволни от гледката (особено ако са били някакви огромни подплънки)

fenkaaa
08-08-2012, 21:21
Когато един мъж хареса една жена,се предполага,че не е само заради гърдите.Почти никой мъж няма да те отхвърли,защото нямаш големи цици,спокойно! :)

Rebirthing
08-08-2012, 22:16
Хм, мъжете около мен, т.е моите приятели и познати от мъжки пол харесват различни размери гърди и дори не мога да кажа, че има тенденция.
А със или без подлънки разликата няма как да е толкова фрапантна. Ако подплънките правеха такива чудеса, ехеее, силикон нямаше да съществува. Мен лично, ако имах малки гърди нямаше да ме притеснява особено, но повече бих се притеснявала ако при слабо тяло имах силен целулит, увиснала кожа, кофти дупе и прочие.

Zqpkov
08-09-2012, 00:16
Цицомани !

SisiStrange
08-09-2012, 06:14
Ами аз пък съм потресена...Отидох да си купувам бельо и всичките сутиени имаха огромни подплънки...ама огромни ви казвам,всичко подплънка и искам,не искам,като си харесам си взимам,пък мъжо не се е оплаквал.Понякога не лъжат чак толкова тези подплънки,но все пак зависи.По принцип си личи,когато няма нищо в сутиена.
И при мен го има тоя проблем с по-евтините сутиени, а не ми се дават 60лв за един убит цицодръж. :D Ама какво да се прави, тези без подплънки са все по-убитите модели. На мен като цяло не ми харесват, защото много запарват особено лятото.

anonymous708973
08-09-2012, 15:09
Момичета, проверявайте в магазините за дрехи. В момента се сещам за Ню Йоркър. Там има модели, при които дори малките номера нямат подплънки. Сутиените са по 20-25 лв, красивички са и са доста качествени.
Иначе в тия магазини за българско бельо сутиените може да са по 6-10 лв, ама са супернекачествени и подплънките са потресаващи.

пAteNцЕ
08-09-2012, 15:21
боже аз наскоро като разглеждах бельото останах с впечатлението, че не са просто подплънки,а възглавници :lol: някой мъж ще остане с разбита фантазия :Д
пс: лошото е,че и аз ползвам подплънка(ама не е чак кой знае кво,но все пак) :oops:

lqlq_f
08-09-2012, 15:44
Момичета, проверявайте в магазините за дрехи. В момента се сещам за Ню Йоркър. Там има модели, при които дори малките номера нямат подплънки. Сутиените са по 20-25 лв, красивички са и са доста качествени.
Иначе в тия магазини за българско бельо сутиените може да са по 6-10 лв, ама са супернекачествени и подплънките са потресаващи.

Нещо се бъркаш,българските сутиени не са по 5,6 лв.По толкова са китайските.Българското бельо си е доста качествено !

mir4eto93
08-09-2012, 15:55
Аз си купувам сутиени само без подплънки или такива, на които мога да ги махна. Те и на сутиените Ц, Д също слагат. Не знам защо :Х Иначе няма нищо по-лесно от това да си вземеш малък сутиен и циците ти да се качат до ушите, за да изглеждат по-големи. Ама не виждам смисъл в това.