View Full Version : Само около мен ли има толкова неблагодарни хора?!?
sisi_ifchy
08-06-2012, 16:41
Аз ли съм виновна или просто в днешно време всеки гледа на себе си, като на единствен?
Понякога се чудя, как може да съм заобиколена от толкова неблагодарни приятели, понякога се чудя дали мога да ги нарека така
Винаги съм се съобразявала с хората около мен, а сега никой не желае да се съобрази с мен
Някой да има предложения, как да ги строя всичките преди да са ме побъркали?
DarkTemplar
08-06-2012, 16:45
Не, навсякъде ги има.
DisappointedDreamer
08-06-2012, 16:50
Криза е.
Amore-Mio*
08-06-2012, 17:14
За съжаление ги има навсякъде и отърване от тях няма. Но рано или късно, всеки получава заслуженото - ще се осъзнаят и те един ден.
filmimilmi
08-06-2012, 17:31
Всъщност проблемът е в теб. Кой пък е длъжен да се съобразява точно с теб? Мисля, че си егоцентрик, защото наистина не е нормално да очакваш, че всички трябва да подхождат към теб с внимание. С какво си толкова специална? И, ако чувстваш, че правейки добро на някого, после ще съжаляваш, тогава просто не прави услуги и компромиси за тези хора. Какво толкова сложно в това има?
Винаги съм се съобразявала с хората около мен, а сега никой не желае да се съобрази с мен
Това е грешката ти.
Някой да има предложения, как да ги строя всичките преди да са ме побъркали?
Тегли им по един игнор и изобщо не си прави труда да се занимаваш.
.................
Просто стой далеч от такива хора, така правя аз и повярвай ми действа! Просто не се доверявай лесно и не угаждай на капризите на всички.
Anichkaxxwee
08-07-2012, 06:13
Неблагодарни хора винаги е имало, и ще има
Като не се съобразяват с теб и ти не се съобразявай много, много с тях
Навсякъде са, неизбежно е. И аз може да се каже , че до скоро страдах от тоя факт, но се примирих и спря да ми пука.
Me4encety
08-07-2012, 13:14
Шамари.
anonymous708973
08-07-2012, 14:18
Пф, навсякъде са.
BlueGirl
08-07-2012, 17:56
Не,не са само около теб.Светът е пълен с егоисти.Какво можеш да направиш?Свиркай си и да не ти пука ;)
vermili0n
08-07-2012, 18:17
Не се занимавай с тях. Не можеш нито да ги "строиш", нито да ги промениш.
petetyyy
08-07-2012, 19:15
Като не ти харесват просто ги премахни от живота си, направи една чистка, ще се чувстваш доста добре, казвам ти от личен опит. А колкото до това дали ги има- да, срещат се, но можеш да ги ограничиш максимално като подбираш по-внимателно приятелите си. :)
Има куп неблагодарници, но ако живееш за тях, какъв би бил твоят живот? Просто си гони интереса и не се обръщай назад, за да се разочароваш.
iwweto98
08-08-2012, 06:32
Хмм ... При мен е същата ситуация. Просто спри да показваш, че ти пука. Като видят, че те ядосват с това тяхно държание, го правят нарочно. Примерно, когато се смеят за нещо, което теб те дразни или нещо подобно, просто се смей и ти. Не показвай , че ти пука, защото те ще го правят нарочно.
bilqnavod
08-08-2012, 14:49
Петър Дънов е казал: Ако си мислиш, че всички те харесват, това със сигурност не е така. Ако 10 те харесват 1 няма да те харесва. Винаги.
HollyGolightly
08-08-2012, 21:47
Не, плъзнали са навсякъде
С масово убийство и оргии...
HoBaTopka
08-09-2012, 15:54
Проблема ти (ако мога така да го нарека) е, ЧЕ очакваш от приятелите си това, което ти си готова да дадеш. Бързам да напиша, (въпреки, че идея си нямам кво е стаВало) ЧЕ щом са ти 'приятели' трябва да положат поне малко усилия да се държат като такива, ръйш ли. ;)
И не. Навсякъде ги има, при мен рядко, 'щото аз си имам едни 10тина приятели, а за останалите винаги си имам по 1 наум. :)