PDA

View Full Version : не знам какво да правя

teodoradimitrowa
08-07-2012, 12:44
Здравей те казвам се Теодора и съм на 15 години .. Моята история е малко объркана (така да се каже) Декември месец се запознах с едно момче на едно парти ... Още щом го видях ужасно много го харесах .. По едно време той дойде и седна до мене ... и започна да ме заговаря ... и така почти цяла вечер . гадното бе че той е по-голям от мен ... даже може да се каже доста по голям от мен все пак е на 21 години ... След няколко дена го намерих в фацебоок и започнах ме да си пишем .. постоянно се лигавих ме .. той ми поиска номера и аз му го дадох ..след няколко дена започнах ме да си говориме по телефоните с часове .. беше прекрасно ... Април месец реших ме да се видим .. и излезнах ме .. какво да ви кажа чуствах се уникално бях с момчето което харесвах толкова много... А той се държа много добре с мен ... когато рещих ме да се пребираме той ме изпрати и ме целуна ... бях на седмото небе обаче дойде ден в който спрях ме да общуваме .. Бяхме се скарали .. Сега .. той се опитва да ме вкара в леглото си ... а аз не знам дали искам .. защото мисля че ако си легна с него ще го заобичам .. а на него няма да му пука .. моля ви кажете какво да правя .. ? \\ и съжалявам ако има някакви грешки но за първи път пиша тук //

scandalousLady
08-07-2012, 12:58
Не му пускай ако му е само за едното е*ане, колкото и да го харесваш.

Amore-Mio*
08-07-2012, 13:03
Той още от самото начало го е искало това.

Не му се връзвай.
Ще съжаляваш след време.

Me4encety
08-07-2012, 13:08
Ако мислиш,че можеш да му пуснеш само за веднъж и го искаш - давай.Много мразя като всички започнат да се втилясват на тема секс :?

teodoradimitrowa
08-07-2012, 13:18
Ако мислиш,че можеш да му пуснеш само за веднъж и го искаш - давай.Много мразя като всички започнат да се втилясват на тема секс :?

Точно това е че ако му пусна .. може би след това ще почна да го харесвам много повече ... А на него няма да му пука определено .. Защото с една дума на него му е все тая за всичко ... =]

scandalousLady
08-07-2012, 13:28
Тогава не позволявай да те използва бе мацка :) . Продължавай си живота и ще намериш някой, който ще те заслужава.

teodoradimitrowa
08-07-2012, 13:30
Тогава не позволявай да те използва бе мацка :) . Продължавай си живота и ще намериш някой, който ще те заслужава.

ъм ... Дам благодаря ти :* ще се опитам макар да е доста трудно :(

Amore-Mio*
08-07-2012, 13:31
Оф, момиче.

От ясно по - ясно е, че иска секс, иначе няма смисъл да се занимава с 15-годишна. Иска си го. И ако си съгласна , действай. Макар, както се изразих в предишното си мнение, не си струва. Защото най - вероятно ще те изчука и толкова. А ти ще седиш и ще ревеш за грешната ти постъпка. Решаваш си сама.

teodoradimitrowa
08-07-2012, 13:47
права си и мерси :)

Anichkaxxwee
08-07-2012, 16:08
Няма смисъл
За кво си мислиш, че е хванал 15годишна
Остави го тоя идиот
След време ще си намериш някой, който наистина те обича и държи на теб

Zaharinka
08-07-2012, 16:17
Тоо възможностите явно не му стигат да свали някоя на неговата възраст,а лъже малкото момиче...Ужас,ужас

BlueGirl
08-07-2012, 17:45
Мани го тоя.Търси си неопитна да я разиграва както му скимне.Насочи си вниманието към някой,който си заслужава.Такива като този ги има под път и над път.

UltrasGirl
08-07-2012, 18:26
Мани го тоя.Търси си неопитна да я разиграва както му скимне.Насочи си вниманието към някой,който си заслужава.Такива като този ги има под път и над път.
+1 Няма смисъл.. ще съжаляваш някой ден ще намериш някой който те заслужава.. : )

petetyyy
08-07-2012, 19:13
Няма смисъл да му пускаш щом сте прекъснали така контакти. Само не разбирам какъв е толкова проблема, разликата не е кой знае каква, като се има предвид, че момичетата сме доста развити за годините си, докато момчетата на нашата възраст още гледат кеч и се радват на компютърни игри ;)

teodoradimitrowa
08-07-2012, 19:25
Благодаря :)

iwweto98
08-08-2012, 06:34
Според мен е спрял да има чувства към теб, и просто ще те използва .. -.- Теди, една моя позната беше в същата ситуация ... Просто хората се променят.. А и все пак, той е на 21 .. Имате 6 години разлика. Но, все пак, това е твое решение. Както казаха някои потребители, щом сте прекъснали старите отношения - няма смисъл. :)

bilqnavod
08-08-2012, 14:43
Ако си девствена по добре не лягай с него! Изчакай още време срещни друг, в който няма да се съмняваш. Това е моят съвет.

NqkfaNikakva21
08-08-2012, 14:51
Какви времена, какво чудо.
Щяла да си легне с него, за да го заобича. Боже, Боже..

YyoOnNiItTyY
08-08-2012, 16:58
Не лягай с него! Вижда се, че иска само секс и после кой от къде е.

Skullcrusherka
08-08-2012, 19:41
Както вече ти казаха - не му се връзвай. Повече от ясно е какво иска. По-добре е да го забравиш и да си намериш някое стойностно момче. По възможност на твоята възраст.

HollyGolightly
08-08-2012, 20:56
Точно това е че ако му пусна .. може би след това ще почна да го харесвам много повече ... А на него няма да му пука определено .. Защото с една дума на него му е все тая за всичко ... =]
като няма да му пука, ти какво си седнала да го мислиш? Сама знаеш, че цялото това нещо няма да се получи и ще си разочарована накрая, по-добре ме си губи времето с него, а си намери някои по-близък до твоята възраст както вече ти казаха.

ChuShki
08-09-2012, 17:45
Роди му деца да има за какво да се върне !

MegiBoOm
08-10-2012, 16:46
Той още от самото начало го е искало това.

Не му се връзвай.
Ще съжаляваш след време.
мхм

horacio
08-10-2012, 19:26
Роди му деца да има за какво да се върне !
:lol: хахаха
ама иначе щом имаш и капка съмнение не го прави :)