View Full Version : квантова диагностика
Gerityyy08
08-08-2012, 07:17
Здравейте! Искам да поптам, чрез квантова диагностика на скенер може ли да се разбере дали си девствен или не. При момичетата
Мисля си че тази "квантова диагностика", по скоро попада в сферата на екстрасенсите. т.е. не е научно издържана, доказана и т.н. Личното ми мнение е че просто някои злоупотребяват с думата "квантов", защото звучи много научно и е чудесна реклама за поредния безмислен уред стил телешоп.
Gerityyy08
08-08-2012, 07:46
Ами майка ми е решила да ме води в някаква клиника, купила ваучери намалени от 50 лева на 10 за да се преглеждаме и там пише че преглеждат с този уредд за 1 мин всички органи вкл. и гениталите. Но само на екран безкръвно и после излизат резултати какво ти има и какво ти няма.
DeviL_AsS
08-08-2012, 07:55
купила ваучери намалени от 50 лева на 100
:lol: голяма примоция е хванала жената
Прочети тука:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615480.30
Общо взето уреда не показвал нищо особено, само разни показатели, на базата на които изписват скъпоструващи хранителни добавки, едва ли девствеността обаче е сред тях ;). По скоро човека който извършва анализа, може да използва психологически похвати за да се издадеш сама. Така че спокойно :).
Пиши после какви са ти отзивите, че ми стана любопитно.
Gerityyy08
08-08-2012, 07:58
значи не се разбира така ли ...
:lol: голяма примоция е хванала жената
:D:D:D Да, бе, цели 100% отгоре. Никак не се е минала.
Няма да те хване, че си девствена. От друга страна, не знам въобще дали ще хване нещо. Не мога да кажа със сигурност дали е измислица, плъзга се някъде по границата. Всъщност уреда улавя вълновите характеристики на частиците ти в определена област от тялото и ги сравнява със някакви стандартни (присъщи на здрав човек). Как ще се интерпретират отклоненията зависи от интерпретатора (било то машина или човек), но ме съмнява, че някой може да им придаде смисъл. По-скоро уредът може да ти предложи на какви тестове да отидеш, ако улови нещо, а не да ти каже нещо категорично. Примерно уредът регистрира отклонения в сигнала от сърцето - отиваш на кардиолог да видиш дали наистина има нещо. 50 лева не бих дал за такова чудо, ако ще да е турско робство.
Gerityyy08
08-08-2012, 09:13
Няма да те хване, че си девствена. От друга страна, не знам въобще дали ще хване нещо. Не мога да кажа със сигурност дали е измислица, плъзга се някъде по границата. Всъщност уреда улавя вълновите характеристики на частиците ти в определена област от тялото и ги сравнява със някакви стандартни (присъщи на здрав човек). Как ще се интерпретират отклоненията зависи от интерпретатора (било то машина или човек), но ме съмнява, че някой може да им придаде смисъл. По-скоро уредът може да ти предложи на какви тестове да отидеш, ако улови нещо, а не да ти каже нещо категорично. Примерно уредът регистрира отклонения в сигнала от сърцето - отиваш на кардиолог да видиш дали наистина има нещо. 50 лева не бих дал за такова чудо, ако ще да е турско робство.
имаш в предвид че няма да ме хване ако не съм девствена ?
MarkKnight
08-08-2012, 09:22
чакай ся,ти искаш да те хванат или да не те хванат,че не си дествена
Gerityyy08
08-08-2012, 09:29
не искам!
prosto_chovek
08-08-2012, 09:32
няма да те разберат, разбира се. Не се ли научихте, че такова нещо се разбира, като се види от гинеколог... пък и докторът едва ли, и да види, ще заяви на майка ти - яяя, ма ваща щерка се е проебала... на колко си? :)
Gerityyy08
08-08-2012, 09:34
почти 17
prosto_chovek
08-08-2012, 09:37
ми тогава какво ненормално има и да не си девствена?... :)
Gerityyy08
08-08-2012, 09:38
Обясни го на майка ми. Както и да е благодаря ви на всички, че ми съдействахте!
prosto_chovek
08-08-2012, 09:40
не се притеснявай. Пък и тя да не мислиш, че е девствена... (знам как прозвуча, предвид, че теб те има), тоест, и тя го е правила. Няма да се разбере от това, дори и да се види по някакъв начин, лекарят няма да й каже заради лекарската тайна, която е длъжен да спазва. :)
Gerityyy08
08-08-2012, 09:42
Дано. Благодаря Ви!
Силно ти препоръчвам да си провериш главата обаче с тоя апарат, че може да ти липсват малко мозъчни клетки. Ако не го покаже, поне ще знаеш, че тая диагностика не работи.
Пълна глупост са тия уреди....