Влез

View Full Version : Не мога да забравя бившия си, ревнувам

Gwendoline
08-08-2012, 09:15
Здравейте... може ли малко подкрепа... ситуацията е такава, че ходих с едно момче кратко време, 2 месеца, но явно съм се влюбила... вкарах се в един филм и аз скъсах с него... след като скъсахме се видяхме и чухме няколко пъти през следващите две седмици и уж излязохме да се разберем дали ще се събираме, но не повдигнах темата от инат и той също не я повдигна и явно е решил, че всичко е до там и замина по морето. Скъсахме началото/средата на юни, но още не мога да го преживея напълно. Сега съм доста по-добре от преди, преди не спирах да му гледам профила, кога е влизал, какво е правил, писах си с приятелите му да разбера как е, какво прави.... знам, че е много тъпо това, но не знаех какво да правя... сега съм доста по-добре, но мисълта, че може би си е намерил някоя по морето и въобще не се сеща за мен направо ме разкъсва. Също мисълта, че не направи нищо, за да се съберем, изникват въпроси дали не се радва, че съм скъсала с него, че да се отърве от мен и всякакви филми... иначе не сме се карали за нищо докато бяхме заедно... Знам, че живота продължава, но.... :(

MarkKnight
08-08-2012, 09:19
хахаха разкъсвате мисълта,че не е направил нищо за да се съберете или че не се сеща изобщо за теб при положение,че ти си се филмирала и си го скъсала? хахах нямаш право просто,ти си си виновна,така че остави момчето да е щастливо и го забрави

ledenakrasota
08-08-2012, 09:25
Признаваш, че ти си го скъсала. Ти си се филмирала. Ти от инат не си повдигнала темата и после казваш "не направи нищо, за да се съберем". втф?! Това ти трябва да го направиш. Не той се е държал като сополиво лапе. Аз не бих те изтърпяла и месец. Без да се обиждаш. Просто такова държание е....Аз също съм страшно ревнива, но не го показвам или поне гледам да ми мине, а не да се тросна на момчето.
По всякакъв начин си му показала, че не го искаш и си го отблъснала. Защо трябва изведнъж той да се напъва?! Ти си тази, която трябва да се извини и да оправи нещата. :)

Gwendoline
08-08-2012, 09:25
защо да нямам право, ако държеше на мен наистина би трябвало поне да се обади един път за едно "здр ко става" поне... :(

MarkKnight
08-08-2012, 09:27
абе дете на колко си?тва женската ви логика на незаменими ме дразни хипер много,пак ще ти кажа,колкото и да е държал на теб ти си го зарязала и наранила,чат ли си?остави момчето

Gwendoline
08-08-2012, 09:29
знаех си просто , че мен ще ме изкритикувате :D да, аз го скъсах, но не искам сега да обяснявам надълго и нашироко защо съм постъпила така с най-малките подробности, защото най-малкото това е моята гледна точка, но монетата има две страни. може би не мога да преживея не него, а че по такъв начин се развиха нещата и нещо ме мъчи вътрешно и всякакви въпроси. lame e, най-малкото че оттогава минаха 2 месеца, а ние толкова сме били заедно, но... как да ги обясня как се чувствам, сигурно някой ме разбира... но така си мисля, че ако имаше нещо към мен, ако не да ми се обади поне смс или по фб нещо.. знам ли...поставям се на негово място и мисля, че бих го потърсила

Gwendoline
08-08-2012, 09:30
абе дете на колко си?тва женската ви логика на незаменими ме дразни хипер много,пак ще ти кажа,колкото и да е държал на теб ти си го зарязала и наранила,чат ли си?остави момчето

ок, мерси, разбирам какво искаш да кажеш. на 19 съм

MarkKnight
08-08-2012, 09:32
ако толкова искаш да се оправите,каниш го,питаш го дали искате да сте заедно и тва е,от него не очаквай нищо...

ledenakrasota
08-08-2012, 09:33
знаех си просто , че мен ще ме изкритикувате :D да, аз го скъсах, но не искам сега да обяснявам надълго и нашироко защо съм постъпила така с най-малките подробности, защото най-малкото това е моята гледна точка, но монетата има две страни. може би не мога да преживея не него, а че по такъв начин се развиха нещата и нещо ме мъчи вътрешно и всякакви въпроси. lame e, най-малкото че оттогава минаха 2 месеца, а ние толкова сме били заедно, но... как да ги обясня как се чувствам, сигурно някой ме разбира... но така си мисля, че ако имаше нещо към мен, ако не да ми се обади поне смс или по фб нещо.. знам ли...

Изпитваш чувство за вина, че си сгафила. Тросни се на майка си и ще ти забие два шамара, вместо а ти се обади по телефона "Ало, мило! Как си?!". Ти били се обадила на някого, когото си скъсала и дори не си му намекнала, че искаш а се събирате? Мъжете не могат да четат мисли. ;)
Винаги има две страни на монетата, но една връзка не се къса, защото ти така си сметнала за добре. Първо се говори с другата страна и се изясняват проблемите. :)

malko_pisi
08-08-2012, 09:34
След като казваш, че ти си го оставила, няма какво да се надяваш на серенади под балкона и да чакаш извинение или молба да сте отново заедно! Грубо ще прозвучи от напълно непознат, но : Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи... Така че горе главата- момчета колкото щеш, сигурно сега си искаш твойто, ама вече няма как да стане. Трябвало е мъъъничко да помислиш, преди да се правиш на актриса и да вкарваш и него в твоите филми... Айде успех и всичко минава :)

spensi
08-08-2012, 09:44
След като казваш, че ти си го оставила, няма какво да се надяваш на серенади под балкона и да чакаш извинение или молба да сте отново заедно! Грубо ще прозвучи от напълно непознат, но : Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи... Така че горе главата- момчета колкото щеш, сигурно сега си искаш твойто, ама вече няма как да стане. Трябвало е мъъъничко да помислиш, преди да се правиш на актриса и да вкарваш и него в твоите филми... Айде успех и всичко минава :)
Точно и ясно

scandalousLady
08-08-2012, 09:50
Ти е трябвало да повдигнеш въпроса, когато сте излезли. Сега или ти трябва да го направиш, или го остави да си живее живота, както и ти своя. Момчета - много, дано се получи ако и момчето има още чувства.

BlueGirl
08-08-2012, 10:14
Късаш го и после очакваш той да ходи след теб и да се опитва да се съберете отново?!?Не си ли се замисляла,че момчето си има достойнство?И аз да съм,и аз не бих тичала след човек,който ми е показал,че не иска да е с мен.Детинско поведение,а си на 19.Язък...

enabl3
08-08-2012, 11:55
ТОЯ ЖЕНСКИ ИНАТ НИКАДЕ ГО НЕМА!! ако искаш нещо вземи телефона и му се обади ... ти в час ли си да чакаш той да предприеме нещо в положението което сте, като най-малкото за да го направи трябва да си потъпка всякакво достойнство,самочувствие и квото щеш още тама...

Amore-Mio*
08-08-2012, 12:25
мисълта, че не направи нищо, за да се съберем, изникват въпроси дали не се радва, че съм скъсала с него, че да се отърве от мен и всякакви филми... иначе не сме се карали за нищо докато бяхме заедно... Знам, че живота продължава, но.... :(

Ха - ха. По твоята логика означава, че ти също се радваш, че сте скъсали. Виновна си, осъзнай го. Ти си го скъсала и на всичкото отгоре очакваш да направи нещо , за да се съберете отново. Мислиш ли изобщо? Като си имала толкова голямо желание - да не си се инатила, ами да си оправила нещата. Защото така или иначе по твоя вина сте стигнали до тук. По - добре остави момчето да е щастливо. Определено не заслужава да е с такава като тебе, която не знае какво иска.

xXxPETYAxXx
08-08-2012, 12:40
Дразниш се, че момчето не ти тичка след гъза и не ти се моли да се съберете, при положение, че ти си взела това решение?! Не си незаменима, не си единствена и момчето не е направило нищо лошо, ако си е намерило друга.

Hilary_
08-08-2012, 13:07
Намери си някакво занимание и спри с филмите. Няма смисъл да чакаш да се събирате. Move on.

fenastz
08-08-2012, 14:32
ЖАЛКО ама ти си виновна, носиш си последствията ;)

balu4ka
08-08-2012, 16:26
След като не цениш нещото докато го имаш ,така ще е .Само не разбрах ,чувстваш женското си его толкова силно ,че чак ти заглъхват ушите ,мм?Остави момчето да си живее живота,липсата на внимание няма да те убие :)

Gwendoline
08-10-2012, 19:36
нямах нет няколко дни...
та добре няма как да знаете ситуацията пределно ми е ясно, но нека споделя няколко неща, след като повечето от вас застават на негова страна да ми кажете "сега" дали не съм имала повод да го скъсам и вие бихте ли направили компромис и това изглежда ли въобще като че той ме е ценил:
1. точно на рождения ми ден не ми честити, не ме целуна дори през целия ден, на всичкото отгоре закъсня с 2 часа за уговорка за събиране с най-близките ми приятели през деня, беше си сложил предната вечер тела на безшумен, а предварително го предупредих, че ще му звънна за да го събудя случайно да не се успи.... на всичкото отгоре седя малко и реши, че не му се седи с нас и отиде да пие с негови приятели, цяла вечер не ми вдигаше, нито през следващите 4 дена, защото не можел да изтрезнее, на всичкото отгоре и заминал извън града без да ми каже, освен това ми се сърдеше незнайно защо и за тия дни единственото, което направи беше да ми каже, че не мисли да се прибира скоро в града и да ми звънне един път. Това на уважение ли ви прилича? Въпреки това се прибра де и ми звънна, но не каза "айде да се видим" или нещо такова ми само "ко прайш" и чакаше аз да го извикам да говорим и през цялото време бързаше и напираше да се прибира и тела му постоянно звънеше- поне малко да се беше усетил да остави разговорите за след като свършим нашия, а той дори напираше да тръгва.
2. точно 2 дена преди това случайно попаднах на хронология, че пише на някакво момиче (тя не му е отговаряла), че и телефона и намерил и и звънял и тя е точно от този град, в който беше заминал... може би и тук не трябваше да се съмнявам?
3. дължи ми 100 лева, които бяха повече, върна ми част от тях, но след като скъсахме - греда. и съм сигурна, че и стотинка няма да видя от тях
4. твърдеше, че съм искала да прекарваме повече време заедно и съм се сърдела когато не ме вика с приятелите си, макар че дори не разбра какво исках да му кажа - ние оставахме насаме като дойде време да се........ и рядко правихме други неща сами заедно и се опитах да му обясня, че той постоянно е с приятелите си, винаги намира време за тях и да играе карти, но не и да прекарва времето си с мен и ако не се виждаме докато е с приятелите си, то няма кога да се виждаме, защото постоянно е с тях
5. като отидем в тях все се залепваше за компа - един път седяхме и той от 5 следобед до 12 вечерта игра на компа без дори да ми обърне внимание - аз да не съм падарин, че да му давам акъл, че не трябва така
има и други работи, но няма смисъл да пиша повече...е...

tweety91
08-11-2012, 11:00
На пръв прочит от темата се разбира, че си скъсала с него заради някакви глупости, но от последния ти пост нещата се изясняват и обръщат доста. Трябваше да напишеш всичко това в началото за да няма нападки към теб и да знаем какво да те посъветваме. Моят съвет- Мани го не ти трябва! Не ти звъни, не ти честити рождения ден и на всичкото отгоре му става скучно и отива при приятелчетата си.. пфф ми той с теб ли ходи или с някой от момчетата? Това, да те зареже на празника ти, трябва да ти говори, колко те "цени" .. Продължи напред и недей да разпитваш приятелите му за него, някакси изглежда жалко и отчаяно.

xXxPETYAxXx
08-11-2012, 11:19
Емм мацка, той просто те е използвал(сексуално и финансово) и не разбирам защо държиш толкова на него. Добре си направила, като си го зарязала, лошото е, че ти пука за такъв боклук, но и това ще отмине.

Gwendoline
08-11-2012, 11:51
ами не живея в свят, в който смятам, че всичко е идеално. имам приятелки и моя покрай техните гаджета е цвете за мирисане - напиват се всеки ден(моя не пиеше), гонят приятелките си "махай се ма чуваш ли кво ти казвам", тръгват през прозореца да скачат, посягат им и т.н., обиждат ги - моя никога не си е позволявал да ми каже нещо накриво, по-скоро не ми вдига телефона си, защото (както той каза) предпочита да не ми вдигне, отколкото да съжалява, ако каже нещо такова после.
пари той никога не ми е искал, аз предложих да му ги дам, защото му трябваха, той ми ги върна веднъж, но после излезе нещо друго и ме помоли да му ги дам, ако не е проблем и аз се съгласих - той ми върна половината и ако не бях да го скъсам сигурно и др половина щеше да ми върне, но избързах. той също ми е давал пари да си купувам неща, не съм му давала само аз и сметките по заведения винаги той ми ги плащаше.
за компа айде не е било чак такъв проблем, щото тогава не обръщаше внимание и на приятелите си , не само на мен :D

най-вече го скъсах заради това за рождения ден и това, че разбрах, че е звънял на това момиче- но не мисля, че ми е изневерявал, защото скоро след рд-то бяхме в много добър период и това е било последния път когато и е писал във фейсбук. не сме се карали никога, но повдигнах въпроса, че ми обръща малко внимание и че едва ли не съм му само за ебане и той оттогава правихме секс само когато аз поискам - така че не може да се каже, че ме е използвал (той каза, че не е вярно това, че съм му само за ебане, но какво може да ми каже "да така е "... :X :D ). но аз постоянно се цупех и стоя и му мълча и никакъв разговор не водим - признавам, ако се бях постарала малко повече по-добър край щеше да има.. така че и двамата имаме вина, един негов приятел после ми писа "защо не сме поговорили преди да се разделим, винаги има варианти" така е, но аз с това, което му казах "не виждам смисъл да сме заедно", можеше поне да каже да поговорим а-у, а той каза "след като си решила няма какво да направя". и затова ме е яд.
иначе това са лошите случки които са се случвали, няма други лоши, само тези 5, но имахме и хубави моменти все пак :)))))

tweety91
08-11-2012, 13:42
Това, че не се държи като гадженцата на приятелките ти, не го онеправдава! Трябва да ти посегне ли, за да се убедиш, че не му пука за теб? Приема те за даденост - играчка, която може да си разиграва както иска в замяна на няколко нежни думи. Било е хубаво, вече не е - КРАЙ! Хах.. играч..

xXxPETYAxXx
08-11-2012, 14:30
Ама да им завидя на приятелките ти направо... ужас! Що за хора сте вие, че търпите подобно отношение?! Това, че е цветенце покрай тези "неандерталци", които са гаджета на приятелките ти много ли те успокоява... Мазохистки сте ти и приятелките ти честно, а и за 2 месеца връзка само да се стигне до такова положение...нямам думи!

HollyGolightly
08-14-2012, 22:21
Първоначално и моята реакция беше като на хората които отговориха първи, но след като прочетох последните ти коментари разбирам защо сте скъсали. Това което не разбирам обаче е защо искаш да си с него? И защо се надяваш на него сега да почне да му пука? То докато сте били заедно те е пренебрегвал а какво остава за сега когато си му дала свободно. Той не се държи с теб така както трябва , игнорира те, лъжи те, защо за Бога искаш да си пак с него? Сега ти е дошло , намери си някой друг и не се занимавай с този, не си струва.

bllackbarbie
08-19-2012, 18:56
Бивш се забравя с нов ! Каквото и да ти напишем тук е излишно едва ли ще ти помогнем много . Но според мен говори с него но не му казвай пряко как се чувстваш за да не вземе да се подиграе . И горе главата ще си намериш друг !

Furious?
08-19-2012, 19:10
заради такива малки сталкерчета като теб , които гледат кой какво прави , докато е необвързан , нямах фб

smil4eto
08-19-2012, 19:56
Това, че не се държи като гадженцата на приятелките ти, не го онеправдава! Трябва да ти посегне ли, за да се убедиш, че не му пука за теб? Приема те за даденост - играчка, която може да си разиграва както иска в замяна на няколко нежни думи. Било е хубаво, вече не е - КРАЙ! Хах.. играч..
+1