View Full Version : Моля ви прочетете темата ми и ми дайте съвет как да постъпя
chereshka00
08-08-2012, 15:41
Аз съм момиче на 16г. и след една седмица ставам на 17г.
Вие как бихте постъпили на мое място?
Аз не разбрах защо каниш хора, които не са ти приятни?! Ставаш на 17, това трябва да ти е един от най-готините ти рождени дни, а ти се кахъриш, че си поканила няква лигла. Ако искаш да ти остане на рождения ден-кажи й че няма проблем да спи у вас. А ако толкова не искаш да дойде- кажи й че не може да остане за нощта.
Аз как бих постъпила ли? Ми изобщо не бих я канила след като е такава, каквато я описваш.
chereshka00
08-08-2012, 16:38
Е тфа е, кофтито е, че разбрах, че е такава по - късно. Когато я поканих беше много мила с мен и си личеше, че иска дА СЕ спрителим, тогава я и поканих. Но след това ме моли едни услуги да и правя и по късно разбрах, че ме е използвала... а сега ще дойде на РД-то ми защото ми беше обещала, но пък иска да и уредя да спи у нас....
незнам.. :( дайте съвети
Amore-Mio*
08-08-2012, 17:02
^ Като не искаш - просто й казваш, че няма начин. Аз на твое място дори и на рождения си ден не бих я поканила. Ще ме използва, после най - нагло ще дойде в този ден и на всичкото отгоре, ще спи у нас. Да, бе! Не е познала човека.
perry_the_platypus
08-08-2012, 18:24
Изтрила си го и повечето не знаем за какво става въпрос, но ако трябва да съдя по коментарите, просто й кажи, че вашите не ти дават да спи у вас. ;)