Влез

View Full Version : Моля ви прочетете темата ми и ми дайте съвет как да постъпя

chereshka00
08-08-2012, 15:41
Аз съм момиче на 16г. и след една седмица ставам на 17г.
Вие как бихте постъпили на мое място?

marilyn
08-08-2012, 15:58
Аз не разбрах защо каниш хора, които не са ти приятни?! Ставаш на 17, това трябва да ти е един от най-готините ти рождени дни, а ти се кахъриш, че си поканила няква лигла. Ако искаш да ти остане на рождения ден-кажи й че няма проблем да спи у вас. А ако толкова не искаш да дойде- кажи й че не може да остане за нощта.
Аз как бих постъпила ли? Ми изобщо не бих я канила след като е такава, каквато я описваш.

chereshka00
08-08-2012, 16:38
Е тфа е, кофтито е, че разбрах, че е такава по - късно. Когато я поканих беше много мила с мен и си личеше, че иска дА СЕ спрителим, тогава я и поканих. Но след това ме моли едни услуги да и правя и по късно разбрах, че ме е използвала... а сега ще дойде на РД-то ми защото ми беше обещала, но пък иска да и уредя да спи у нас....
незнам.. :( дайте съвети

Amore-Mio*
08-08-2012, 17:02
^ Като не искаш - просто й казваш, че няма начин. Аз на твое място дори и на рождения си ден не бих я поканила. Ще ме използва, после най - нагло ще дойде в този ден и на всичкото отгоре, ще спи у нас. Да, бе! Не е познала човека.

perry_the_platypus
08-08-2012, 18:24
Изтрила си го и повечето не знаем за какво става въпрос, но ако трябва да съдя по коментарите, просто й кажи, че вашите не ти дават да спи у вас. ;)