PDA

View Full Version : Как да сваля сервитьорка

Genovei
08-09-2012, 23:35
Здравейте, вече прочетох няколко теми за първа среща и др,.... за облекло, държане, общуване,....Сега искам съвет, за едно момиче. Сервитьорка е и много ми хареса два пъти ходих в кафето на третия и се запознах с нея каза ми, че си има гадже, но ми направи впечатление, че на излизане от кафето ми каза "айде чаооо" мисля, си че ме харесала, и да не ме е харесала, моето желание да флиртувам с нея не се променя, всеки си има гадже и любовник/ца. Та дайте съвет, какво да правя, как да я впечатля, искам да я накарам да ме хареса и да иска се по често да ме вижда и да излезне с мен, независимо нали ще стане някаква връзка.

DragonLady
08-09-2012, 23:41
Я остави обвързаното момиче на мира. Това, че ти е казала айде чао не означава че ти има мераци.

DieselBlood
08-09-2012, 23:43
Опита ли с десен прав?Ако не става,опитай с ляв ъперкът.

HollyGolightly
08-10-2012, 01:18
С бутилка или чаша в главата, можеш и крак да и подложиш.

А сега сериозно, не се занимавай, все пак е обвързана. И да си мислиш, че те харесва понеже ти е казала "айде чаооо"...извинявай ама на колко години си?

Violenza
08-10-2012, 03:11
Ако имаше някакви мераци към теб, изобщо нямаше да ти споменава, че е обвързана. И то още като сте се запознавали. Учтива е, а и все пак точно това й е работата.

SisiStrange
08-10-2012, 03:54
Откъде накъде всеки си има любовник/ца бе? :D Глупости. Ако си обича мъжа, най-много да се запознаеш и с него от близо за няколко паметни минути.

Hilary_
08-10-2012, 06:57
всеки си има гадже и любовник/ца.
:lol:

scandalousLady
08-10-2012, 08:34
Откъде накъде всеки си има любовник/ца бе? :D Глупости. Ако си обича мъжа, най-много да се запознаеш и с него от близо за няколко паметни минути.

Права е :D

Зайче..
08-10-2012, 09:07
всеки си има гадже и любовник/ца.

хаааааааааха :D
слабо да те забележи някоя с тази твоя логика :lol:

Amore-Mio*
08-10-2012, 11:57
В голяма грешка си, пич. Не всеки си има гадже и любовник, осъзнай се. Аз също съм обвързана и нямам намерение да се занимавам с друг. По - добре я остави на мира. Казала ти е "чао", защото това влиза в задължението й. Да посрещна, обслужва и изпраща.

marin4itu
08-10-2012, 15:14
В голяма заблуда си, че те е харесала.. От кога учтивостта стана флирт?

bilqnavod
08-11-2012, 20:18
В голяма заблуда си, че те е харесала.. От кога учтивостта стана флирт?

точно :D

ShtrudeL
08-11-2012, 20:20
Веднъж като бях на кафе, една от сервитьорките в кафето беше дошла с нейни приятели (беше извън работно време) и толкова се бяха натряскали, че отидоха в тоалетната да се натискат/правят секс. ^^
just sayin'
сетих се ^