View Full Version : Монокини
Всяка година на морето забелязвам че има момичета които се пекат без горнище пред родителите си. Последно едно семейство си спомням с 2 дъщери. Само по-голямата се пече по монокини. А имаше бая какво да покаже. Даже като лежеше си смъкваше долнището наполовина. Беше на около 25 години. Но съм виждала и по-малки около 16.
Въпроса ми е. Понеже ще ходим на море много скоро и аз искам да се пека без горнище. Не ме е срам от нашите. До сега не съм го правила пред тях. Не знам как да им кажа и как ще го приемат. Имали ли сте подобни случаи или ваши приятелки. Споделете опит.
nymphadora
08-11-2012, 13:56
Не съм обмисляла да се пека така,защото ме е срам.Какво ли остава пред баща ми да си развявам циците.
scandalousLady
08-11-2012, 14:13
Аз не бих, но всеки си решава.
prosto_chovek
08-11-2012, 14:50
иди на евин плаж, там всички са така, на никой няма да му направи впечатление... :)
xXxPETYAxXx
08-11-2012, 15:22
wowww...аз и на 30 да стана, не мисля, че бих си развявала циците пред баща си...Иначе, ако не си с родителите си няма лошо в това, виждала съм много момичета така да се пекат, ама ако си с родителите си не ми допада идеята :Х
Аз също не бих си махнала горнището пред баща ми или друг роднина от мъжки пол :?
Grudi_SeXa
08-11-2012, 16:50
махни го пред нас, на някоя форонна.
anonymous708973
08-11-2012, 16:53
Не съм обмисляла да се пека така,защото ме е срам.Какво ли остава пред баща ми да си развявам циците.
Точно.
Има си място за всичко.
ubuntureload
08-11-2012, 20:34
Кви са тия 16 годишни ходещи с родителите на море ебаси спрялата картинка ... а за 25 годишната проста булка няма кво да коментирам... А ти пред ваще и путката си развей ако искаш може и по една френска ласка да им теглиш!
SisiStrange
08-11-2012, 21:23
Пред нашите не бих. И пред приятели не бих. Ако съм сама или с приятеля ми - бива. И то за малко, че гърдите не трябва да се излагат много много на директна слънчева светлина.
FuCKkK13
08-11-2012, 21:26
:? ако съм само с майка ми не ми пречи да си махна горнището,а и никoй там не ме познава,но да се съблека пред баща ми ми се струва отвратително.. :?