PDA

View Full Version : Агресия и яд

cerb12
08-11-2012, 16:29
Това е проблема на 20 години съм усещам че съм много по различен от останалите и като държание и всичко , никакви приятели нямам,просто не ми харесва да съм с някой друг , харесва ми да стоя сам , приятелка нямам от доста време , отказвал съм на доста момичета ,но нямам и желание (не съм гей) като цяло имах много тежко детство , първо нашите се караха после ме оставиха за 2 години при баба и дядо като бях на 14 смених училището биех се всеки ден , биеха ме , цигани ме тормозиха и ме мачкаха обиждаха ме, (пораснах без баща) накрая се хванах с един расист борец и почнахме да бием цигани и всички който ни казваха нещо накриво - почна се детска педагогическа стая , и върха когато заради едно момиче (опипваше я) скочих на някакъв който е роднина на директорката , начупих му всичките пръсти на ръцете - от там ми лепнаха прякора швабата (изобщо не приличам на немец , с кафяви очи съм и нещо като кестенява коса) мойте родителите ми ме прибраха при тях , от тогава баща ми реши да ме вкара в правия път ( той е бивш полоковник) и почна психически тормоз и според него трябваше да ме смачка че да стана човек.........
и го ''направи'' в училище се разбирах само с момичетата и с едно 1-2 момчета затворих се в себе си и се промених коренно сега той пие всяка вечер и се карат с майка ми ..... стари комунистически разбирания..
Сега опитвах пак да излизам ,но просто не се вписвам не мога да се забавлявам , не мога да се отпусна..... а като пия
се отпускам и ставам 2-3 пъти по агресивен , не знам дали е ген но много яко ме влечат войните , просто настръхвам на втората световна война.....

Как ще ме посъветвате да изляза от тази дупка .. или да слушам сърцето си Иран Ирак (мисия) военно училище ?

mal4oty
08-11-2012, 19:50
Съвет трудно ще ти дам, но щом се целиш към Ирак, Иран явно искай да сложиш край на живота си, а си само на 20 .. пич стегни се намери си приятелка и приятели, не може без такива.

underground33
08-12-2012, 22:12
Познато чувство ;) Да искаш да нацепиш канчето на някой който ти каже нещо малко и те раздразни. Не знам дали това ще ти помогне, явно обичаш адреналина... отиди скочи с парашут примерно да се отърсиш малко :)

windowlicker
08-13-2012, 05:44
Всеки иска да бие канчето на някой самоч е нормалните хора се контролират.

SisiStrange
08-13-2012, 06:13
Докато си в тази среда няма да се оправиш сам. На 20 си. Хвани си работа (каква да е), изнеси се и започни на чисто. Научи се на занаят. Ако имаш влечения към история, пробвай да изкараш висше. Стани човек, ама не чрез мачкане, а чрез развитие.

Amore-Mio*
08-13-2012, 08:16
^ SisiStrange е права. В тази обстановка и среда на живот, и да искаш - трудно ще се промениш и ще излезеш от черупката си. Като цяло съм напълно съгласна.
Иначе живота е такъв, какъвто си го направиш. Не е било нужно да се биеш - боя единствено влошава нещата. Поне вече си се убедил, мисля? Не всеки е имал перфектно детство, но си зависи изцяло от това колко силен е човек и дали има желание да се промени. Недей казва, че не можеш. Няма не мога, има не искам. Наложи си тая силна воля. Намери си работа. Нови познати. Постепенно сам ще събориш стените около себе си, когато видиш, че не всичко в живота е толкова черно, макар за теб да го виждаш изцяло черен. Горе главата. Всичко си зависи от теб.