cerb12
08-11-2012, 16:29
Това е проблема на 20 години съм усещам че съм много по различен от останалите и като държание и всичко , никакви приятели нямам,просто не ми харесва да съм с някой друг , харесва ми да стоя сам , приятелка нямам от доста време , отказвал съм на доста момичета ,но нямам и желание (не съм гей) като цяло имах много тежко детство , първо нашите се караха после ме оставиха за 2 години при баба и дядо като бях на 14 смених училището биех се всеки ден , биеха ме , цигани ме тормозиха и ме мачкаха обиждаха ме, (пораснах без баща) накрая се хванах с един расист борец и почнахме да бием цигани и всички който ни казваха нещо накриво - почна се детска педагогическа стая , и върха когато заради едно момиче (опипваше я) скочих на някакъв който е роднина на директорката , начупих му всичките пръсти на ръцете - от там ми лепнаха прякора швабата (изобщо не приличам на немец , с кафяви очи съм и нещо като кестенява коса) мойте родителите ми ме прибраха при тях , от тогава баща ми реши да ме вкара в правия път ( той е бивш полоковник) и почна психически тормоз и според него трябваше да ме смачка че да стана човек.........
и го ''направи'' в училище се разбирах само с момичетата и с едно 1-2 момчета затворих се в себе си и се промених коренно сега той пие всяка вечер и се карат с майка ми ..... стари комунистически разбирания..
Сега опитвах пак да излизам ,но просто не се вписвам не мога да се забавлявам , не мога да се отпусна..... а като пия
се отпускам и ставам 2-3 пъти по агресивен , не знам дали е ген но много яко ме влечат войните , просто настръхвам на втората световна война.....
Как ще ме посъветвате да изляза от тази дупка .. или да слушам сърцето си Иран Ирак (мисия) военно училище ?
и го ''направи'' в училище се разбирах само с момичетата и с едно 1-2 момчета затворих се в себе си и се промених коренно сега той пие всяка вечер и се карат с майка ми ..... стари комунистически разбирания..
Сега опитвах пак да излизам ,но просто не се вписвам не мога да се забавлявам , не мога да се отпусна..... а като пия
се отпускам и ставам 2-3 пъти по агресивен , не знам дали е ген но много яко ме влечат войните , просто настръхвам на втората световна война.....
Как ще ме посъветвате да изляза от тази дупка .. или да слушам сърцето си Иран Ирак (мисия) военно училище ?